Re: Atsakymas į daugumą merginų klausimų apie vyrus
vyrai yra vyrai.tegu jie jauciasi pasaulio karaliais,bet salia yra karalienes...
va butent ,kad salia vyru
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Atsakymas į daugumą merginų klausimų apie vyrus
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vyrai yra vyrai.tegu jie jauciasi pasaulio karaliais,bet salia yra karalienes...
Gitana parašė:vyrai yra vyrai.tegu jie jauciasi pasaulio karaliais,bet salia yra karalienes...
bet karaliai be karalieniu negyvena
Anciasnapis parašė:Gitana parašė:vyrai yra vyrai.tegu jie jauciasi pasaulio karaliais,bet salia yra karalienes...
tai kur tavo karalius?
stai ir pavizdys,kai ausktas pareigas uzima kvailys(siuo atveju kvaile)
Gitana parašė:Anciasnapis parašė:va butent ,kad salia vyru
tai kur tavo karalius?
nezinau vardo tai vadinsiu kaip anketoje uzsivadines,Anciasnapi,kol nezinai mano istorijos,tai ir neklausk kur mano karalius...
aha.pastaciau boba rakom ir padariau karaliene.kaip paprasta.ka jus snekat.taip atsakomybe nuo visko nujemat.vieni stovi laiptais auksciau kiti karalius lipdo.(cenzura).ir vistiek jus paziurekyt arba auksciau,arba daro karalius.kokie igaliojimai.super.vistiek vyrai nesiskaito.
sasvimi reik but.nedaryt is jo karaliu,arba nesuprast kad auksciau esi ir tylet,nors dazni9ausiai karalienes neuzciaupsi..
kai myli ir savimi esi, tada ir buna gerai.tada gali but ir zemiau ir stengtis del kazko.
Klausimu neturiu.Seniai man viskas su jais aisku
aha,vistiek ju reikia
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Atsakymas į daugumą merginų klausimų apie vyrus