Tema: Jaunesnis Berniukas Viresne Mergaite. Ka Manai ??
Ka manai apie tai kai poroje mergina vyresne uz vaikina 5-15metu ??
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jaunesnis Berniukas Viresne Mergaite. Ka Manai ??
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ka manai apie tai kai poroje mergina vyresne uz vaikina 5-15metu ??
5m tai nieko, bet 15 ... zinoma, dar priklauso nuo metu, jei vaikinui 30m, moteriai, 40m ,gal ir normalu.. bet jei vaikinui 20m, o moteriai 30-35... tai jau nekazkas... o del 5m skirtumo tai bet kokiu atveju mano nuomone yra visai priimtina.
Amzius ne rodiklis, yra tokios psichologines zirkles isivaizuokite juk jei zirkliu nesate atidare ir nepakerpate o kai didesnis tarpas geriau sekasi kirti.. tai taikoma su amziumi..
Zinau ne viena ir ne du atvejus apie vyresnes moteris, ir kiekviena gyvena skirtingai nes kiekvienas vyras taip pat skirtingi.. Kiekvieno valia rinktis nespjaunam i vandeni o paski gerti teks
aisku dar neatejo mums toks mastymas kad jaunesnis vyras blogai, o kai vyras 30metu vyresnis gerai
ech
Mąstyk ne apie amžiaus skirtumą o apie psichologinį skirtumą.
Skaičius tai ne rodiklis šiuo atveju.
AgA
Gerai.
mano zmona viresne ira uz mane 5metais
15 metų bet kokiu atveju yra per daug: skirtinga vaikystė, jaunystė, požiūris, gyvenimo supratimas ir neretai net vertybės.
Mano nuomonė: 5 metai, į vieną ar į kitą pusę nėra nieko baisaus (žiūrint kokiame amžiuje). Tačiau 15 metų jau manau daug, skirtingi požiūriai į daugelį dalykų.
na 5 metai gal dar ir nieko baisaus.. bet daugiau tai nelabai
Jokio skirtumo svarbu seksualiniai poreikiai sutaptu ir viskas 5metai kvaila riba. Juokinga po 5 metų atrodys. Ribų nėra yra tik kompleksai.
Jokio skirtumo svarbu seksualiniai poreikiai sutaptu ir viskas
5metai kvaila riba. Juokinga po 5 metų atrodys. Ribų nėra yra tik kompleksai.
Na jeigu žmogui, tik tiek galvoje- tai koks skirtumas. Bet jei normaliam bendravimui, manau netinka.
Jokio skirtumo svarbu seksualiniai poreikiai sutaptu ir viskas
5metai kvaila riba. Juokinga po 5 metų atrodys. Ribų nėra yra tik kompleksai.
tai taip taip... su tokia nuomone ir 30 metų skirtumas neriba
Na mano senelis uz mociute buvo 13 metu vyresnis ir nieko 7 padorius vaikus uzaugino
o mano nuomone panasi kaip daugelio, kai skirtumas iki 5-8 metai tai dar nieko baisaus
bet kai daugiau tai manu jau per dideli skirtumai
hmm, nežinau tiksliai kodėl, negaliu sau atsakyti konkrečiai i tą klausimą, bet pati labiau atkreipiu dėmesį į vaikinus, kurie 5-10m vyresni už mane..
nesakau, kad atmetu vienmečius ar panašaus amžiaus, bet vat kažkodėl visgi labiau dėmesį patraukia vyresnio amžiaus...
taip kad, patinka vyresnės-čiupk jas, nekreipdamas dėmesio ką aplinkiniai galvoja :>
tebunie nuo sios akimirkos zmones buna zmones o visi kiti tegul daro katik nori. meskit lauk stereotipus kuriais buvote auginti meskit lauk gyvenimo cenzus nes gyvenimas ne karta ir ne du trype juos su pasimegavimu. kas mano kad kazko negali buti nustemba pirmieji kai tai ivyksta. mes gyvename skaiciu pasaulyje kur viskas remiasi skaiciais...asmens kodas amzius telefono numeris...jokie skaiciai nepasako kas zmogus yra kol jis pats to neirodo o zmogiskajai priigimciai nuolat braizomos vis naujos ribos. neskaiciuotume musu letu kruizu aplink saule mums ir nerupetu kiek kam metu svarbu kad zmogus butu kaip zmogus. mazai kas cia uzsimine apie tai ar nekeista kai vyras uz moteri buna daug vyresnis. taip priimta? kur taip parasyta jeigu tik nera ant kokio savanaudzio krutines isdraskyta! niekada neteiskite kitu pries tai griezciausiai nenuteise saves nes nezinia kas bus pasakuta apie jus kai ateis jusu teismo valanda. per mazai rupesciu jums uzkrove siuolaikine sistema jeigu jus vis dar kisates i tas temas kurios jusu nepaliete o tiesiog ejo salia net juk mes zmones mum duota kalba ir mes kalbam taip? taip...bet daugiausiai pasakome kai mokame vietoje patyleti
Dainiau, jei butu galima, 10 "laiku" paspausciau
didelis dekui
"Meilėje amžius nesvarbus." A.Ūsas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jaunesnis Berniukas Viresne Mergaite. Ka Manai ??