1

Tema: Elektroninės cigaretės

Labas visiems. Ateinant siltajam metu laikotarpiui, sumasciau pasportuot kad numest siek tiek svorio priaugto per Lietuviska 6 menesiu ziema big_smile. Na aisku pradejau sveikiau maitintis, begioti krosa. kazkaip nutariau ir cigareciu atsisakyt, bandziau pleistra visa diena nerealiai bloga buvo negalejau susikaupt. Galvoju isigyti elektronine cigarete, kaip ten su jos kenkimu sveikatai ? Ar imanoma visikai pereit nuo paprastu cigareciu?

2

Re: Elektroninės cigaretės

bandziau. Nepadejo. Po elektronines iskart pasiemiau normalia parukyt.

3

Čia viskas nuo tavęs priklauso. Kai kuriem pasiseką mesti rūkyti, kitiems ne.

4

butent. Vieniems pasiseka, kitiems ne. El cigaretes roles cia nematau. Jeigu mes, tai mes ir be jos, jeigu nemes, tai nemes ir su ja.

5

bet el. cigaretė visai geras dalykas smile aš geriau rinkčiaus ją rūkyti smile

6

meciau ..pries menesi...ciulpiu metines saldaine ,kai uztraukt uzsimanau..Kai labai noriu gero dumo-pats sau sakau..,na kam man vel tos smarves reikia..ir dingsta noras...Zodziu ..jei valios yra -mesi..jei nera-rukysi toliau.

7

Bet jai noras rūkyti yra? Yra tokiu žmonių kuriems patinka pats procesas, o el. cigaretė yra gera alternatyva paprastai cigaretei

8

Hm, na as kaip suprantu mest reikia mazais zingsneliais. Naudojant pakaitalus, nes surukyt paskutine cigarete ir pasakyt sau meciau neuztenka. Kaip minejau teko bandyt pleistrus tai buco blogiausias mano pasirinkimas gyvenime big_smile
O vat elektronine lyg ir kenkia maziau ir rukyt gali kur nori ir kada nori smile
Man opesnis klausimas ar yra kam pavyke migruoti nuo paprastu ant elektroninies?

9

Sunku mesti kai namie kas nors ruko arba draugai ruko .Dar kai isgeri alaus tai sunku neuzsirukyti .
Manau  rukymas pusiau liga pusiau socialinis iprotis su psihologine problema ir aisku savi  kontroline.
Sunku mesti jei nepasiruoses . Negalvokit kad su laiku kas nors pasikeis situacia su amzium pabloges , beveik neimanoma mesti jei nedarai isvadas + ir - . Pats geriausias amzius mesti yra nuo 20 iki 40 . Per jauni neranda jegu savije (dar tai yra amzius kai zmones pradeda rukyti o ne meta rukyti ), o seni jiems jau P0h|ui vezys ar ar velnias tik uzsirukyti ir svarbiausia . Siaip nezinau kaip galima buciuotis su rukanciu, slykstybe smirda koncervuota dveselena su asfaltu:::036
Galite dekoti uz tai kad rukote valstybei nes ji atseit draudzia rukyti nepilnameciams . Dar kad rukote turite dekoti savo tevams geriems draugams kurie uzsiruko ir pucia duma salia jusu :::035

10

po el. cigaretės nors burnoi nesmirda, ir po sexo galima lovoje parūkyti big_smile

11

smile Xebra rimtai nutariau nusipirkti ir pameginti,issirinkau cia sioki toki rinkinuka is http://vape.lt/elektronine-cigarete/vape-ego-deluxe, gal kas nori mestis ir pirkti per puse?

12

http://vape.lt nors spalvu pasirinkimas yra big_smile

13

superpuper parašė:

Bet jai noras rūkyti yra? Yra tokiu žmonių kuriems patinka pats procesas, o el. cigaretė yra gera alternatyva paprastai cigaretei

jeigu ji butu gera alternatyva iprastai cigaretei, nebebutu rukanciu. Logine isvada ta, kad tai yra bloga alternatyva iprastai cigaretei.

14

tai ir mazeja rukanciuju tarpas smile daug kam pavyksta mesti rukyti naudojan el. cigarete

15

superpuper parašė:

tai ir mazeja rukanciuju tarpas smile daug kam pavyksta mesti rukyti naudojan el. cigarete

mazeja sakai? Tai kodel JT International akciju kainos kyla (cigareciu gamintojas)? Keista ar ne? Pardavimai mazeja (kaip tu teigi), o akciju kaina kyla. Tai jeigu pardavimai sustos, tai viena akcija kainuos daugiau pinigu negu yra isleista zemeje? Gelezine gi tavo logika smile O gal tiesiog sneki, bile sneket?

16

Bus noro bus ir proga mest tik reikt norėt pakankamai big_smile Aš kadaise norėjau mečiau tris mėnesius užsimaniau vėl pradėjau rūkyt ta el. cigaretė nežinau man, tai vis dar nesąmonė kažkokia kaip galima mest jai principe atlieki ta patį veiksmą ir realiai prives prie seno gero... smile Jai esi užkietėjas rūkalius kaip aš big_smile labiau padeda apsiribojant rūkymų socialiniam sluoksnį tik per tam tikrus susibūrimus ar šiaip šnekant bendraujant aišku su tais kurie patys rūko... Vienaip ar kitaip tai el. cigaretei sakau NE, bet čia tik mano nuomonė gal kam ir padėjo big_smile

17

Donatas parašė:
superpuper parašė:

mazeja sakai? Tai kodel JT International akciju kainos kyla (cigareciu gamintojas)? Keista ar ne? Pardavimai mazeja (kaip tu teigi), o akciju kaina kyla. Tai jeigu pardavimai sustos, tai viena akcija kainuos daugiau pinigu negu yra isleista zemeje? Gelezine gi tavo logika smile O gal tiesiog sneki, bile sneket?

nebijok, nusileis akcijų kainas smile

18

Elektroninė cigaretė nėra būdas mest rūkyt.Čia tik mitas,prie jos taip pat priprasi.Be nikotino nulis reakcijos,o su nikotinu ta pati priklausomybė.
Jei mest tai mest iškarto. Turi turėt norą mest. E-cigaretė yra alternatyva paprastom cigaretėm, tai kelis kart sveikiau ir pigiau.
"Rūkant" e-cigaretes gaunasi savotiškas žaidimas,hobis. Ne kiekvienam tai... .

Sakau kaip jau su patirtimi pusantrų metų garinant šį skanu įvairių skonių dūmą :-). Visada patiko rūkyt,o dabar garint. Pasirinkau tai kaip alternatyva,nes sveikiau, o svarbiausia daugiau nei per puse pigiau įprastas rūkant.
Visiškai pereit įmanoma, po dvidešimt metų rūkymo įprastas, pirma tikra cigaretę surūkiau po savaitės, pažiūrėt kokia reakcija :-). Daugiau nebandžiau ir nenoriu :-).
Tikiuosi padėjau apsispręsti,sudėti pliusus ir minusus. Sėkmės pasirenkant teisinga kelia... ;-)
O svarbiausia tai,kad geriau jautiesi, pats nesmirdi, o visu svarbiausia aplinkiniams nekenki ir nesmardini jų aplinkos :-).

19

man tai tiesiog alternatyva rūkymui, ne tokia kenksminga

20

sveiki . nieko gero tos elektronines cigaretes bandziau ruksta bet nejokio poveikio tik naktimis pagalbininkas geras prozektorius