Re: Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)
man atrodo 2 in 1 juk taip butu geriausia
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man atrodo 2 in 1 juk taip butu geriausia
Kadangi vyrai myli akimis, o moteris ausimis, tai iš čia išplaukia ir atsakymas, kad vyrams geriau graži negu protinga, o moterims geriau protingas negu gražus, viskas logiška
Kadangi vyrai myli akimis, o moteris ausimis, tai iš čia išplaukia ir atsakymas, kad vyrams geriau graži negu protinga, o moterims geriau protingas negu gražus, viskas logiška
o kaip čia išplaukė nuo akies į grožį, o nuo ausies į protą ?
aisku kad grazi...nesuprantu kaipbutu galima gyvent su tau negraziu zmogum....:)
mokytojas parašė:Kadangi vyrai myli akimis, o moteris ausimis, tai iš čia išplaukia ir atsakymas, kad vyrams geriau graži negu protinga, o moterims geriau protingas negu gražus, viskas logiška
Ko jūs pastoviai kabinėjatės prie žodžių, jeigu nesupratai tai ir nesuprasi ...
aisku kad grazi...nesuprantu kaipbutu galima gyvent su tau negraziu zmogum....:)
O su kvaila gyventi tai jokių problemų?
Saulius parašė:mokytojas parašė:Kadangi vyrai myli akimis, o moteris ausimis, tai iš čia išplaukia ir atsakymas, kad vyrams geriau graži negu protinga, o moterims geriau protingas negu gražus, viskas logiška
Na nebūtų parašyta "viskas logiška" Tai sutikčiau, bet kad nieko logiško nematau
mokytojas parašė:Saulius parašė:o kaip čia išplaukė nuo akies į grožį, o nuo ausies į protą ?
Na nebūtų parašyta "viskas logiška" Tai sutikčiau, bet kad nieko logiško nematau
Tai reiškia, kad esi trumpo proto, jeigu nematai ...
Sundaktari o tu pats supratai? Tu pradziai save pasivadink kas esi... Mokytojas man asmeniskai jau sarlatanu smirda..
Grozio pakanka labai minimalaus. Vat vidinio grozio tai tikrai reikia, o jo pas merginas labai truksta.
nu bet ir rado dėl ko ginčytis,kiekvienam pagal poreikį, juk visvien su metais vyrai protingėja arba kai piniginė tuštėja, nes šiaip moterys į savo išorę investuoja,nes dažniausiai tikisi sužvejot,kas paskui už jas investuos,kas jas- "jorkšyro terjerus" šalia laikys...o ta dažna skyrybų priežastis "nesutapę charakteriai" labai tikslingai parodo,kad reikia į vidų įlist ir apsidairyt,o ne tik išorę garbinti, ji laikina beje...kaip ir vyrai besivaikantys grožio, nes tokie dažniausiai ragus įstato,o kai myli vidų, tada geriau ir nebeieškosi
geriausia yra durna ir baisi, todėl, kad kiti jos nenorės, nes baisi, o ji proto savam neknis nes durna
Turtinga!
O man atrodo, kad paskutiniu metu patys vaikinai nežino ko nori, gali būti ir simpatiška, ir protinga ir vistiek neatsiranda toks kuris įvertintų tave
Lengva atsakyti. Simpatiska ir nekvaila
Tokia, kuri traukia, standarto nebus
O man atrodo, kad paskutiniu metu patys vaikinai nežino ko nori, gali būti ir simpatiška, ir protinga ir vistiek neatsiranda toks kuris įvertintų tave
kai mergina nori but pastebeta ji bus pastebeta -o kai to nenores jos ir nepastebes,,,
Geriausia tureti mergina is kokios afrikos, 150 kg ir tada niekas nemaisys gyventi.
Tas protinga ir simpatiška dažnu atveju yra atsiliepimas apie save, bet tai nebūtinai reiškia, kad kitas taip ir galvos. Protingumo suvokimas pas visus skirtingas: vieniems protinga, kad darbą normalesnį turi ir gerai mokėsi kažkada, kitiems savarankiška, pasidariusi karjerą, nepriklausoma, apsiskaičiusi, išmananti meną ir t.t., tai nėra taip, kad galvoji "esu protinga, nes gana protingai elgiuosi", bet kokių žinių tu turi, kokia tavo erudicija ir t.t., dar nėra užtikrinta vien iš manymo.. [ Čia aišku ne asmeniškai tau ]
O simpatiškumo kažkiek turi būt, reik šarmo, aistros pradžiai, beje protinga mokės paverst save protinga, o bukos grožis nuvys, po to nebesugalvos, kaip "gražiai" būt
jeigu rinktis panele "gerai praleisti laika", tai zinoma grozis losia svarbiausia vaidmeni cia... jei pabendravus paaiskeja, jog ji dar ir protinga - tai isvis nuostabu..
pripazinkime - kad ir kokia protinga, ar fantastiskai nuostabu vidu turinti panele bebutu, niekas nesusidometu storule ar baidykle... taip jau yra..
nebent kur nors kompanijoje nors ir salyginai neisvaizdi, taciau liekna ir pakankamai prisiziurinti panele patrauktu savo charakteriu, protu, issiauklejimu - cia jau kitas reikalas.. tada galima ir ivertinti kaip kandidate i kazka rimtesnio, ne vien tik vienkartini laiko praleidima..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)