21 (2013-06-01 15:11 отредактировано Žygimantas)

Re: ar imanoma,kad sveika mergina galetu draugauti su neglia turinciu vaik

Petrucio пишет:

Na griztant prie temos;ar imanoma,kad sveika mergina galetu draugauti su negalia turinciu vaikinu? Taip imanoma.Ar galima ja kalbinti,klube ar dar kur -Taip galima.Galima viskas net malonus laiko leidimas ir net ne uz pinigus,ar kas tam priestarauja? Ar galima su tokiu gyventi o ne tik draugauti cia jau kitas klausimas. o pasimatavimus kas didesnis vyras smile palieku jaunimui

idomiai cia tu, tai pagal tamstos ilgamete vyriska patirti, iseitu taip: Visi neigalieji, tame tarpe ir pats tamsta, esat daiktas-siuksline, panaudojai, kol yra geriausios savybes, kol garantinis nesibaige, o po garantinio pabaigos, **** ir ismeti kaip niekam nereikalinga, prasmirduse siuksle. Na jei tamsta, ant tiek nusizemines ir save laikot ismetimui paruosta daikta, tai gerai. O as save laikau zmogumi ir bendrauuu su zmonem, kurie buna ne del malonaus laiko praleidimo ar kitu naudos sumetimu, o del to, kad gera buti su tuo zmogumi ir buti ne uz pinigus, kaip pats uzsiminei. O kaip su zmogumi gera buti, jauti abipuse trauka, tai kodel kartu gyventi negali??? Jei myli zmogu, tai myli jo vidu, o ne rankas ar kojas. O jei jus viduje su savimi nesusitvarkot, turit problemu, save neakivaizdziai su daiitais paruostais ismesti lyginat, tai man belieka del to tik apgailestauti.Manau, gali kilti klausimas, tai kodel as vienas? Avansu atsakau: todel, kad as ne **** ir sudu neieskau. Ko pasekoje, man niekas nei padetas, nei pakeltas sudu nesmirda. As ne **** ir ne ismetimui paruostas daiktas, as zmogus turintis ir zinantis savo verte. Ko pasekoje, smirdanciu sudu neprisileidziu. Ir ne viena sveika, bet sudu smirdincia panele esu ,,iskitaves" , nes randu rimtu merginu, kurios nei manes, nei as ju sudais nelaikau ir nevadinu. Tiesa, ieskoke tokiu viena kita big_smile,O kaip bus laikas, gal ir susituoksiu su viena is tokiu. As esu netipinis neigalus, saves nelaikantis kitokiu. Jau ne viena stereotipa/mita, esu sugrioves, tikiuosi ir toliau juos sekmingai griauti. smile To paties linkiu ir jums visiems, tada bus maziau laiko filosofuot ir verkt sakant, kad niekas su mumis nebegyvena ir nebegyvens wink

22

Ramunė пишет:

rašysiu nuoširdžiai- tikrai ne. sveikas yra sveikas o negalia savo daro- ko neturi žmogus su negalia turi duoti žmogus sveikas. Ojie išmoksta tuo naudotis. Kankinausi daug metų. O KAI PAKELI ŠŪDA.... TADA SMIRDA

ne tai cia kiek vienas manau supranta kad sveikas yra sveikas smile bet yra labai daug skirtingu zmoniu, kai sakai pakeli sss tada smirda... tai cia nebutinai tinka tik neigaliesiems,tas pats lygiai eina ir sveikiesiems. pradedi bendraut su zmogumi daleiskim jis atrodo vos ne idealus ir panasiai, ilgainiuj begant pamatai kas per zmogus yra,jis gali buti labai geras arba labai blogu pavirsti kaip tavo apibudinimas sujudinus sss pradeda smirdeti... tai cia matyt tau pakliuvo tas blogesnis variantas de to ir teko nusivilti. bet ka as galiu pasakyti neigalieji yra tie patys zmones tiesiog negali kai kuriu dalyku,bet gal but gali kitu dalyku daug padaryti ko gal but sveikasis niekada nesugebetu ir nepadarytu,cia jau priklauso ne nuo to kad neigalus o nuo to koks pats zmogus yra ir koks jo mastymas.. na cia be abejo asku yra kad sveika mergina nores sveiko vaikino visada labiau,cia faktas. bet tiesiog manau kad neigalus gali dar daugiau padaryti kartais nei sveikas,ir tureti tam tikro zavesio  patrauklumo ir idomu vidini pasauli kuris galetu tikrai kazkam patikti ir kazka pakereti is sveikuju.asku buna tokiu zmoniu kuriems tik grozis rupi ir kad vaikinas butu stiprus,ruameningas,nesvarbu kad ten nieko viduj nera smile na su tokiom merginom tai tikrai kad nieko neiseitu neigaliam smile tai vat ir taip jau cia prirasiau nemazai tai jau uzteks manau :DD

23

Blogai kai zmogus nenori ar negali suprasti kito minciu.1.MOTERIS PASAKE IS SAVOS PATIRTIES.PADARE ISVADAS IS GYVENIMO.Ji pamegino ir niekas nekaltas kad jai pakliuvo pagerintas,neigalusis.Tai jos nuomuone ir ji verta pagarbos.2.Daiktus-siuksles net nebuvo kalbos!!!!! Kas ka isnaudos ar iskituos ar dar ka nuveiks.Gali pustis kiek nori kad esi toks kaip visi bet deja,yra taip kaip yra ir nuo to nepabegsi.Visi turim savu pliusu ir savu minusu taip pat kaip ir visi turim vilciu,svajoniu ir kiek vienas jas bandom igyvendinti savaip.Optimizmas yra gerai tik retsikeis reik apsiziureti kas darosi aplink tave.Gyvenimas kaip ugnis;Gali susildyti o gali ir sudeginti!!!

Žygimantas пишет:
Petrucio пишет:

Na griztant prie temos;ar imanoma,kad sveika mergina galetu draugauti su negalia turinciu vaikinu? Taip imanoma.Ar galima ja kalbinti,klube ar dar kur -Taip galima.Galima viskas net malonus laiko leidimas ir net ne uz pinigus,ar kas tam priestarauja? Ar galima su tokiu gyventi o ne tik draugauti cia jau kitas klausimas. o pasimatavimus kas didesnis vyras smile palieku jaunimui

idomiai cia tu, tai pagal tamstos ilgamete vyriska patirti, iseitu taip: Visi neigalieji, tame tarpe ir pats tamsta, esat daiktas-siuksline, panaudojai, kol yra geriausios savybes, kol garantinis nesibaige, o po garantinio pabaigos, **** ir ismeti kaip niekam nereikalinga, prasmirduse siuksle. Na jei tamsta, ant tiek nusizemines ir save laikot ismetimui paruosta daikta, tai gerai. O as save laikau zmogumi ir bendrauuu su zmonem, kurie buna ne del malonaus laiko praleidimo ar kitu naudos sumetimu, o del to, kad gera buti su tuo zmogumi ir buti ne uz pinigus, kaip pats uzsiminei. O kaip su zmogumi gera buti, jauti abipuse trauka, tai kodel kartu gyventi negali??? Jei myli zmogu, tai myli jo vidu, o ne rankas ar kojas. O jei jus viduje su savimi nesusitvarkot, turit problemu, save neakivaizdziai su daiitais paruostais ismesti lyginat, tai man belieka del to tik apgailestauti.Manau, gali kilti klausimas, tai kodel as vienas? Avansu atsakau: todel, kad as ne **** ir sudu neieskau. Ko pasekoje, man niekas nei padetas, nei pakeltas sudu nesmirda. As ne **** ir ne ismetimui paruostas daiktas, as zmogus turintis ir zinantis savo verte. Ko pasekoje, smirdanciu sudu neprisileidziu. Ir ne viena sveika, bet sudu smirdincia panele esu ,,iskitaves" , nes randu rimtu merginu, kurios nei manes, nei as ju sudais nelaikau ir nevadinu. Tiesa, ieskoke tokiu viena kita big_smile,O kaip bus laikas, gal ir susituoksiu su viena is tokiu. As esu netipinis neigalus, saves nelaikantis kitokiu. Jau ne viena stereotipa/mita, esu sugrioves, tikiuosi ir toliau juos sekmingai griauti. smile To paties linkiu ir jums visiems, tada bus maziau laiko filosofuot ir verkt sakant, kad niekas su mumis nebegyvena ir nebegyvens wink

24

Viska as suprantu ir saunuole ta moteris, bet jos atvejio nereikia ant tiek sureiksminti, kad va mazdaug saunuole, atskleide visu neigaliuju tikra veida... NE, TIKRAI NE... Tiesiog pasitaike toks zmogus ir jis aisku SLYKSTUS, bet nereiktu to pernelyg sureiksminti, nes ir daugiau tokiu yra ir cia nepriklauso nuo tavo fizines bukles, cia priklauso nuo tavo proto, nuo tavo issilavinimo, sugedimo laipsnio ir pan. Tik skent, toks ivykis visada sulaukia padidinto demesio, nes ske neigalus ir taip elgiasi. Aisku, vienareiksmiskai slykstu, bet mano poziuriu pabrezti, kad butent neigalus nereiktu, nes jie manau tokie patys savo verte ir pagarbos lygiu, kaip ir kiti. O be abejo, visokiu yra ir bus - toks gyvenimas.
Kas liecia mane: Taip, as nepradesiu vaikscioti, taip as neilipsiu i medi, taip as galbut nepadarysiu kitokiu fiziniu darbu. Bet, visgi, kai zmogu myli ne tai svarbiausia. O kaip ir minejau, dabar XXI amzius ir neisbreziamu dalyku nera. Galit jus mane vadinti perdetu optimistu, linketi per(su)degti ir pan. Bet jus visur matote tik juodaja neigalaus zmogaus puse, o jus nepagalvojat, kad jus galit savo vidumi buti, daug pranasesni uz bet kuri sveika??/ Kai man patiko per viena gerumo diena sveikos paneles gyvenancios su neigaliuoju zodziai, pazodziui nepacituosiu, bet mazdaug taip ji pasake, kai jos paklause kodel pasirinkai toki vyra: Na ir kas, kad jis neigalus, ar jis kaltas del to? Ar jis kitoks? As jame radau ta, ko neradau pas nei viena sveika vaikina. Mergina buvo tikrai grazi, net mano brolis sveikai pavydejo, o vyras buvo ratuose ir rode, kaip ji padeda jam ir pan. Tai ka neimanoma? Tereikia noretis, stengtis, tobulinti save, o nerasytii gal kiek uzdaras.... Uzdaru, o dar neigaliuju zinoma, kad visi kratosi... Reikia mergina pakereti bendravimu ir kitomis vidinemis savybemis, o nerasyti gal esu kiek uzdaras ir dar apacioj: esu neigalus. Cia jau kai bonusas prie dovanos big_smile ir kas gali rasyti? Galite sakyti, kad neturite laiko ar pavargote visom ir visiem aiskinti, kad esate neigalus, bet tokiu keliu iskart pasirasot sau mirties nuosprendi. Pirmas ispudis daug ka pasako, o jei jus sukuriat ji toki, tai uz tai ir nera vilciu susirasti moters gyvenimui. Reikia moketi gudrauti ir pasinaudoti savo ismone bei privalumais. Reikia pradzioje bendravimo, zmogu pakereti bendravimu ir tik po to prie geros situacijos pasakyti viska. Tada zmogaus mastysena veikia kitaip. Pagalvoja, aha, jis neigalus, bet koks nuostabus zmogus, kaip gera su juo bendrauti ir pan. Gal nekliutis ta negalia, gal verta pabandyti? O kai pasirasai esas neigalus, iskart zmogui nekokios emocijos, bendrauti nelabai nori, jei ir bendrauja, tai tik is pagarbos ar gailescio tau ir tada gali nertis is kailio, bet mazai sansu, kad pakis jos poziuris. Tokiu budu jus netenkante savo kozirio, o tiksliau nemokat juo pasinaudoti. O kad musu poziuriai niekada nesutaps, tai faktas. Visgi, skirtingos kartos smile Bet, kad ir kaip jums nepatiktu mano galbut perdetas pozityvizmas. As tikrai, manau, kad pozityvizmas visada nugali pesimizma, todel man nera poreikio teirautis kitu zmoniu nuomones, ka jie galvoja apie neigaliuosius. Nes as gyvenu ir tai man leidzia pacian susidaryti nuomone, kaip ir kokie zmones reaguoja i neigaliuosius. Ir as del to neturiu laiko liudeti ir del to labai dziaugiuosi.

Petrucio пишет:

Blogai kai zmogus nenori ar negali suprasti kito minciu.1.MOTERIS PASAKE IS SAVOS PATIRTIES.PADARE ISVADAS IS GYVENIMO.Ji pamegino ir niekas nekaltas kad jai pakliuvo pagerintas,neigalusis.Tai jos nuomuone ir ji verta pagarbos.2.Daiktus-siuksles net nebuvo kalbos!!!!! Kas ka isnaudos ar iskituos ar dar ka nuveiks.Gali pustis kiek nori kad esi toks kaip visi bet deja,yra taip kaip yra ir nuo to nepabegsi.Visi turim savu pliusu ir savu minusu taip pat kaip ir visi turim vilciu,svajoniu ir kiek vienas jas bandom igyvendinti savaip.Optimizmas yra gerai tik retsikeis reik apsiziureti kas darosi aplink tave.Gyvenimas kaip ugnis;Gali susildyti o gali ir sudeginti!!!

Žygimantas пишет:
Petrucio пишет:

25

tai as puikiai suprantu ir tikrai gerbiu kitu zmoniu nuomones,kad nesutinku su nuomone tai dar nereiskia kad as jos negerbiu smile

26

Nukripsiu nuo temos;Savigarba,optimizmas,judejimas i prieki verti pagarbos dalykai.Realei gyvenime zmogus vertas tiek kiek ji vertina kiti tas pats ir su pagarba.Aklas optimizmas atrodo keistai,optimizmas visada gerai.Pazystu daug zmoniu kurie per gyvenima eina su atsargiu optimizmu nors pradzia buvo labai entuziastinga.Tad visi mes zmones,igalus,neigalus,draugaujam -nedraugaujam,visi randam jei ieskom bet nereik pamirsti kad gyvenime nieks niekam neduoda garantiju!Igalus,neigalus gyvenimas visus mala vienodai ir kaip ta istversi priklauso tik nuo vidines stiprybes ir pasiruosymo gyventi

27

Su situ pasakymu daugiau-maziau galeciau sutikti. Tik noreciau patikslinti arba tiesiog isreiksti savo nuomone keliatu aspektu. Visu pirma, as nelabai supratu, kur tamsta izvelgia mano perdeta optimizma/entuziastinguma? Kad as tikiuosi rasti sveika drauge-zmona, tai jau cia kazkas perdeto? Ar tu galvoji, kad as rasau visokiom missem ir siulau joms draugauti ir gyventi kartu? big_smile Ne, as savo situacija vertinu realiai ir tikrai visom is eiles nerasau ir nesiulau kazko. Tai nelabai izvelgiu to perdeto optimizmo.
Kitas aspektas, gyvenimas mala visus vienodai, neigaliuosius turbut net labiau, bet va neigalusis ir turi pasizymeti stiprybe ir istverme, o ne tik verkslenti, kaip viskas cia blogai. Atejo toks laikas, kada i neigaluji, jau neziurima kaip i kazkokia gyvvenimo atmata. Visi geranoriski, visi linke padeti, o ir visokiu nuolaidu bei privalumu neigaliesiems yra. Visgi, ne ruso laikai, kada neigaluji laike namie uzdaryta, nuo visu atskirta. Dabar tereikia nebijoti pasirodyti visuomeneje ir naudotis viskuo ka tau gyvenimas ir kiti zmones suteikia smile

Petrucio пишет:

Nukripsiu nuo temos;Savigarba,optimizmas,judejimas i prieki verti pagarbos dalykai.Realei gyvenime zmogus vertas tiek kiek ji vertina kiti tas pats ir su pagarba.Aklas optimizmas atrodo keistai,optimizmas visada gerai.Pazystu daug zmoniu kurie per gyvenima eina su atsargiu optimizmu nors pradzia buvo labai entuziastinga.Tad visi mes zmones,igalus,neigalus,draugaujam -nedraugaujam,visi randam jei ieskom bet nereik pamirsti kad gyvenime nieks niekam neduoda garantiju!Igalus,neigalus gyvenimas visus mala vienodai ir kaip ta istversi priklauso tik nuo vidines stiprybes ir pasiruosymo gyventi

28

Atsakysiu ir manau ta diskusija tarp 2 uzbaigsim;1.Anketa uzpildziau taip nes tuscios kalbos jau yra pabode,tusciom kalbom yra realus zmones ir ju pakanka.Tad dar ieskotis virtualiu draugu nematau prasmes.Zaidymas pradetas atvirom kortom sunkesnis.2.Taip esam skirtingu kartu ir galiu pasakyti drasei posakis;Uzkariauk prota-laimesi kuna.retai praeina.3.Gerbiu zmones uz ju pastangas gyventi ir nesvarbu ar igalus ar neigalus. Ismintis ateina su metais ir tik tada gali sakyti perdetas optimizmas ar tiesiog zmogus masto realei.Taip bendravimas,draugystes nuostabus dalykas tik su amzium pradedi suprasti kai kuriu dalyku beprasmybe ir tam gaila laiko. Viskas priklauso nuo zmogaus nuostatu gyvenime ir jei zmogus vienas tai nereisk kad vienisas nes yra daug tokiu kur neislenda is kompaniju bet dusta nuo vienatves.Tad;Ar imanoma draugauti?Taip imanoma.Ar gyvens?Viskas priklausis nuo to kiek busim stiprus,visom prasmem.Kada prasideda buitis meile bega pro langa ir tada kila klausimas ;Ar yra pagarba ir atsakomybes jausmas ne tik uz save bet ir kita zmogu.Juk sakoma;Esam atsakyngi uz tos kas mus myli! Tad lai gyvenime geriau buna daug mazu dziaugsmu ir pastovei nei vienas didelis laimes pojutis kuris greit pasibaigs nemazu skausmu.

29

Kad jau ir diskutuoti is esmes nera apie ka, Nuomenes abieju aiskios, manau, siuo klausimu. Noretusi tik palinketi neprasti daleles jaunatvisko pozityvizmo-energijos. Juk sakant visi mes svajojam buti amzinai jauni big_smile O su jaunatvisku pozityvizmu gal ir sekme air laime ateis jusu namus. Sekmes. smile

Petrucio пишет:

Atsakysiu ir manau ta diskusija tarp 2 uzbaigsim;1.Anketa uzpildziau taip nes tuscios kalbos jau yra pabode,tusciom kalbom yra realus zmones ir ju pakanka.Tad dar ieskotis virtualiu draugu nematau prasmes.Zaidymas pradetas atvirom kortom sunkesnis.2.Taip esam skirtingu kartu ir galiu pasakyti drasei posakis;Uzkariauk prota-laimesi kuna.retai praeina.3.Gerbiu zmones uz ju pastangas gyventi ir nesvarbu ar igalus ar neigalus. Ismintis ateina su metais ir tik tada gali sakyti perdetas optimizmas ar tiesiog zmogus masto realei.Taip bendravimas,draugystes nuostabus dalykas tik su amzium pradedi suprasti kai kuriu dalyku beprasmybe ir tam gaila laiko. Viskas priklauso nuo zmogaus nuostatu gyvenime ir jei zmogus vienas tai nereisk kad vienisas nes yra daug tokiu kur neislenda is kompaniju bet dusta nuo vienatves.Tad;Ar imanoma draugauti?Taip imanoma.Ar gyvens?Viskas priklausis nuo to kiek busim stiprus,visom prasmem.Kada prasideda buitis meile bega pro langa ir tada kila klausimas ;Ar yra pagarba ir atsakomybes jausmas ne tik uz save bet ir kita zmogu.Juk sakoma;Esam atsakyngi uz tos kas mus myli! Tad lai gyvenime geriau buna daug mazu dziaugsmu ir pastovei nei vienas didelis laimes pojutis kuris greit pasibaigs nemazu skausmu.