1

Tema: Kaip žiūrite į anketas be nuotraukų?

Taigi kaip žiūrite į tokias anketas? Ar iškart ignoruojate? O galbūt tai nesukelia jums jokių dvejonių? Juk nuotraukos pristato žmogų .Idomu būtų sužinoti ant kiek svarbiau mums yra žmogaus išvaizda,nei charakterio savybės:)

2

Re: Kaip žiūrite į anketas be nuotraukų?

Man anketa be foto, tai kažko slėpimas. Žinoma ir foto gali būti ne to žmogaus, kol nepamatai tikrovėje.

3

mano akim, tokios anketos yra beprasmes. Ka besakytu zmones, kokie jie sventi ir kaip jie renkasi zmogu TIK pagal charakterio savybes ir dvasini pasauli, tai yra netiesa. Su kvazimodu jokia moteris neguls i lova, o vyrai kaip zinia, myli akimis. Taigi anketa be foto neturi logines prasmes (bent jau sitam tinklapyje).

4

pritariu Donatui. Mano nuomone nuotrauka yra būtina.

5

Ignoruoja, jeigu žmogus nerodo veido, tai jis jau kažką slepia.

6

Arba slepia, arba slepiasi.. Dažniausiai ignoras smile

7

Yra dar kita kategorija zmoniu. Toiksliau tureciau sakyti - panu.
Nes apie vyrus nezinau.
Bet yra tokiu merginu, na kurios patinka beveik visiems. Tai va ,tokios buna cia uzsiregistruoja, ikelia keleta foto , jas per pora dienu uzvercia ivairiausiais laiskais,kad net nespeja perskaityt. Tai va tada jos ir isjungia savo foto , atsirenka su kuo nori bendraut ir bendrauja. O kai pats zinai su kuo bendrauji,tai koks skirtumas yra foto ar nera.
Kai demesio perteklius - nafik tos foto.

8

Tipo po to kai nutrūksta bendravimas, iš tų ką atsirinkai, nes gauni "nu aišku" big_smile vėl nuotrauką įjungi ir vėl rašinėjies? big_smile Kažkoks cirkas.. Manau atsirinkt galima ir esant visą laiką įjungtai nuotraukai, pratrini nepageidaujamus laiškus ir rami galva..

9

Reiketu kasdien po simta pratrint ir tarp ju ieskot tu ,kuriu tu lauki ,kitaip ziuretum i sita reikala. Patikek.

10

ką slepia? o jei anketa be aprašymo? irgi slepia? man labiau nervina, kai nėra aprašymo, nes iš aprašymo daugiau gali pasakyt. o jei jum tik nuotrauka rūpi, jum tai pirmas kriterijus.... tai ką... tiek žmogus jum ir terūpi smile

11

Ricardas parašė:

Reiketu kasdien po simta pratrint ir tarp ju ieskot tu ,kuriu tu lauki ,kitaip ziuretum i sita reikala. Patikek.

Kas daug dėmesio turi, nemanau, kad jiems problema ir realiai to dėmesio gaut, tad net negalėčiau paaiškint registravimosi į tokį puslapį.. Tipo dar daugiau pažinčių? smile)

12

anatolijus parašė:

ką slepia? o jei anketa be aprašymo? irgi slepia? man labiau nervina, kai nėra aprašymo, nes iš aprašymo daugiau gali pasakyt. o jei jum tik nuotrauka rūpi, jum tai pirmas kriterijus.... tai ką... tiek žmogus jum ir terūpi smile

jei aprašymo nėra, tai tingūs.. arba neturi ką pasakyti apie save.

13

jeigu žmogus nėra įsikėlęs savo nuotraukos ir nieko patraukiančio man neparašė tai net nežiūriu jo anketos, o jei kažką įdomiau, nors ir be nuotraukos tai paklausiu per artimiausias žinutės kodėl be nuotraukos smile

14

o pati i savo klausima atsakai? Siuo metu nera nuotraukos tavo anketoj.

15

Manyčiau anketa turi būt išsami vienaip ar kitaip, kad ir bus ta nuotrauka, kad ir bus tas aprašymas vistiek apie žmogų žinosi labai minimaliai, bet šie dalykai, tai ir yra kas pastūmėja link pažinties nes, tai sudomina, o jai ten tik viena nuotrauka ir dar maždaug iš kur, tai tokia anketa manau ne kažko verta. Kas siejant nuotraukas reiktų nepamiršt, kad ne kiekvieno fizionomija ir natūra priimtina kitam todėl ir reikėtų kažko akim, kad susidarytų nors kažkoks preliminarus vaizdas koks, tai žmogus galėtų būt smile

16

Jei anketoje nėra foto, jokio turinio ir tik keli asmeniniai duomenys - man tokia anketa dvelkia tuštuma, maždaug "aš neturiu ką pasakyti, jei tinka vardas ir metai -kalbink". Kiek teko žiūrėti parašiusių narių anketas - tuščia.. Tai kaip tada atrasti bendrumus? Visada įdomiau skaityti ne tuščią anketą,nes ji šį tą pasako ir apie rašantį asmenį.

17

foto nededa tie kas netelpa i nuotrauka arba is siaubo filmo zmones big_smile

18

yra ir kitų variantų-pvz aš.Anksčiau buvo su nuotrauka, aprašymu ir tt, dabar turiu savo ratą su kuriais bendrauju ir jie žino kas aš, o bendravimo su kitais tiesiog nereikia.Kiek žinau ne viena tokia aš.Be to yra kas ,,gaudo'' susikūrę antrą anketą be nuotraukos....tai manau žema, bet kiekvieno reikalas

19

Ansčiau pati nekreipdavau dėmesio į gautus laiškus, kurių anketų savininkai būdavo be nuotraukų, tačiau pradėjus atrašinėti, pastebėjau, kad tie žmonės dar įdomesni. Ir kai nematai žmogaus, nevertini jo išorės, bendrauji su juo atsargiau, bet tai labiau intriguoja, nes būna labai pradeda traukti tas paslaptingumas..

20

nematau prasmes reklamuotis o ir pats mieliau parasau merginoms kurios nesireklamuoja save visiems visom pozom ir visai nesinori kad kazkokios nuotraukos butu pagrindinis isankstinio nusistatymo faktorius. Man pirmoje vietoje bendravimas ir intelektas paskui visa kita smile