Re: Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai
wow, o prie ko prirakinai?
prie radiatoriaus
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai
wow, o prie ko prirakinai?
prie radiatoriaus
jau matau vaizda... zvakes, romantika, leksciu sukes aplink, po radiatorium sunies guolis, moteriske prirakinta ir suva urzgiantis
O kaip suprast tokias,kurios sako kad nori rimtu santykiu ,ziuri i ateiti rimtai ir pan.O paskui sako as pati nezinau ko noriu? Paaiskinkit man sita savo nuomone mielos moterys.Jus skaitot kad cia normalu?
Be to Saule as taip pat rasau is patirties.Kaip kad tu aprasiai kokiu tu noretum santykiu.Patikek man ir taip rase,ir graziai ciulbejo,bet po kurio laiko parode savo tikra veideli ir ko jai reikejo.Taip kad zinai cia gali susirasynet nesusirases,realiai nepamates zmogaus neneuspresi apie ji.Todel pvz as irgi kazkiek pabendraves jei zmogus mane sudomino,zinoma noriu susitikt realiai ,pamatyt ji ,pazint koks jis realybeje.Ir tikrai cia tas seksas ne prieko.Aisku yra visokiu variantu cia ieskoke,bet tikrai ne visi tokie.
Nezinau, Ryti, gal jos nera apsisprendusios dar. Lyg jau nori, lyg dar ne. Buna ir taip. O gal meluoja, turedamos savu tikslu.
O jei zmogus sudomina, tai eini susitikti, zinoma Cia tik pradinis etapas.
Saule, kokie merginu argumentai? Kad is ju tik sekso nori? Na zinai, tada tokio siauro merginu mastymo nepakeisi. Pradzioje normalus bendravimas o po to kaip kazkokios pilnaties paveiktos elgtis pradeda.
Patikslink, argumentai kokiu atveju?
Jau kokius 5 kartus tikrai buvau parases. Paskaityk ankstesnias zinutes. Bendrauji koki menesi, tai niaaaa, merginoms iskart itarymai, mat kaip cia taip greitai siuloma joms susitikti, gal vaikinas sekso nori. Bendrauji 2 menesius, pasiulai susitikt, nu tada vel, kaip cia taip, kodel taip anksti siulo susitikt, gal sekso vaikinas nori. Sedekit prie pc, jei bijot pakelt uzpakalio ir gyvai pabendrauti, susitikineti viesosiose vietose, kam jums vaikinai isvis?:) jei visur tik seksomanus tematot. Nors pacios 95% buna kaltos tame,kad tokius pritraukiat savo elgesiu ar vulgaria isvaizda, o kartais ir pacios begat paskui tokius, na o tada visa vyru gimine yra bloga.
as tai manau kad pas moteris viskas priklauso nuo menulio faziu, jei gerai pataikysi uzteks 5 sakiniu ir pasirasys susitikti o gal but netik jei nepataikysi, gali ir metus rasinetis be rezultatu
o mano vulgari isvaizda? tiesiog nuomone idomi dabar. 90proc parasiusiu siulo sex ta pacia diena.
na bet tu apie kitokius atvejus kaip supratau. nezinau, jei bendrauju menesi (tiek daug nereik is tikruju), tikrai einu susitikt. nes jei zmogus nepatinka ar jei manau kad nori tik sex (siaip tas matyt ta pacia diena, kaip minejau, max po triju dienu), tai nesusirasineju taip ilgai, nutraukiu bendravima. dar buna variantas, kad nepatinka kaip vyras, bet idomus kaip zmogus, bet ta visada pasakau, buna labai isizeidzia ir tokiu atveju taip pat saukia kad nezinau ko noriu.
tiesa, menulis moteris labiau veikia. as per pilnati jautresne.
Ne apie tave kalbu Saule. 90 % nori sekso? Na jei tau raso tokie, tai niekuo padeti negaliu. Tai butent Saule, kaip vyras tai merginoms isvis turbut ir Bredas Pitas yra netikes. Per daug isrankios ir kategoriskos. O isizeidzia tai suprantu kodel. Mat kai vaikinas paraso,kad mergina ji nedomina, tai tada merginos irgi savaip isizeidzia, pradeda galvoti kad jis ****. Vaikiska.
idealiausia sexas per 3ia pasimatyma bent jau psichologai taip sako, na man idealiausia kai per pirma bet jei ilgai susitikineji ir nieko tada mazai sansu kad kas pasikeiks manau net neverta temti ilgiau nei 10as pasimatymas
ne tik man, daug kam tokie raso. zinoma, yra tikrai idomiu vyru, todel cia ir esu, nes like 10 proc nusveria anuos savo kokybe
taip, Bredas Pitas man ne itin, man labiau Nicholsonas patinka del charizmos cia pavyzdys, nurodantis tai, kad skoniai skirtingi. o jus nesate isrankus? juk irgi turit savo kriterijus. anam puslapy surasiau kokie mano kriterijai, tai man pasake, kad tai bullshit, nu tai ka man daryt
persigalvot?
o jei as noriu butent to. atkreipk demesi, kad ten nebuvo pamineta nieko apie isvaizda, pinigus ar pan. ir vistiek netinka jum
o mano vulgari isvaizda? tiesiog nuomone idomi dabar. 90proc parasiusiu siulo sex ta pacia diena.
moterys 30+ jau konkretesnes ir laiko tusciai nesvaisto tai nieko keisto kad ir vyrukai raso su konkreciais pasiulymais na o kai bus 40+ tai tik ir lauksi kol kas pasiulys ne kavutes atsigert bet gerai pasidulkint
patikek, turiu draugeli kur tik su vyresnem bendrauja tai kitaip net nebuna ten su jom
Raso nesvankus vaikinai nes mato,kad nerimtos merginos. As tai is tokiu saipausi ir tiek. Reikia kazkam gi daryti tvarka:D Saule, mano draugas norejo merso, bet nusipirko sau pezhyka. Noret neuzdrausta.
Jonai, kai bus 40+, tada ir galvosiu Beje, zinau, kad su jaunesniais yra smagiau sex prasme
Nesvarbus, buna taip daznai, bet nejau nuleisi reikalavimus iki nerastingo budulio, a? o jie apie save patikek kaip gerai galvoja
nu jnejau mano norai tokie neigyvendinami? noriu tik gero draugo ir gero meiluzio, gi sakiau cia jau mistika kazkokia?
.....noriu tik gero draugo ir gero meiluzio, gi sakiau
cia jau mistika kazkokia?
siandien tik viena nora galim ispildyt, taip kad rinkis is dvieju viena
a cia jus tik du vyrai like pasauly? jei jau taip, tai tada as sau istikima lieku ir renkuosi drauga pirmiausia. tai ne tave, jonai, sorry
nu va sudauzei sirdy
tai dar palauk, gal Nesvarbus mane kaip nors labai ziauriai atstums turesi sansa mane guost
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai