Re: Pinigai ar tikri jausmai?
esu maciusi, kaip dideli pinigai isskyre zmones
jei vyras neissilakstes ir staiga praturteja tai daug sansu kad mes zmona ir susiras jaunesne
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pinigai ar tikri jausmai?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
esu maciusi, kaip dideli pinigai isskyre zmones
jei vyras neissilakstes ir staiga praturteja tai daug sansu kad mes zmona ir susiras jaunesne
nu. jura iki keliu pasidaro.
be pagarbos,istikimybes ir tikejimo viens kitu nebus ilgalaikes poros ir bendro gyvenimo. O jausmai gal ir trumpalaikei bet perkami. Tai tik scemine reakcija smegenu skiltija atsakyngoja uz malonuma. Meile kaip narkomanui doze,prie jos priprantama ir reik tos dozes vis dazniau ir daugiau.
pagartba istikimybe ir tikejimas ir yra jausmai. sitei neperkami. nezinau ka ten galima nupirkti. kuna nupirkt galima, prie ko cia jausmai.
pagartba istikimybe ir tikejimas tai protu suvokiami ir samoningai periimtai sprendimai. Jausmai-meile,aistra,ateina is pasamones ir isgaruoja. Perkami jausmai nes jie nenuspejami
hm, nu as pagarba istikimybe ir tikejima laikau meiles sudedamosiomis dalimis.
meile greit isgaruojantis jausmas paremtas endorfinu veikimu.grina pasamone,mokslas nustate.grazus zodis,visi nori tik nezino kas tai yra
tai cia pirminis isimylejimas. as ziuriu i poras, kurios daugybe metu kartu isgyvena ir tai, ka jie jaucia vienas kitam, vadinu meile. is tu reikia mokytis. o kas perkama, tai sex arba sex + ivaizdis (barakudas besirenkanciu atvejis)
tikek meile ir bus visas gyvenimas pilnas romantikos ir grozio. Niekada nebusi iskaudinta ir turesi tobula gyvenima,
aciu, mane ikvepei siandien
nepamirsk posakio;Nori taikos ruoskis karui. Taip ir cia;tikekis geriausio bet ir ruoskis
aciu, mane ikvepei siandien
Eh jus diskutuojat apie meile ir pinigus....papasakosiu as jum viena istorija.. Karta gyveno viena mergina ir jos didziausia gyvenimo svajone buvo tureti savo namus...nesvarbu jai buvo ar tie namai bus didelis namas ar mazytis butukas, svarbiausia kad butu grazus jaukus, ir juose butu ramybe...mergina buvo paprasta romantike, jausminga...ir nesvarbu jai buvo kad karta Meile ja jau buvo nuvylusi ji tikejo kad dar sutiks zmogu kuris ja pamils ir jie bus laimingi.. Mergina buvo kilusi is neturtingos seimos, todel nuolat galvojo kaip igyvendinti savo svajone, tik jai buvo sunku, nes buvo viena ir augino vaikuti - pimosios ja nuvylusios meiles vaisiu...vienisa ir svetima ji ejo per gyvenima, zinojo ka reiskia badas, skausmas, isdavyste kai nusigrezia net artimiausi zmones, bet ji nepaisant visko vis dar tikejo meile... Ir karta ta mergina sutiko vaikina...jai tai buvo meile is pirmo zvilgsnio...vaikinui patiko mergina, ir jis jai padejo kuo galejo..mergina pamirso ka reiskia badas ir vel prisimine savo svajone... Nusprende jos siekti...vaikinas ja palaike ir sutiko kad ji vaziuotu I uzsieni uzdirbti pinigu..o pats pasisiule statyti jiems nama... Paklausit kodel isvaziavo mergina o ne vaikinas....na mergina juk statybos darbu nemoka o darbus dirbti gali... Jie pasitarekad taip bus daugiau naudos ir emesi plano... Ejo metai jie state kure planavo ir mergina eme galvoti kad pagaliau rado savo laime, statesi namai nors jie turejo viena trukuma( tai buvo jos vaikino mamos namo antras aukstas) bet argi tai svarbu, juk svarbiausia kad vaikinas ja myli, kad myli jos vaika, kad jie jau planuoja vestuves...istorija atrodo grazi bet nebuna namu be dumu...taip ir sioje istorijoje budavo blogu dienu...begant metams kol vyko statybos buvo ir juodo ir balto, ir mergina pastebejo kad jos vaikinas vis dazniau isgeria...mergina bande suprasti issiaiskinti, padeti vaikinui, bet jis jos pagalbos neprieme, tik vietoj to ja apsaugdavo ir isvadindavo visokiais zodziais...merginai del to budavo labai skaudu, ji jaute kad gyvenimas darosi nebemielas...karta mergina pasake vaikinui, kad jei sis ja isduos ar paliks po visa to ka jie pasieke kartu...ji nezinanti ar sugebes isgyventi.. Juk ji tikejo meile ir taip trosko namu... Jis jai atsake kad ja labai myli ir jos nepaliks... Mergina juo tikejo, tikejo kad ir gerti vaikinas nustos...bet karta merginos kantybe truko...ta vakara jie siaubingai susipyko.. Mergina pareiske kad daugiau nebegali pakesti barniu, nebegali ziureti kaip kencia jos vaikas( nes per tuos metus vaikas prisiriso prie naujojo tecio)ir kad vaikinas turi apsispresti kas jam svarbiau.. Nes cia ne gyvenimas pastoviai bartis kad jiedu perdaug paukojo kad dabar taip barasi.... Ir jis nusprende tik ne taip kaip tikejosi mergina....iskaudinta ir isduota mergina su vaiku isejo is namu...meile ir vel ja isdave... Ir vel iskaudino... Ji negalvojo apie tas akimirkas praleistas su mylimu vaikinu, negalvojo, kad per tuos metus kuriuos atidave jiems galejo tureti savo svajone... Ji negalvojo ka jos mylimas vaikinas gali padaryti jei jinai ji paliks...negalvojo nes tukstancius kartu girdejo ka jis gali padaryti jei jinai ji paliks bet ne karto ka galetu padaryti kad jinai jo nepaliktu..ji net nenorejo galvoti, kaip skaudu taip iseiti, kai atidave tiek laiko uzdirbti pinigams..kai paukojo laika kuri mieliau butu praleidusi su savo vaiku ir vaikinu...ir kai jis tiek laiko kankinosi budamas be jos...kai vaikas vis laukdavo kada tures savo kambari... Ji ta minute negalvojo nieko.... Kita ryta mergina sulauke skambucio, kuris apverte visa jos gyvenima, sudauze I sipulius svajones, tikejima ir vilti, kad viskas susitvarkys...ji vis kartodavo savo vaikinui, brangusi kol mes kartu viskas bus gerai, mes viska iveiksim... Tu tik tikek...bet js netikejo...
Visiskai palausta ji gryzo namo buvo susirinke visa jo seima, visa isskyrus jos vaikina....jos mylima brangu vaikina... Ir ji suprato kad be jo ji cia su vaiku negyvens...suprato kad neteko netik vaikino bet ir namu... O ji juk ji nekarta ispejo kad jei jis ja paliks jei atims is jos svajone ji nezinanti ar isgyvens...
Taigi manau geriau jau buti ta saltakrauja barakuda nei leisti kad I sirdi ilinde jausmai sudauzytu gyvenima... Tik ar as pati tokia buti galeciau tai abejoju...
seis laikais jausmai paskutinej vietoj pirma vieta ima pinigai .
pritariu tau.negaliu as tokiu pakesti kur rupi tik pinigai esu pastebejas ne viena karta jau kad ziuri tik i pinigine jei ji stora tai tada jo vos ne viska padarys jei plona tu nereikalingas.
Visko turi buti gyvenime,pinigu,jausmu o svarbiause bendrauti tarpusavi,kalbetis. o tai gyvena kartu o bendravimo ieskosi visur kur tik gali bet ne namie. Vat tada ir prasideda,namie pinigai,rutina o jausmai,romantika uz namu sienu,vogciom
Paziurekit filma " Grazi moteris" -1990m. ir bus aiskiau ,kodel teka del pinigu.
Jam -41 ,jai 21.
Na vaikinas pasiekia viska pats, ir tikrai neleisciau kad kazkokia barakuda isikistu i mano gyvenima, kad pretenduoti i viska gatava, kad eitu i mano prakaitu uzdirbta nama.
Nesvarbus, as tai laukiu to momento, kai tu nuosirdziai isimylesi ir noresi visa sirdim, kad tavo mylimoji gyventu kartu su tavim tavo name, ir net noresi jai dovanas dovanot nes paprastai kas spjaudo i sulini, to zinai kas laukia
Jei zmogus vadovaujasi protu ir jam svarbiau finansai nei papildomi rupesciai su moterim,tai meile tokiam kaip sloga.Sloga gydom antibiotikais o meiles virusa naikinam pinigais,tikslia,skaiciuojant kiek bus islaidu. O tada klaustukas; Kas geriau islaikyti auto ar moteri?
cia kaip man vienas vyras yra pasakes, pokalbio "po dusam" metu: zinai, as nieko nebeturiu, tik pinigus, todel ir nebenoriu gyventi.
Saule, mano namas, mano uzdirbtas namas, ir jei vyras uzdirbo pats, reiskia jokia mergina nevizduos jame karaliene kuriai reikia buciuoti sikna.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pinigai ar tikri jausmai?