141 (redagavo Saule 2013-07-01 10:30)

Re: Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai

o  kas cia nenaturalaus, visai naturaliai kibinu jauna simpatiska berniuka, kuris dar ir uzsispyres prie to big_smile

a kodel sedi ir diskutuoji, eitum dirbt big_smile as va neturiu ka veikt siom dienom, man labai smagu pasikibint cia big_smile

o gal dar tikraja meile surasiu, negali zinot.

ziek, nori panervuosiu tave? kokia masina tavo, i  kuria siulai pasedet? big_smile

142

Siandien man i darba nereik. Todel ir sedziu ir kritikuoju:D

Mano masina tai  ''GAZ M-20 Pobeda''  - http://automanas.lt/gaz-m20-pobeda-sovi … apitalizma

Anksciau sita daug benzino eme - http://www.tractordata.co.uk/others/pages/belarus_1973/

143

cha big_smile va issidavei, ne diskutuoji, o kritikuoji big_smile

dabar mano eile prisipazinti, kad masinose nicnieko neraukiu ir man jos yra dvieju rusiu: tokios kaip parodei ir tokios, kaip vazineja dabar gatvese big_smile viskas big_smile kazkada vienas draugas man pasake, kad mokejo uz savo masina kazkokia suma su daug nuliu, as visai normaliai patikejau ir paskui labai juokesi is manes, kad sitaip nesusigaudau, tipo ten tris nulius reik nubraukt. o ka as zinau, big_smile

144

Reik isanalizuot kodel vieni galvoja taip o kiti taip;))) 

Kam tos masinos, tegul ismoksta musu vairuotojai paisyt taisykles o tada ir vairuoti. Norvegijoj jau i kaliuze uzdarytu jei taip kaip pas mus pas juos vazinetu.

145

tai tu ne tik moteru nemegsti, bet ir vairuotoju pasirodo big_smile

146

jonas parašė:

as tai manau kad pas moteris viskas priklauso nuo menulio faziu, jei gerai pataikysi uzteks 5 sakiniu ir pasirasys susitikti o gal but netik wink jei nepataikysi, gali ir metus rasinetis be rezultatu smile

Nors  mėnulio  fazes  ir  turi  įtakos žmonėms,. bet  priklauso  nuo  žinutės  turinio.

147

nesvarbus parašė:

Kavos? Geliu? Duris atidarys?  Kaip banalu. Nors gerai, tik tada mergina tures bilieta i tolesni etapa jei isvirs man ka nors skanaus, ismes siuksles, skalbs drabuzius, na ir kad maistas butu paruostas kai ateisiu namo:D

Vat ok, vyras turi dovanoti geles, vaisinti kava, praleisti jus pirmas, komplimentus sakyti, o moteris ka tada turi daryti? Na na?

Ką  mergina  turi  padaryti  labai  gerai  žinai .Na  o  jeigu  skaniai  valgyti  verda.tvarkinga,rupestinga  ,tai  ką  tu  tokiai  merginai  pasiūlysi?

148

Viskas turi buti lygiai. Vyras irgi nusipelno daug ko, juk vyras seimos galva ir ''islaikytojas'', tai kodel vyrui tokios pagarbos neparodo.

149

o kodel sakai, kad neparodo? as irgi atkreipiau demesi, kad tu nori, jog ji tau virtu valgyt. labai nedideli reikalavimai. na ok, juk visi vyrai nori mokancios gaminti, rupestingos, siltos ir palaikancios drauges. bet nesinori savo silumos ir rupescio dalinti bet kokiam balvonui, kol neissiaiskini ar verta jam tai duoti. o mes tai sprendziam is jusu elgesio.
bet kai prasideda reikalavimai, kad uz viska per puse moket, nu tai pz. tada iskart klauskit kiek jin uzdirba, nes jei maziau ar daugiau uz jus, gali kilti nesusipratimu. as, kaip suprantu, negaleciau gyventi su vyru, kuris turi nama, nes man bendravimas su tokiu vyru butu per brangu. tiesiog, as tokiam neissimokeciau. (lyg privaleciau susimoket uz jo didenybes teikimasi mane padulkint savaitgaliais) Nesvarbus, cia tavo variantas big_smile

150

Saule parašė:

o kodel sakai, kad neparodo? as irgi atkreipiau demesi, kad tu nori, jog ji tau virtu valgyt. labai nedideli reikalavimai. na ok, juk visi vyrai nori mokancios gaminti, rupestingos, siltos ir palaikancios drauges. bet nesinori savo silumos ir rupescio dalinti bet kokiam balvonui, kol neissiaiskini ar verta jam tai duoti. o mes tai sprendziam is jusu elgesio.
bet kai prasideda reikalavimai, kad uz viska per puse moket, nu tai pz. tada iskart klauskit kiek jin uzdirba, nes jei maziau ar daugiau uz jus, gali kilti nesusipratimu. as, kaip suprantu, negaleciau gyventi su vyru, kuris turi nama, nes man bendravimas su tokiu vyru butu per brangu. tiesiog, as tokiam neissimokeciau. (lyg privaleciau susimoket uz jo didenybes teikimasi mane padulkint savaitgaliais) Nesvarbus, cia tavo variantas big_smile

bendras biudzetas -bendrai ir nutari kas kaip bus,,o  del padulkinimo - jau taip sureiksmina kad lyg cia koks stebuklas butu,,netinka negyveni,,,na seniausia mainu programa: prostitucija,,,ar ima grynais ar maino i kazka,,,

151

nesvarbus parašė:

Viskas turi buti lygiai. Vyras irgi nusipelno daug ko, juk vyras seimos galva ir ''islaikytojas'', tai kodel vyrui tokios pagarbos neparodo.

su  lygiai  sutinku,neteisinga  būtų  jei  vyras  daug  ir  sunkiai  dirbęs  ir  išlaikantis  šeimą  ,parėjęs  ruoštu   valgyti ,namuose  sėdinčiai  žmonai.[Nors  namuose  palaikyti  tvarką,taisyti   valgyti,rūpintis  vaikais  ir  vyru irgi  nelengvas  darbas} Bet  pagarbos  reikia  abiem,jei  vienas  kitą  žemina  ir  kabinėjasi,tai  iš  kur  kitas  ras  jėgų  komplimentui  ir  palaikimui.

152 (redagavo Saule 2013-07-03 13:18)

nu tai butent., kiekvienas dirba savo darba.

lygiai taip pat neteisinga, jei moteris dirba darbe ir parejus antra pamaina namie atidirba, o anas dar pretenzijas kelia, mol jam nuobodu pasidare. o nekatrie dar pasiruose i snuki duot, jei ponui neitiksi, paskui sakys ko cia bliauni lygiu teisiu, as nama pastaciau. tikra Dievo dovana bet kuriai moteriai.

153

Saule. Cia ne mano variantas.O kodel verta kazka duoti merginai, kol mergina dar svarstys, ka gi jinai pati gales duoti? Prie ko tas dulkinimas?  Ko tu nuolat visur ipainioji dulkinimus?  Vyras sukuria kokius 85%, o meginos? Nenori skalbti, nenori dirbti, nenori gaminti valgyt, nori tik kelti reikalavimu, o jei kas, tai isikart diskriminacija.

154

dabar jei as tau pasakysiu, kad nieko taip nenoriu, kaip ramiai sau skalbti virti ir rupintis namais, o ne kalt babkes kaip pamisusi vien tam, kad buti lygia vyrui finansine prasme ir isgalet uz viska moket per puse - tai man pasipils komentarai atitinkami is kitos puses.
ipainioju dulkinimus todel, kad tu visur ipainioji tai, jog jos nori tavo pinigu.

o kad svarstys tai normalu. jei besvarstant matai, kad su situo vyru saugumo nebus, tai nutrauksi beprasmiska rysi. griztant prie temos - tai padarysi butent todel, kad zinai ko nori.

155

tas pats galioja ir moterims. reik pasvarstyt ar ne su **** turi reikala.

156

tai kas be ko. juk abi puses svarsto.

157 (redagavo tinsanis 2013-07-03 15:44)

Saule parašė:

dabar jei as tau pasakysiu, kad nieko taip nenoriu, kaip ramiai sau skalbti virti ir rupintis namais, o ne kalt babkes kaip pamisusi vien tam, kad buti lygia vyrui finansine prasme ir isgalet uz viska moket per puse - tai man pasipils komentarai atitinkami is kitos puses.
ipainioju dulkinimus todel, kad tu visur ipainioji tai, jog jos nori tavo pinigu.

o kad svarstys tai normalu. jei besvarstant matai, kad su situo vyru saugumo nebus, tai nutrauksi beprasmiska rysi. griztant prie temos - tai padarysi butent todel, kad zinai ko nori.

pinigai normalus dalykas,,ir tas tiesa man mintes nekyla jai mergina  turejo daugiau  isiskiriant bandyt pasisavint jos turta,kas pas moteris yra ,,uzdirba -idejau maziau bet noriu  minimum puse,,,a dulkinimas jai iki tokio lygio nusivaziuoji susilygini,,kas idomiau tas pats maistas n metu valgomas ar kaskart daugiau maziau paivairinamas?nebandziau skaiciuot bet maista valgyt kavinese paciam apsitvarkyt namus daug pigiau nei laikit kazka del pasidulkinimo,daug maloniau irpigiau smile susipazint su tokio pat poziurio mergina ,,niekad neminejau visos-yra nemazai merginu kurios labai gerai uzdirba netik pinigine prasme geras patinkantis darbas ir reiksmingas dalykas ir saunu,,,
mes patys darom sprendimus-pasirenkam kas mum geriau su jais ir gyvenam,,,

158

jonas parašė:
Saule parašė:

.....noriu tik gero draugo ir gero meiluzio, gi sakiau big_smile cia jau mistika kazkokia? big_smile

siandien tik viena nora galim ispildyt, taip kad rinkis is dvieju viena big_smile

Saule tikriems  vyrams  tai  normalūs  norai.Na  o  nevykėliai  tikrai  nesugeba  būti  draugais  kuriais  galima  pasitikėti.Jie  tik  moka  būti  meilužiai,o  ar  geri?????????????????????????????????

159

Saule parašė:

tai kas be ko. juk abi puses svarsto.

Niekas per daug čia nesvarsto, vyrai sutinka nesvarstę, o moterys nesutinka nesvarsčiusios :::822

160 (redagavo Saule 2013-07-06 17:22)

klausyk, tu manes labai neerzink, nes as tave imsiuos stebeti zinai del ko. ir jau kai pasimausi, tai teks ir atsakomybe prissiimt. zinai ka turiu minty. baigsis tau nepilnameciu tvirkinimai kaipmat. imsi svarstyt apie viska pries dayrydamas. eik nuleisk i wc jei uzspaude smegenis, nuleisk keliskart jei vienas nepades.