Re: Kaip žiūrite į anketas be nuotraukų?
Cia juk ieskok.lt , o ne fantazuok.lt Tad nariai be nuotrauku niekam neidomus
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip žiūrite į anketas be nuotraukų?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Cia juk ieskok.lt , o ne fantazuok.lt Tad nariai be nuotrauku niekam neidomus
Cia juk ieskok.lt , o ne fantazuok.lt
Tad nariai be nuotrauku niekam neidomus
cia daryk ka nori.lt
ir kam neidomus tai ko jus einat i tas anketas ar kreipiat demesi?ir niekam manau nesuklysiu pasakes kad yra kam ir kokio skirtumo yra ar ne,,,
Cia juk ieskok.lt , o ne fantazuok.lt
anketos be nuotrauku blogai - pritariu
anketos su nuotraukom blogai - nes issidirbinejimai, 100 vaikinu parodyk, visi kazkuo neitiks:)
tada klausimas ko tau suaugusiai tokiai aukstuomenes damai cia reikia?:)
laiko stumimo? yra juk kompiuteriniu zaidimu tam.
Taigi kaip žiūrite į tokias anketas? Ar iškart ignoruojate? O galbūt tai nesukelia jums jokių dvejonių? Juk nuotraukos pristato žmogų .Idomu būtų sužinoti ant kiek svarbiau mums yra žmogaus išvaizda,nei charakterio savybės:)
automatinis blokavimas net neziurint anketos, nes jei zmogus slepiasi - tai reiksia turi ka slepti, o jei slepia kazka - reiskia daug meluos, o mes neieskom cia melagiu todel iskart perkeli i blokuojamu sarasa - ir norma..:)
Daiva parašė:Cia juk ieskok.lt , o ne fantazuok.lt
anketos su nuotraukom blogai - nes issidirbinejimai, 100 vaikinu parodyk, visi kazkuo neitiks:)
laiko stumimo? yra juk kompiuteriniu zaidimu tam.
mes cia bandom rast zmones panasius i mus pacias, o ne bet kokius "vaiduoklius" kuriu pilni kiemai vaidenasi
nesvarbus parašė:Daiva parašė:Cia juk ieskok.lt , o ne fantazuok.lt
laiko stumimo? yra juk kompiuteriniu zaidimu tam.mes cia bandom rast zmones panasius i mus pacias, o ne bet kokius "vaiduoklius" kuriu pilni kiemai vaidenasi
Tai apibudink kas tas zmogus ir kas tas vaiduoklis?:) Man tiesiog smalsu pasidare, is kur toks saves isaukstinimas?
nesvarbus parašė:Daiva parašė:Cia juk ieskok.lt , o ne fantazuok.lt
laiko stumimo? yra juk kompiuteriniu zaidimu tam.mes cia bandom rast zmones panasius i mus pacias, o ne bet kokius "vaiduoklius" kuriu pilni kiemai vaidenasi
manau is to pacio kiemo kilusi,,lietuviska mada susireikmint,,
vaiduoklis tai besislepiantis zmogus, pvz daleiskim jis turi zmona ir vaikus namie, o darbo metu ale vaidenasi cionais, neaiskiu tikslu, ka jam sekso mazai namai? tai jei mazai - tegul meta zmona ir naujos iesko, arba ka, jis bijo ka draugai pasakys? normalus draugai nieko nesakys, taigi persasi isvada, kad vaiduoklis kazka slepia, o jo tos slepybos niekam neidomios jei jis be avataro - lai ir raso tokioms pat, juk mes ieskome panasiu i mus zmoniu, o ne kazkokiu naujoviu
kita vertus nieko nebijantis zmogus nesislepia, as pvz turiu nuostabu vyra, vede jau n metu ir puikiai sutariam ir nesislepiu ir net neketinu..:) o kam? kokiu tikslu? juk vyro neieskau, nedomina
nes nelabai ka rast eina siais laikais, ...
Aistė parašė:nesvarbus parašė:anketos be nuotrauku blogai - pritariu
Tai apibudink kas tas zmogus ir kas tas vaiduoklis?:) Man tiesiog smalsu pasidare, is kur toks saves isaukstinimas?
mados nera jokios, is esmes nekenciu kai prastesnis nei boba vyras is saves bando didvyri ir riteri daryt klaikiau nebuna, tai kad isvengt tokiu vat demonstraciju - tuomet ir tenka atrankos faktorius tiek paryskint, kad negaist laiko gaidiskiems snekinimams
as cia neasmeninu, tik bendrine forma komentuoju pasisakyma tai vat mielieji...
ar yra bent viena cia is jusu, tok skaip kaip as, t.y. toks pat tieisog zmogus vat su tokiais bendraut smagu
bet dazniausiai tai issilavinimo stoka, tai kile is bala zin kur, tai benamiai kokie pasitaiko...o gaila, buna tikrai fainu zmoniu, bet kad isimti is bendravimo "isnaudojimo" faktoriaus gresme - zmones turi but lygus visame kame
kad neturetu del ko priekaistaut
vat
ir cia nepasikelimas, nes jei tau paraso zmogus, kuris tave mato - reikai jis tave issirinko is visu kitu, o kai tu jo nematai - kodel turi jam atrasyt? gal ten storas apsiedes buves zekas kitam kompe mygtukus maigo? o kam toks reikalingas?m? juk jus irgi onutei is sesto bloko bendriko nerasot...o ziurit i fotkes ka pasnekint tai vat ir mes taip pat renkames zmones, kuriems bent labas pasakyt noretume
Aistė parašė:nesvarbus parašė:anketos be nuotrauku blogai - pritariu
manau is to pacio kiemo kilusi,,lietuviska mada susireikmint,,
vaiduoklis tai besislepiantis zmogus, pvz daleiskim jis turi zmona ir vaikus namie, o darbo metu ale vaidenasi cionais, neaiskiu tikslu, ka jam sekso mazai namai? tai jei mazai - tegul meta zmona ir naujos iesko, arba ka, jis bijo ka draugai pasakys? normalus draugai nieko nesakys, taigi persasi isvada, kad vaiduoklis kazka slepia, o jo tos slepybos niekam neidomios
jei jis be avataro - lai ir raso tokioms pat, juk mes ieskome panasiu i mus zmoniu, o ne kazkokiu naujoviu
kita vertus nieko nebijantis zmogus nesislepia, as pvz turiu nuostabu vyra, vede jau n metu ir puikiai sutariam ir nesislepiuir net neketinu..:) o kam? kokiu tikslu? juk vyro neieskau, nedomina
nesvarbus parašė:Aistė parašė:mes cia bandom rast zmones panasius i mus pacias, o ne bet kokius "vaiduoklius" kuriu pilni kiemai vaidenasi
Tai ****, o ka tu pati cia veiki? Rasai, kad turi vyra, o pati ne vaiduokle?
O kur parasyta, kad negalima bendrauti su zmonemis virtualioje erdveje? Jei cia uzsireginai tik pabendrauti ar draugu susirasti tai blogai? Vistiek tokioms kaip tu kazkokia tai paranoja, mat iesko ka pabirkint.
Pagal tave jei jau turi zmona tai gal **** kompa is namu ismesti reikia? Dieve mano, na tu rimtai moteris o kalbi toki mesla, kad net graudu skaityti. Prie ko cia sekso paieskos? Gal tada dar savo vyrui uzdrausk masina tureti, mat jis juk vazines i stoti, ten juk irgi yra prostituciu.
Nu tai o jei vyras cia uzsiregistruoja tai iskart blogai, vat tau moteriai, zmonai tai viskas leidziama, ne nu normaliai, o ne sprogsi is islepinimo?
Griztant prie vyro, taip ir neatsakei -
http://forumas.ieskok.lt/viewtopic.php?id=7516&p=8 Tai vaiduokle busi Aiste, oj atsiprasau Dova:)))
net nezinai kuo vardu esi jezau...
tiesiai i taikini !!!
edvinas parašė:foto nededa tie kas netelpa i nuotrauka arba is siaubo filmo zmones
sutinku pilnai...nes yra teke paekspirementuoti, ale susitikti su "nematomu' cia tai taip ir norejosi praeiti, gaila atpazindavo ...shit
as ne vaiduokle, pas mane aiskiai nurodyta, kad domina tik susirasineti, o jei tiksliau - tai mane domina tik rysiai ir grynai kas darba liecia, pvz barteriniai mainai, as sutvarkau tavo zemes ir namus priduodu - o tu man sutaisai masina, as sutvarkau tavo problemas su pletros projektais - o tu man atsiunti didesnius objektus
pvz su kirpeja buvo atvejis, jai reikejo perdaryt pridavimo bylas, perdariau - uztai nemokamai dazaus ir kerpuos bent dukart
zodziu barteris ir siais laikais gerai
pvz, tu nori statytis nama zemeje kurioje negalima, as sutvarkau dok, kad galetum statyt, bet tu man atsiunti dar 5kis tokius pat nelaimelius, kur is ju uzdirbu
vat mane tik rysiai domina, stinga man insekcijoje pridavimas, oplia tu padedi man, as tau atiduodu sekanti objekta
mane tik tokie rysiai domina, as neieskau vaikinu ar vyru, as ieskau tik paprastu draugu, arba atitinkamai naudingu zmoniu, nes man mano dabartinis miestas naujas...dar galimas variantas - man rysiai klp,o as duodu rysius vln..
tik tai tas bedomina mane, nes visa kita turiu, vyra, vaika, grazius namu ir megstamiausia masiniuka, darba, kuris yra mano hobis ir pripazinima, kai atpazysta kas as tokia valstybineje istaigoje
ir tiek.
Aistė parašė:vaiduoklis tai besislepiantis zmogus, pvz daleiskim jis turi zmona ir vaikus namie, o darbo metu ale vaidenasi cionais, neaiskiu tikslu, ka jam sekso mazai namai? tai jei mazai - tegul meta zmona ir naujos iesko, arba ka, jis bijo ka draugai pasakys? normalus draugai nieko nesakys, taigi persasi isvada, kad vaiduoklis kazka slepia, o jo tos slepybos niekam neidomios
jei jis be avataro - lai ir raso tokioms pat, juk mes ieskome panasiu i mus zmoniu, o ne kazkokiu naujoviu
kita vertus nieko nebijantis zmogus nesislepia, as pvz turiu nuostabu vyra, vede jau n metu ir puikiai sutariam ir nesislepiuir net neketinu..:) o kam? kokiu tikslu? juk vyro neieskau, nedomina
nesvarbus parašė:Tai apibudink kas tas zmogus ir kas tas vaiduoklis?:) Man tiesiog smalsu pasidare, is kur toks saves isaukstinimas?
Tai ****, o ka tu pati cia veiki? Rasai, kad turi vyra, o pati ne vaiduokle?
O kur parasyta, kad negalima bendrauti su zmonemis virtualioje erdveje? Jei cia uzsireginai tik pabendrauti ar draugu susirasti tai blogai? Vistiek tokioms kaip tu kazkokia tai paranoja, mat iesko ka pabirkint.
Pagal tave jei jau turi zmona tai gal **** kompa is namu ismesti reikia? Dieve mano, na tu rimtai moteris o kalbi toki mesla, kad net graudu skaityti. Prie ko cia sekso paieskos? Gal tada dar savo vyrui uzdrausk masina tureti, mat jis juk vazines i stoti, ten juk irgi yra prostituciu.
Nu tai o jei vyras cia uzsiregistruoja tai iskart blogai, vat tau moteriai, zmonai tai viskas leidziama, ne nu normaliai, o ne sprogsi is islepinimo?
Griztant prie vyro, taip ir neatsakei -
http://forumas.ieskok.lt/viewtopic.php?id=7516&p=8 Tai vaiduokle busi Aiste, oj atsiprasau Dova:)))
net nezinai kuo vardu esi jezau...
Klaiku, kad nemazai cia rasanciu ir 'pries' nusistatanciu uz anketas be nuotrauku, buvo patys be nuotrauku... Tai kokio velnio kritikuot ir nusistatyt pries, jei pas pati kritikuojanti nera nuotrauku... Tikrai klaiku..
Ziuriu akimis.
Klaiku, kad nemazai cia rasanciu ir 'pries' nusistatanciu uz anketas be nuotrauku, buvo patys be nuotrauku... Tai kokio velnio kritikuot ir nusistatyt pries, jei pas pati kritikuojanti nera nuotrauku... Tikrai klaiku..
buvau be nuotraukos, bet supratau kad reik, juk bendraujantis nori matyti su kuo bendrauja. Aisku buna ir netikru nuotrauku sako. Na bet kiek daznai?
Zinute apie save zmogus siuncia RASYDAMAS ,o nuotrauka gali meluoti labai stipriai.
Mane labiausiai erzina zmones,kurie meluoja,issisukineja ar siaip chamiskai raso. Nuotrauka cia ne prie ko.
pas tave irgi nera nuotraukos. atsirado cia kritikuotoja. su anketom be nuotrauku isvis nebendrauju
anketose be nuotrauku nieko blogo nematau . nes nevisi mes norime viesai pasiroditi. pavizdziui as turiu zmona ir cia ieskau drauges tai jei patalpinciau tikraja nuotrauka tai gali blogai baiktis
anketose be nuotrauku nieko blogo nematau . nes nevisi mes norime viesai pasiroditi. pavizdziui as turiu zmona ir cia ieskau drauges tai jei patalpinciau tikraja nuotrauka tai gali blogai baiktis
nors vienas zmogus atvirai prisipazino ko iesko ir kodel be nuotraukos) idomu ka slepia kitos moteraites su tusciom anketom
be nuotraukos, tai tiesus parodymas, kad visai nenoriu, kad mane kas atpazintu. o absoliuti dauguma moteru nuotraukas deda ne savo, o jeigu savo, tai bent 10 metu jaunesniu. va cia tai tiesiog melas. tai kuris cia didesnis nusikaltelis?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip žiūrite į anketas be nuotraukų?