Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
- Meskis
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Тема: Pajuodę paakiai
Sveiki, gal kas žinote kokių metodų ar pan. pajuodusiems paakiams gyditi? Turiu pripažinti jog didžiąją dalį sėdžiu prie pc nes tai yra mano pomegis ir darbas, tačiau tikrai yra tokių kurie sėdi ilgiau ir neturi baisių paakių, o ir miegu 6-10h.
Sakyčiau reikėtų pailsėti ir viskas, tačiau savaitei buvau išvažiavęs prie jūros, pailsėjau ir pan, bet vistiek tas pats, jau daug metų.. tikriausiai nuo vaikystes.
Esu girdėjęs, kad mano oda po akimis tiesiog plona ir taip būna, bet vistiek manau turėtų būti koks nors gydimo metodas
- Jonas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Re: Pajuodę paakiai
Pas mane taip pat tamsus paakiai visa gyvenima;)
Rukai?
- Ilona
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Meskis пишет:Sveiki, gal kas žinote kokių metodų ar pan. pajuodusiems paakiams gyditi? Turiu pripažinti jog didžiąją dalį sėdžiu prie pc nes tai yra mano pomegis ir darbas, tačiau tikrai yra tokių kurie sėdi ilgiau ir neturi baisių paakių, o ir miegu 6-10h.
Sakyčiau reikėtų pailsėti ir viskas, tačiau savaitei buvau išvažiavęs prie jūros, pailsėjau ir pan, bet vistiek tas pats, jau daug metų.. tikriausiai nuo vaikystes.
Esu girdėjęs, kad mano oda po akimis tiesiog plona ir taip būna, bet vistiek manau turėtų būti koks nors gydimo metodas
Labas, pajuidusieji paakiai - reiskia kazkas su inkstais, gal alu labai megsti?
O jeigu ta problema nuo vaikistes, tai tik kosmetines priemones gali padet, deja
- mokytojas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Mažiau žaisk kompiuterinius žaidimus, daugiau sportuok ir praeis su laiku
- Donatas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
zinau metoda. maziau sedek prie kompo
- Meskis
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Nerukau ir negeriu, praleidziu daug laiko prie kompiuterio ir sportuodamas. Galbut reiketu maziau sedet prie pc bet man tai ir darbas ir pramoga, o ir salygos iseit/kazka veikt be sporto prastos:)
- mokytojas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Meskis пишет:Nerukau ir negeriu, praleidziu daug laiko prie kompiuterio ir sportuodamas. Galbut reiketu maziau sedet prie pc bet man tai ir darbas ir pramoga, o ir salygos iseit/kazka veikt be sporto prastos:)
Na tada susirask gerą mergą kad atmuštų norą sėdėt prie kompo ir pradėtum daugiau laiko praleisti su ja
- Meskis
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Esu perdaug išrankus, ir nevisad viskas klostos taip kaip norisi..Bet ne apie tai, norejau išgirst gal kokių tepaliukų metodų technikų ar kažko, jei tokių yra..
Сообщений 8
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.