Re: Kaip apsisaugoti nuo grubiu ir nesveiku vyru?
OLA parašė:Rytis parašė:stai jums pavyzdis mielos damos: Pradejau bendraut su panele.Na viskas gerai ,as pradejau rodyt demesi jai,ji man.Bendravimas buvo siltas ir nebuvo jokiu nesusipratimu.Ir staiga ji man nei atraso ,nei ka,nors sedi online matau.Po kokiu 4 dienu tylejimo paraso: (cituoju) Man per daug demesio is taves,tu manes net nepazysti jug.As nemegstu daug demesio as pavargstu nuo jo;).
Tai **** jums reikia demesio,tai jums jo per daug.Ir dar pisat prota kad bachurai blogi...O ko cia nesuprast, ji susirado kita, pakol tu ten svaigai ir galvojai ja apzavejo kitas apsukresnis, grazesnis ir turtingesnis, pakol laukei is jos zinutes ji smagiai leido laika su juo ir jis ja taip apkerejo, kad ji nusprende tave mandagiai atstumti. Gavus tokio pobudzio zinute turi ne pykti o gerbti jos spendima ir elgtis kaip dzentelmenas, parasyti, kad labai pasiilgai jos ir troksti ja pazinti is arciau ir paskiri jai pasimatyma, jai ji atsisako, tuomet palinki jai sekmes, parasai, kad apgailestauji, kad jusu bendravimas neissirutuliavo i rimtus santykius, bet si pazintis tau buvo maloni todel visada lauksi jos zinuciu.
Nu tu cia ir nupjoviai gryba... tavo poziuris kazkoks labai keistas. Visu pirma as nesu letas,demesys buvo rodomas ,bet poniai neitiko.Nors pradzioje ir pati ta demesi rode.Tai gerai susiradai kita ar kazka ,pasakyk tiesiai,soryy tas ir tas ir viskas.Bet ne ignoruot zinutes ir po vos ne savaites parasyt kad per daug demesio.
Paskui stebites kad iskolioje jus ir pan.Tai pasiziurekit pacios kaip elgiates.Nesuteikit zmogui vilciu is kart.O cia raso viena ,paskui **** jau apsigalvojo,nu mazvaikes tupos.
O kodel ji turi pries tave teisintis ir aiskintis kas tu toks karalaitis prisiekes amzinai myleti ir suteikti pasakiska gyvenima, jinai nera tau ispareigojus ir ka nori ta daro, lygiai kaip ir tu, o del suteiktu vilciu niekas nera kaltas, kad tu buvai tupas ir per daug is jos tikejaisi, jinai gal irgi tikejosi dejo viltis, juk susirasinejimai pradzioje buvo silti daug zadantys, bet matyt nepateisinai jos lukesciu ir ji nusprende santykius nutraukti, o kadangi tu ikiriai lindai tai ji tau mandagiai atrase, kad atsiknistum.