Re: iPhone. Ar tai geras daiktas?
Savo iPhone ,iPad ir iPod nekeisčiau į jokį samsungą. Na , htc šiaip labai daug kas giria,bet niekad rankoj neturėjau.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → iPhone. Ar tai geras daiktas?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Savo iPhone ,iPad ir iPod nekeisčiau į jokį samsungą. Na , htc šiaip labai daug kas giria,bet niekad rankoj neturėjau.
Egidijus, 37 parašė:ar cia geras daiktas?
labai geras daiktas, tris metus naudoju ir jokio kito nenoreciau, tik iPhone
kuo jis geras?
as nauoju htc ir tikrai i joki ipada phone ir panasu brieda net nekeisciau as net savo senuko i nauja iphone su priemoka nekeisciau jei damoketu net man jo kaina papildomai nes tai tik brangus dalykas o naudos is jo tiek pat kiek ir kituose telef, tik kai uz daikta suimoki virs 2000 tai nesinori sakyti kad tai ****
iphones geriausias tel:)koki esu turejas,ir nekeisciau i joki kita:)
turiu ir iphona 5 is samsunga s4. man prie sirdies samsungas.. nors jis ir per didelis..
Puikus dalikėlis, gan greitas (žinoma jei neperkrauni visokiom programėlėm). Fotografuoja fantastiškai, fokusavimas tikrai šaunus. Ofc priekinė kamera nėra tokia gera
Galimybės didelės ) Patenkinta esu
Rita parašė:Savo iPhone ,iPad ir iPod nekeisčiau į jokį samsungą. Na , htc šiaip labai daug kas giria,bet niekad rankoj neturėjau.
as nauoju htc ir tikrai i joki ipada phone ir panasu brieda net nekeisciau as net savo senuko i nauja iphone su priemoka nekeisciau jei damoketu net man jo kaina papildomai nes tai tik brangus dalykas o naudos is jo tiek pat kiek ir kituose telef, tik kai uz daikta suimoki virs 2000 tai nesinori sakyti kad tai ****
kodel nenori jai isleidi 2000 vadinas turi,,kaip ir kad pres 7m acer ferari laptop,filmam ziuret ir truputi game?ir sakyt kad jis s,,, tikrai nera ,ar man tokio reikejo ne,,kodel pirkau ,,o kodel nepirkt jai isvaizda patiko...pavadinimas ir kas viduj buvo per akis,,htc man negrazus ir pavadinimas nepatinka ,,,
kazkas sau leidzia paislaidaut kazkas verkslena kad kiti islaidauja ant prabangiu dalyku-pakartosiu,,pinigai tam yra skirti kad juos leisti
Iphone-telefono dydzio aparatas,,kazka tokio dydzio is kitu firmu rast?nezinau,,,isigyt kodel ne..
Ipod-as uz,kitu firmu mp3 nemaciau kad butu malonus naudojimai ,,dizainas ir svarbu,,,
mac ir visa kita na gal kam reikia o turint ir norint paislaidaut kodel ne
Ipad-nematau juose prasmes geriau laptopas...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → iPhone. Ar tai geras daiktas?