Re: Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai
Jooo jai kreipciau demesi ka kiekvienas durnelis raso tai myriop jau seniai buciau iskelevus, manes tai nebaudzia o tau tai likimas pasikstejo proto aborto tu liekna, gamtos klaida.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jooo jai kreipciau demesi ka kiekvienas durnelis raso tai myriop jau seniai buciau iskelevus, manes tai nebaudzia o tau tai likimas pasikstejo proto aborto tu liekna, gamtos klaida.
Abejotina labai, kad tau 35. Parodyk visiems kokia turi buti tikra mergina, matyt visos tikros merginos kurios vadina zmones - aborto liekanom, gamtos klaidom. Gaila taves, turi labai rimtu problemu su psichika, uzuojauta. Gal tave kazkada kazkas nuskriaude labai stipriai, taciau nevisi tame yra kalti. Kada nors gal susivoksi.:)
kales balsas i dangu neina ar kaip ten sako,,lot galima bet daznai buna kad tas kuris loja ir dantis siepia be dantu lieka,ka uom noriu pasakyt,sneket sneki bet uz zodzius nesugebetum atsakyt,,tavo manymu kad tu moteris ir tau viskas galima taip nera lygios teises,,,
to OLA
pusprociais kitu nevadink, daugiau saves ziurek, ne tau spresti kas pusprotis, o kas ne. Jei tu sakai "cia tik mano nuomone, kuria pareiskiau', tai pasilaikyk tokia nuomone sau...
Tai vat. Daznai manau vaikinai su tuo susiduria kai merginos lauzosi. Is nezinojimo ko nori, ar tiesiog todel, kad meluoja ir istikruju jas nedomina realus bendravimas. Pvz kai paklausi kokios merginos internete ar jin noretu susipazinti, pabendrauti, tai 80% atsakymas buna - ''gal''. O kai pasiulai susitikti tai tas pats su tais ''gal''. Mada su tuo ''gal'' kazkokia tai nesibaigianti. Kodel merginos taip stipriai abejoja? Ar tai dar vienas irodymas, kad merginos nezino ko nori ar todel, kad tikisi misterio tobulybes? Nes tas zodis leidzia suprasti, kad mergina net neturi savo nuomones jei taip raso ar sako.
gaila,kad jaunus sveikus vyrus senes netraukia tos tai lektu staciai negalvodamos...
o kad jaunos, mielos paneles lauzosi ir turi dar siek tiek smegenu ir nelekia bile kur su bile kuo..del idetos neblogos foto..tai tik dziaugtis reikia
nesvarbus parašė:Tai vat. Daznai manau vaikinai su tuo susiduria kai merginos lauzosi. Is nezinojimo ko nori, ar tiesiog todel, kad meluoja ir istikruju jas nedomina realus bendravimas. Pvz kai paklausi kokios merginos internete ar jin noretu susipazinti, pabendrauti, tai 80% atsakymas buna - ''gal''. O kai pasiulai susitikti tai tas pats su tais ''gal''. Mada su tuo ''gal'' kazkokia tai nesibaigianti. Kodel merginos taip stipriai abejoja? Ar tai dar vienas irodymas, kad merginos nezino ko nori ar todel, kad tikisi misterio tobulybes? Nes tas zodis leidzia suprasti, kad mergina net neturi savo nuomones jei taip raso ar sako.
gaila,kad jaunus sveikus vyrus senes netraukia tos tai lektu staciai negalvodamos...
o kad jaunos, mielos paneles lauzosi ir turi dar siek tiek smegenu ir nelekia bile kur su bile kuo..del idetos neblogos foto..tai tik dziaugtis reikia
bilekur ir bile su kuo? hm kai menesius bendrauja ir vis kazkas netaip, o galu gale kazkokios baimes, tai manau cia jau smegenu nera, kada aplink vien manjakai vaidenasi:)
nesvarbus parašė:OLA parašė:O as tau linkiu maziau svaigintis ir labiau isgilinti i komentaro konteksta, uzjauciu, kad likimas tave nuskriaude ir aplinkiniai nepasirupino tavo isprusimu, neisugde padoraus kitus sugebanciu gerbi asmeniu. Tai yra tavo asmenine tragedija kuri jokiais budais nepateisna tavo slykstaus poelgio kitam linketi blogo.
Griztant prie mano citatos, kadangi tu esi atsilikes tai aiskinu: vaikai palikti be tevu prieziuros, vaikai pagal LR istatymus tai yra laikomi asmenys nuo 1-16m. juos privalo aukleti ir jais rupintys tevai arba globejai, tai, kad jie landzioje saugusiems skirtuose tinklapiuose tai rodo ju nepareiginguma. Tokie puslapiai nera saugus ir gali traumuoti vaika, galu gale jie nera jiems sukurti ir labai erzina kai vaikas prisimetantys suaugusiu velesi i pazintys ir diskusijas. Savo teiginyje as neizvelgiu jokio kriminalo bet jai tu sugebejai izvelgti vaiku priskyrima prie iskrypeliu tai cia tau jau su galva negerai, mano komentaras nera mokslinio pobudzio ir bent kiek protaujantys asmuo tokiu uzuomenu neizvelgtu, bet tu 26m izvelgei tai arba esi apsvaiges arba tu sergi debilizmu ir tau cia ne vieta, o tolimesnes diskusijos neturi prasmes.Zinai ka OLA? Ka jau ka, bet tokiu budu ir parodei kodel vaikinai taip blogai kalba apie merginas. Tavo ego, patys pasisakymai egoistiski, vadini zmogu, kuris augo vaiku namuose - neisprususiu, atsilikusiu, neisugde padoraus zmogaus. Tu bent suvoki ka pati rasai? Pati korektiskai elgiesi? O jei zmogui labai skaudi bei jautri tema? Kitiems darai pastabas o pati elgiesi pavirsutiniskai, ziuri i zmones is virsaus, labai gaila, kad save vadinanti tikraja dama, moteriskumo pavyzdziu 35 metu moteris taip dergiasi is kitu. Manau ir tokie zmones kurie augo be tevu, vaiku namuose gauna ir aukstus issilavinimus ir turi darbus, tokiu tikrai nemazai, todel jei nesi sutikusi ivairiu zmoniu, nesistebiu kodel nevertini kitokiu. Nenustebsiu jei kokiu turtuoliu dukrele ipratusi brangiausiuose klubuose tusintis su ''elitu'', tada aisku tau nesuprasti.
Zmogus tau teisingai ir palinkejo, zinosi kaip metyti purva ant kitu. Manau kiekvienas gyvenime turejo skaudziu akimirku. Ka galiu pasakyti, nei sazines, nei kulturos, kad taip zmogu suvaryti. Dziaukis, turbut tau tai suteikia kazkoki statusa. Ir nevarynek zmoniu is cia, atsirado karaliene, debilizmus nustato kitiems, tu pati i save pasiziurek.Visu pirma ko tu uz ji atsakineji jis ka taves asmeniskai prase, visu antra nieks jo neizeidinejo jis ten pats savaip viska isvarte ir sumaste klaidingas padare isvadas ir dar man blogo palinkenejo, kadangi tu tokiu zmoniu poelgius pateisni tai as tau irgi linkiu susirgti veziu taip, kad ta skausma kestum kiekviena diena, raitytumeisi is skausmo ir nevilties, kad tavo organai is vidaus putu, kad mirtum leta ir labai skausminga mirtim.
Ola ,prieš siūsdama tokius linkėjimus paskaityk apie pasamonę.Jinai neskiria norų kurie skiriami sau ,o kurie kitiems .jei dažnai visiems linkėsi susirgti vėžiu ,tas linkėjimas vieną kartą užsikoduos -vadinasi nori vėžio ,tai gali ir turėti.Todėl ir yra sakoma ,kad viskas gryžta bumerangu. Su vyrukais pasiginčiju ir aš,juk mes irgi turime savo nuomonę .Ir daug kur palaikau tavo nuomonę,turim už save pastovėti. Bet aš palinkėsiu perdaug geriančiam turėti saiką,kuris įžeidinėja kitus tolerantiškumo.o kuris persisunkias neapykanta ,kad pajustų meilės skonį.
nesvarbus parašė:Tai vat. Daznai manau vaikinai su tuo susiduria kai merginos lauzosi. Is nezinojimo ko nori, ar tiesiog todel, kad meluoja ir istikruju jas nedomina realus bendravimas. Pvz kai paklausi kokios merginos internete ar jin noretu susipazinti, pabendrauti, tai 80% atsakymas buna - ''gal''. O kai pasiulai susitikti tai tas pats su tais ''gal''. Mada su tuo ''gal'' kazkokia tai nesibaigianti. Kodel merginos taip stipriai abejoja? Ar tai dar vienas irodymas, kad merginos nezino ko nori ar todel, kad tikisi misterio tobulybes? Nes tas zodis leidzia suprasti, kad mergina net neturi savo nuomones jei taip raso ar sako.
Ar rašei tom senėm? Ir jos lėkė pas tave? Koks jaunų vaikinų kvailas mąstymas . Yra toks protingas posakis -"Senas arklys vagos negadina?" Jau geriau daug vyresnis ir protingas ,nei jaunas su kvailais įsitikinimais.
Oba parašė:nesvarbus parašė:Tai vat. Daznai manau vaikinai su tuo susiduria kai merginos lauzosi. Is nezinojimo ko nori, ar tiesiog todel, kad meluoja ir istikruju jas nedomina realus bendravimas. Pvz kai paklausi kokios merginos internete ar jin noretu susipazinti, pabendrauti, tai 80% atsakymas buna - ''gal''. O kai pasiulai susitikti tai tas pats su tais ''gal''. Mada su tuo ''gal'' kazkokia tai nesibaigianti. Kodel merginos taip stipriai abejoja? Ar tai dar vienas irodymas, kad merginos nezino ko nori ar todel, kad tikisi misterio tobulybes? Nes tas zodis leidzia suprasti, kad mergina net neturi savo nuomones jei taip raso ar sako.
o kad jaunos, mielos paneles lauzosi ir turi dar siek tiek smegenu ir nelekia bile kur su bile kuo..del idetos neblogos foto..tai tik dziaugtis reikiaAr rašei tom senėm? Ir jos lėkė pas tave? Koks jaunų vaikinų kvailas mąstymas . Yra toks protingas posakis -"Senas arklys vagos negadina?" Jau geriau daug vyresnis ir protingas ,nei jaunas su kvailais įsitikinimais.
Senas arklys vagos negadina tik tiek kad negiliai aria,,,jai jau pradedat cituot sakyt posaki pabaikit iki galo,,,
Gilumas ir jaunumas dar ne viskas.čia ne stumk trauk ,kaip kaminą valyt.Tai ,gal ir Tinka ,kam reikia daug sekso ,bet kur su bet kuo ir bet kaip. Jaunas ,senas ,protingas ar visiškas kvailys. Tik kvaila senė sutiks ,bendrauti su sūnaus ,ar net anūko metų vaikigaliu,kuris ateis patenkinti save. O panašaus amžiaus žmogus ,tai bus bendravimas ,panašūs požiūriai , supratimas ir jausmai. Nejaučiu pagarbos vaikinukams kurie ieško sekso su močiutėm.Bent iš pagarbos savo mamom ir senelėm taip nesielgtų.Gal jie negerbia ir jų? Taip ,kad seksą palikim tarp jaunimo ,o seneliai tegul myli savo brandžia meile.
O jauti pagarba jaunutems merginos kurios dudodasi su diedukais?
O jauti pagarba jaunutems merginos kurios dudodasi su diedukais?
žinoma ,kad ne ,nei joms nei diedukams. Bet jiems mano pagarba ir nereikalinga ,mes kiekvienas gyvename pagal savo moralę.Perdaug nesuku galvos dėl jų ,kam jaudintis dėlto ,ko negali pakeisti,Geriau stengtis dėl to ką gali pakeisti.
Manęs dažnai klausia: vat tu simpatiškas, apsiskaitęs, su tavimi malonu bendrauti... Kodėl tu vis dar be merginos?O todėl, kad 70% mano bendraamžių - tai kas? Tai tūsų liūtės, kurios net kiaušinienės iškept nemoka, o jeigu ir keptų - sudegintų; tai avelės, kurios mažai ką tesugeba; tai svajoklės, kurios laukia savo oligarcho baltam lexus'e iki pat pat senatvės, tai žvaigždės, manančios, kad apart jos apskritai neturi nieko būti šiam pasauly. Gyventi iš kredito - tai ne prabanga, atėjo krizė ir viskas: "kam aš susidėjau su tokiu nevykėliu?" O ką tu padarei, kad bent kaip nors palaikytum žmogų?... Nichera tu nepadarei, toliau savo prancūziško manikiūro nieko nematai. Romantika... Romantika - tai, ****, ne pasisėdėjimai kokiam nors klube, gurkšnojant degtinę su energetiku ir nuostaba ryte: "Kodėl aš taip blogai matau/girdžiu/"motoras kala"". Jeigu vaikinas nerūko ir nieko nevartoja - tai reiškia, kad jis lochas arba mažas sūnelis botanikas, nes jis mano, kad jo vaikai bus normalūs ir sveiki. Dar geriau - susigalvoja, kad jis užsikodavęs ex narkomanas ar dar kas nors. Sako: "Vau, kaip fainai, kad tu negeri" ir žiūrėk jau po savaitės nei tavo vardą prisimena, nei ką... Ir mano šukuosena paprasta, normali, nes bent kažkaip stengiuosi likti vyru, išsiskirti iš tų homosektantų bandos, kur iš galo net nesuprasi: vyras prieky tavęs eina ar merga... Ir jeigu aš skambinėju pastoviai, kai nekeli ragelio, nes tavo draugei tėtis nupirko automobilį arba stovėjai kamštyje - tai ne todėl, kad pavydžiu arba lendu, o todėl, kad elementariai nerimauju - ar viskas gerai mano mylimai moteriai, ar ji nepakliuvo, kaip įprasta, kokion nors ŠIKNON!?"Aš negaminsiu valgyti ir neplausiu indų, nes pas mane NAGAI!!!!" AAAAAAA, o vaikus tu kuo maitinsi??? Nagais!? Ar Redbull'iu??? Maži vaikai nevalgo "Liūtuko koldūnų" ir maksiminių kotletų. Visi tie TV šou - tai ŠOU, o ne gyvenimas! Ir jeigu kažkuriam šou Dainius paliko Elžbietą vien todėl, kad ji sulindo į rožinius, o ne į juodus stringus, aš taip nesielgiu, nes net tokių minčių nekyla. Ir jeigu aš sakau, kad myliu, reiškia taip ir yra ir aš nebandau iš tavęs eilinio sekso "porcijos/kartelio" iškaulyt, nes man tai pavyko pirmojo pasimatymo metu. Štai taip man norėtųsi atsakyti į klausimą: kodėl vis dar be merginos, bet tai labai ilgas ir liūdnas atsakymas. O likusios 30%..?O TU PABANDYK sutikti jas šiam megapolyje, kur kiekvienas bando atrodyti glamūriškas ir tikriems jausmams nėra laiko.
Radau kazkur,bet cia daug tiesos pasakoma
Manęs dažnai klausia: vat tu simpatiškas, apsiskaitęs, su tavimi malonu bendrauti... Kodėl tu vis dar be merginos?O todėl, kad 70% mano bendraamžių - tai kas? Tai tūsų liūtės, kurios net kiaušinienės iškept nemoka, o jeigu ir keptų - sudegintų; tai avelės, kurios mažai ką tesugeba; tai svajoklės, kurios laukia savo oligarcho baltam lexus'e iki pat pat senatvės, tai žvaigždės, manančios, kad apart jos apskritai neturi nieko būti šiam pasauly. Gyventi iš kredito - tai ne prabanga, atėjo krizė ir viskas: "kam aš susidėjau su tokiu nevykėliu?" O ką tu padarei, kad bent kaip nors palaikytum žmogų?... Nichera tu nepadarei, toliau savo prancūziško manikiūro nieko nematai. Romantika... Romantika - tai, ****, ne pasisėdėjimai kokiam nors klube, gurkšnojant degtinę su energetiku ir nuostaba ryte: "Kodėl aš taip blogai matau/girdžiu/"motoras kala"". Jeigu vaikinas nerūko ir nieko nevartoja - tai reiškia, kad jis lochas arba mažas sūnelis botanikas, nes jis mano, kad jo vaikai bus normalūs ir sveiki. Dar geriau - susigalvoja, kad jis užsikodavęs ex narkomanas ar dar kas nors. Sako: "Vau, kaip fainai, kad tu negeri" ir žiūrėk jau po savaitės nei tavo vardą prisimena, nei ką... Ir mano šukuosena paprasta, normali, nes bent kažkaip stengiuosi likti vyru, išsiskirti iš tų homosektantų bandos, kur iš galo net nesuprasi: vyras prieky tavęs eina ar merga... Ir jeigu aš skambinėju pastoviai, kai nekeli ragelio, nes tavo draugei tėtis nupirko automobilį arba stovėjai kamštyje - tai ne todėl, kad pavydžiu arba lendu, o todėl, kad elementariai nerimauju - ar viskas gerai mano mylimai moteriai, ar ji nepakliuvo, kaip įprasta, kokion nors ŠIKNON!?"Aš negaminsiu valgyti ir neplausiu indų, nes pas mane NAGAI!!!!" AAAAAAA, o vaikus tu kuo maitinsi??? Nagais!? Ar Redbull'iu??? Maži vaikai nevalgo "Liūtuko koldūnų" ir maksiminių kotletų. Visi tie TV šou - tai ŠOU, o ne gyvenimas! Ir jeigu kažkuriam šou Dainius paliko Elžbietą vien todėl, kad ji sulindo į rožinius, o ne į juodus stringus, aš taip nesielgiu, nes net tokių minčių nekyla. Ir jeigu aš sakau, kad myliu, reiškia taip ir yra ir aš nebandau iš tavęs eilinio sekso "porcijos/kartelio" iškaulyt, nes man tai pavyko pirmojo pasimatymo metu. Štai taip man norėtųsi atsakyti į klausimą: kodėl vis dar be merginos, bet tai labai ilgas ir liūdnas atsakymas. O likusios 30%..?O TU PABANDYK sutikti jas šiam megapolyje, kur kiekvienas bando atrodyti glamūriškas ir tikriems jausmams nėra laiko.
O cia geras, prajuokino, LT budulio-skinhedo pavekslenimai,kuris net kiausinienes pats nesugeba isikepti tam susideda su tustuke kuri atsiduoda bet kuriam kuris pasako, kad jamyli, tai ant kiek reikia buti paciam kiauram ir bukam, kad susideti su tokia grazuole.
Tai jo jo,tik del kiausinienes ir ieskom panu ,kad iskeptu :DDD
Rytis parašė:Manęs dažnai klausia: vat tu simpatiškas, apsiskaitęs, su tavimi malonu bendrauti... Kodėl tu vis dar be merginos?O todėl, kad 70% mano bendraamžių - tai kas? Tai tūsų liūtės, kurios net kiaušinienės iškept nemoka, o jeigu ir keptų - sudegintų; tai avelės, kurios mažai ką tesugeba; tai svajoklės, kurios laukia savo oligarcho baltam lexus'e iki pat pat senatvės, tai žvaigždės, manančios, kad apart jos apskritai neturi nieko būti šiam pasauly. Gyventi iš kredito - tai ne prabanga, atėjo krizė ir viskas: "kam aš susidėjau su tokiu nevykėliu?" O ką tu padarei, kad bent kaip nors palaikytum žmogų?... Nichera tu nepadarei, toliau savo prancūziško manikiūro nieko nematai. Romantika... Romantika - tai, ****, ne pasisėdėjimai kokiam nors klube, gurkšnojant degtinę su energetiku ir nuostaba ryte: "Kodėl aš taip blogai matau/girdžiu/"motoras kala"". Jeigu vaikinas nerūko ir nieko nevartoja - tai reiškia, kad jis lochas arba mažas sūnelis botanikas, nes jis mano, kad jo vaikai bus normalūs ir sveiki. Dar geriau - susigalvoja, kad jis užsikodavęs ex narkomanas ar dar kas nors. Sako: "Vau, kaip fainai, kad tu negeri" ir žiūrėk jau po savaitės nei tavo vardą prisimena, nei ką... Ir mano šukuosena paprasta, normali, nes bent kažkaip stengiuosi likti vyru, išsiskirti iš tų homosektantų bandos, kur iš galo net nesuprasi: vyras prieky tavęs eina ar merga... Ir jeigu aš skambinėju pastoviai, kai nekeli ragelio, nes tavo draugei tėtis nupirko automobilį arba stovėjai kamštyje - tai ne todėl, kad pavydžiu arba lendu, o todėl, kad elementariai nerimauju - ar viskas gerai mano mylimai moteriai, ar ji nepakliuvo, kaip įprasta, kokion nors ŠIKNON!?"Aš negaminsiu valgyti ir neplausiu indų, nes pas mane NAGAI!!!!" AAAAAAA, o vaikus tu kuo maitinsi??? Nagais!? Ar Redbull'iu??? Maži vaikai nevalgo "Liūtuko koldūnų" ir maksiminių kotletų. Visi tie TV šou - tai ŠOU, o ne gyvenimas! Ir jeigu kažkuriam šou Dainius paliko Elžbietą vien todėl, kad ji sulindo į rožinius, o ne į juodus stringus, aš taip nesielgiu, nes net tokių minčių nekyla. Ir jeigu aš sakau, kad myliu, reiškia taip ir yra ir aš nebandau iš tavęs eilinio sekso "porcijos/kartelio" iškaulyt, nes man tai pavyko pirmojo pasimatymo metu. Štai taip man norėtųsi atsakyti į klausimą: kodėl vis dar be merginos, bet tai labai ilgas ir liūdnas atsakymas. O likusios 30%..?O TU PABANDYK sutikti jas šiam megapolyje, kur kiekvienas bando atrodyti glamūriškas ir tikriems jausmams nėra laiko.
O cia geras, prajuokino, LT budulio-skinhedo pavekslenimai,kuris net kiausinienes pats nesugeba isikepti tam susideda su tustuke kuri atsiduoda bet kuriam kuris pasako, kad jamyli, tai ant kiek reikia buti paciam kiauram ir bukam, kad susideti su tokia grazuole.
O aš atsakysiu gal kiek švelniau nei OLA. Nors esmę ji vis tiek išdėstė. Jūs, vaikinai, juk iš tiesų pirmiausia žiūrit į tas glamūrines gražuoles, juk taip? Tai nesitikėkit, kad jų grožis nekainuoja. Kainuoja, ir dar kiek.... Nekalbu apie visą kosmetiką, kurios reikia kasdien (o jei dar ir ryški pana - tai ir LABAI daug), kur grožio salonai, klubai, sporto klubai, ir t.t., ir t.t.? Aišku, maisto gaminimui ir kažkam rimčiau laiko tiesiog nelieka. O ar bandėt pakalbint ne tokias ryškias, tegu ir ne pačias pilkiausias pelytes, bet paprastesnes? Gal tokios ir vaikinams mažesnius reikalavimus keltų, a?
Na man patinka paprastos merginos, kurios nenaudoja kilograminius spaklius. Gali buti ir ne fotomodelio figuros, gali buti ir nedidelio ugio, o juolab nesvarbu, ar is miesto, ar is kaimo, visur galima rasti protingu zmoniu. As iskart zinau, kad dazniausiai tos vadinamos barakudos, arba paneles su dideliu spakliaus kiekiu, jos yra tustutes, todel su tokiom ir net neverta prasideti. Kadangi vertinu paprastuma, tokios ir ieskau, o tos ryskios mergaites, na nieko gero nuo tokiu nesitikekit vaikinai. Jei mergina nustatineja sau kaina, tai jau ne mergina o preke.. O glamuras, na visi noretu buti turtingiausiais-om, tik kartais turtai zlugdo zmones.
Kalbant apie Ola, nemanau, kad jinai labi jau daug tiesos parase, sakyciau daugiau neadekvatumo ir izeidinejimu. Gal tai pavydas, kad pirmoji jaunyste baigesi o vyro dar nera:(( Yra toks serialas, nusivylusios namu simyninkes, manau tai dauguma merginu liecia kurioms jau virs 30 metu,na gal kazkada nepatiko kokiam turtingam ponui, tai ir pykstasi, linki visiems blogo. Esmeralda puikiai pastebejo cituojant Olos palinkejimus.
Jėtau, geriau nebeužeit į šį forumą, vien nuskriastieji kažkokie renkasi. Išeikit jūs į realų pasaulį, kavos išgerkit parkely, o ne skuskitės čia gyvenimu, juk apgailėtinai iš šalies atrodo.
Be pykčių.
Gražios jums į rudenį panašios dienelės, jau tuoj tuoj lapeliai auksiniai kris, mmm
Na man patinka paprastos merginos, kurios nenaudoja kilograminius spaklius. Gali buti ir ne fotomodelio figuros, gali buti ir nedidelio ugio, o juolab nesvarbu, ar is miesto, ar is kaimo, visur galima rasti protingu zmoniu. As iskart zinau, kad dazniausiai tos vadinamos barakudos, arba paneles su dideliu spakliaus kiekiu, jos yra tustutes, todel su tokiom ir net neverta prasideti. Kadangi vertinu paprastuma, tokios ir ieskau, o tos ryskios mergaites, na nieko gero nuo tokiu nesitikekit vaikinai. Jei mergina nustatineja sau kaina, tai jau ne mergina o preke.. O glamuras, na visi noretu buti turtingiausiais-om, tik kartais turtai zlugdo zmones.
Kalbant apie Ola, nemanau, kad jinai labi jau daug tiesos parase, sakyciau daugiau neadekvatumo ir izeidinejimu. Gal tai pavydas, kad pirmoji jaunyste baigesi o vyro dar nera:(( Yra toks serialas, nusivylusios namu simyninkes, manau tai dauguma merginu liecia kurioms jau virs 30 metu,na gal kazkada nepatiko kokiam turtingam ponui, tai ir pykstasi, linki visiems blogo. Esmeralda puikiai pastebejo cituojant Olos palinkejimus.
Komediantas tu nelaimingas glamurinis turtuolis kuri suzlugde turtai tai glamuriskai apsipirkineji humanoje. Tai kaip ten su prostatos veziu apsisvytinai jau, mises uzsakei? Esmeranda tai dura prisiskaicius nesamoniu apie pasamane ir susipainiojus kur samano o kur pasamone ir is vis kas yra kas, zodziu is vienos sektos pas ta pati daktara svytinotes smegenys.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai