281

Re: Kodėl vyrai bijo stiprių moterų?

nesvarbus пишет:

500 litu gatveje nevoliojasi, man pvz butu gaila jei taip nuolat mano pinigai,kurie skirti valstybei yra skiriami beprasmiams dalykams, pvz kaip tos eitynes.

bet jie ir skiriami bet kam - invalidams, bedarbiams, motinoms pašalpas mokėti, tautos atstovams algas mokėti ir dar bet kam. tie pinigai ne mano, valstybės. geriau net nerodytų išvis, kiek pasiima. ir tikrai mielai gaučiau algas vokeliuose smile

282

Ramunė пишет:
nesvarbus пишет:

500 litu gatveje nevoliojasi, man pvz butu gaila jei taip nuolat mano pinigai,kurie skirti valstybei yra skiriami beprasmiams dalykams, pvz kaip tos eitynes.

bet jie ir skiriami bet kam - invalidams, bedarbiams, motinoms pašalpas mokėti, tautos atstovams algas mokėti ir dar bet kam. tie pinigai ne mano, valstybės. geriau net nerodytų išvis, kiek pasiima. ir tikrai mielai gaučiau algas vokeliuose smile

jie skiriami bet kam.pradejo skaiciuot ir vertint kam skiria bereikalo kam skiria pelnytai,,

283 (2013-08-23 17:09 отредактировано ausra)

Musu valstybe neturi supratimo visiskai-algas tik mazina,o pidera...zygiuoja nosis iskele...Dar leiskim vaikus isivaikinti tai automatiskai pasaulio pabaiga...Nors ten puse tokiu ir tesedi...Beje musu valstybe paskendus skolose arba gyvena ir cirkus daro is musu eiliniu mokesciu...

284 (2013-08-23 17:11 отредактировано tinsanis)

nesvarbus пишет:
Ramunė пишет:
nesvarbus пишет:

Kodel rusai, ukrainieciai, serbai, gruzinai ir kitos staciatikiu salys neleidzia pederastams laisvai gyventi?
O jus patys pagalvokit, daugiau homoseksualiu zmoniu, mazesne populiacija, tai reiskia, kad greitai europoje bus vien musulmonai, nes pas juos isvis nera vaiku namu, pasakyti kodel? Nes ten nera to, aisku i europa atvaziaves gali buti belekuo, gejumi ir dar kuo nors. Bet kai tokios homoseksualu eitynes daromos ten kur dideles problemos, pvz kaip korupcija, nedarbas, emigracija, skurdas, kur daug beglobiu, tai kaip galima toleruoti tokias eitynes? Mokesciu moketoju pinigai tam buvo isleisti, geriau jau padetu sukurti darbo vietas, nei leisti saipytis is tradicines seimos ir zmoniu, kurie sunkiai dirba, kurie vos save islaiko ir jie tikrai nenoretu, kad ju pinigai kitais metais vel butu isleisti tiems iskrypeliu eitynems.

mūaų pinigus pasiima kas tik nori ir nieko čia nepadarysi, nepakeisi. iš manęs atskaičiuoja beveik 500lt kiekvieną mėnesį, bet aš nežinau, kur jie nukeliauja ir man šidies neskauda, nes niekad tų pinigų ir negavau, tai tik skaičiukai lapelyje. manęs asmeniškai nei skaudina, nei liūdina, nei žeidžia, kad jie ėjo. ir nematau jokio pažeminimo tradicinei šeimai. tiesiog pirpažinkim, kad visi gyventi nori, pripažinkim, kad jie tokie yra, jų daug ir nėra čia ko nei smerkti, nei bijoti, nei piktintis. geriau žiūrėkim kaip savo vaikus auginsim. ar pilnose šeimose. ar aprūpinsim tinkamu auklėjimu, mat dar viena teorija apart genetinio pakitimo yra auklėjimo pasekmė. kai kurios mamos, augindamos berniukus vienos, netyčia elgiasi labiau kaip su mergaite, jei jos visada troško ir dar ten daug visokių psichologinių procesų apie kuriuos jau nebepasakosiu smile pasiskaitykit straipsnius anglų ir rusų kalbomis, nes lietuvių mentalitetas nepasiekė dar tų aukštumų smile

juokingai atrodo kai zmogus laido isterijas visiskai nezinodams arba susidares nuomone tik is paveiksliuku ar tv,kiek tu susiduri su musulmonais?ir ju tikejimu?daugiau lietuvoje yra sektos jehova ir baznycios-kurios tik plauna pinigus ,,ir nemoka jokiu mokesciu,,,
vaje 500lt nuskaiciuoja jai taip jau nepergyventum nebutum rases
mentalitetas,,nesikeicia kas dirba uz tai kad tik isgyvent,,kokie mastymai apie praturtinima ziniu kai uzdirbi tik ant isgyvenimo,,,dalis kalti patys ,,nori patogumo savos kalbos ,geriau paverksiu kad blogai bet liksiu saly,,o kazkas kelias knygutes perskaite ir jau labai protingas:)))
mano pinigu nepasiima kas nori,,kas priklauso mokesciam ta pasiima o kas lieka pas mane ta jau leidziu pats ...

285

alowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

286

silpni yra big_smile

287 (2013-08-24 20:47 отредактировано Ramunė)

tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:
Ramunė пишет:

mūaų pinigus pasiima kas tik nori ir nieko čia nepadarysi, nepakeisi. iš manęs atskaičiuoja beveik 500lt kiekvieną mėnesį, bet aš nežinau, kur jie nukeliauja ir man šidies neskauda, nes niekad tų pinigų ir negavau, tai tik skaičiukai lapelyje. manęs asmeniškai nei skaudina, nei liūdina, nei žeidžia, kad jie ėjo. ir nematau jokio pažeminimo tradicinei šeimai. tiesiog pirpažinkim, kad visi gyventi nori, pripažinkim, kad jie tokie yra, jų daug ir nėra čia ko nei smerkti, nei bijoti, nei piktintis. geriau žiūrėkim kaip savo vaikus auginsim. ar pilnose šeimose. ar aprūpinsim tinkamu auklėjimu, mat dar viena teorija apart genetinio pakitimo yra auklėjimo pasekmė. kai kurios mamos, augindamos berniukus vienos, netyčia elgiasi labiau kaip su mergaite, jei jos visada troško ir dar ten daug visokių psichologinių procesų apie kuriuos jau nebepasakosiu smile pasiskaitykit straipsnius anglų ir rusų kalbomis, nes lietuvių mentalitetas nepasiekė dar tų aukštumų smile

juokingai atrodo kai zmogus laido isterijas visiskai nezinodams arba susidares nuomone tik is paveiksliuku ar tv,kiek tu susiduri su musulmonais?ir ju tikejimu?daugiau lietuvoje yra sektos jehova ir baznycios-kurios tik plauna pinigus ,,ir nemoka jokiu mokesciu,,,
mentalitetas,,nesikeicia kas dirba uz tai kad tik isgyvent,,kokie mastymai apie praturtinima ziniu kai uzdirbi tik ant isgyvenimo,,,dalis kalti patys ,,nori patogumo savos kalbos ,geriau paverksiu kad blogai bet liksiu saly,,o kazkas kelias knygutes perskaite ir jau labai protingas:)))
mano pinigu nepasiima kas nori,,kas priklauso mokesciam ta pasiima o kas lieka pas mane ta jau leidziu pats ...

Aš rašiau apie 500lt ir aš leidižiu sau, tai kas lieka. o iš kur ir kaip mes šviečiamės su kitais šio forumo dalyviais, tai jau tamstai tik pavydėti ir belieka smile Jahovos liūdytojai išvis lempa čia big_smile

288

lavonbezdzione пишет:
ausra пишет:

Musu valstybe neturi supratimo visiskai-algas tik mazina,o pidera...zygiuoja nosis iskele...Dar leiskim vaikus isivaikinti tai automatiskai pasaulio pabaiga...Nors ten puse tokiu ir tesedi...Beje musu valstybe paskendus skolose arba gyvena ir cirkus daro is musu eiliniu mokesciu...

o ka pasiulytum daryt valstybei?kiek skolose valstybe?ir kas beto blogo skolose?
ir kuo cia susije su pidarais ir tuo labiau su vadinamom stipriom moterim?

būtent smile

289

Nesuprantu, zmogus pyksta, kad rengiami iskrypeliu paradai, uztat zmogui visvien ant to, kad yra remiamos tokios eitynes is kiekvieno dirbancio zmogaus dalis pinigu nukeliauja i neneudingus dalykus.

290

negi cia kovotojai uz teisinga biudzeto panaudojima?

291

būtent, elementaraus suvokimo nėra, kad ne mums ta biudžetą skirstyti, ne mums tuos kitokius (bet ne iškrypėlius) teisti. būna blogiau. mažiau verkšlenkit...

292

šiaip, nenoriu nieko ginti, bet nereikia pamiršt, kad ir patys "uodeginiai" taip pat moka mokesčius smile Ir dažniausiai nemažus, nes sutikit, žmogui, kuris dirba už minimumą, galvoj ne paradai ir santuokos su tos pačios lyties asmeniu, o buto išlaikymas ir kasdienės duonos kasnis smile

O dėl stiprių moterų ir vyrų, elementaru. Visuomenėj dar įprasta, kad vyras turėtų būti šeimos galva - t.y. visada turintis sprendimą problemai, nepasimetęs, apsišvietęs ir t.t. Kitaip tariant, stipresnis už savo moterį. Dabar kas gaunasi - stiprių žmonių turim procentaliai vienodai, tiek vyrų, tiek moterų tarpe. Vis dėlto, su stipria moterim būti, ir ją užkariauti gali tik stipresnis už ją vyras (jei jis dar nesusirado ne tokios stiprios, tačiau labiau tinkamos kaip papuošalo big_smile). Tai va ir turim, kad stiprioms moterims tiesiog pasirinkimas sumažėja iki minimumo. Nes lepšio šalia turėti kaip ir nelabai norisi, ane, mielosios? wink

293 (2013-08-27 07:11 отредактировано tinsanis)

Ramunė пишет:
tinsanis пишет:
nesvarbus пишет:

Aš rašiau apie 500lt ir aš leidižiu sau, tai kas lieka. o iš kur ir kaip mes šviečiamės su kitais šio forumo dalyviais, tai jau tamstai tik pavydėti ir belieka smile Jahovos liūdytojai išvis lempa čia big_smile

pasiziurek i veidrodi..gal akyse prasvieses...

294

tinsanis пишет:

pasiziurek i veidrodi..gal akyse prasvieses...

tau to paties linkiu. į pasą su gimimo data irgi, nes elgiesi kaip vaikas, - kai neturi ką pasakyti, atsimuši įžeidinėjimais.