nesvarbus пишет:Rūta пишет:nesvarbus пишет:Si tema liecia ne vien vaikinus, bet ir merginas. Juk pacios ikeliat fotkes su triusikais ir pusnuoge krutine, manot jusu vaikinas tai suzinojes dziaugtusi?:)
Pavartau ir merginų anketas, bet jokių provokacinių nuotraukų nemačiau. Gal ne tą amžiaus grupę žiūrinėjau? O būtent antrąsias puses turinčių vaikinų/vyrų tokių nuotraukų teko matyt, kad.... taip kad nereikia ant vienos pusės tik š...t, ką tu nuolat darai, ir aukštint kitą. Abiejose yra tiek dėmesio vertų, tiek pašlemėkų.
@Loreta. Buvo parašęs vienas toks protyngas. Už mane šiek tiek vyresnis, maniau - galbūt ir visai nieko bus. Pabendravom. Skaitau, ką parašęs - savo akim netikiu - dar tokio intelekto nesužaloto ir tuo besididžiuojančio individo nėra tekę sutikt.
Nereikia apsimetineti kvailute. Jei net nepaziurejai, na o tau kaip moteriai juolab nesuprasti, nes moteris moteri nejaudins, juk tu esi hetero? Na tai ok, bet protinga moteris ir tai suprastu, kad cia dauguma merginu vien del demesio, ir ne siaip jos vien sedi, o ikelia daug nuotrauku vulgariu, ir tikrai nemanau, kad koks vaikinas noretu, kad i jo mergina ziuretu visokie seksomanai, rasytu jai visokius pasiulymus. Nors cia tik paciu merginu kalte, pacios ideda, o po to stebisi o kodel vien nepadorius pasiulymus siulo. As tau nebent private persiusiu anketas, kad pati suprastum ir isitikintum, viesai neafisuosiu svetimu anketu. Ir tu nepyk uz tiesa.
Pykt man tikrai nėra dėl ko. Taip, aš visiškai hetero. Bet smalsi aš motera - man reikia įsitikint, kad yra taip, kaip rašoma, todėl ir pasižiūriu vieną kitą anketą. bent jau tų, kurios forume parašo. Ir nė kiek nepykstų, jei moterys pažiūri manąją. Man tik niekaip nesuvokiama, kaip tu užsirauni TIK ant tokių
Beje, mačiau tavo anketą, esi į draugus kelias merginas priėmęs - reiškia, dar yra tau įtinkančių, normalių?
Dėl paryškintos dalies. Kalba eina apie vaikinus, ar normalu, kad turintys antrą pusę čia sėdi. OK, vieningos nuomonės kaip ir nebėra, bet antrą pusę turinti mergina greičiausiai būtų pasmerkta, kad čia kažką dar veikia. O jei aš būčiau vaikinas tokios merginos, kuri čia apsinuoginusi demonstruojasi ir skelbiasi ieškanti sekso partnerio, tą pačią akimirką ji būtų laisva/vieniša ar dar koks ten analogiškas statusas yra. Be jokių galimybių susitaikyti. Nežinau, ar daug tokių čia yra, bet kažkodėl mano nuojauta sako, kad tokių yra. Negi ant tokių užsirauni? Netikiu.... Ir negi pagal vieną dvi sprendi apie daugumą?
P.S. Internetas, kaip žinai, tokia vieta, kur nežinai, su kuo bendrauji. O gal už tokios sexy pupytės anketos sėdi koks iškrypėlis? Tikimybė ne pati didžiausia, bet.... Antra. O iš kur tau žinot, ar tokia ultramegaturboseksi anketa nėra konkurenčių kerštas?