1

Tema: Kodėl merginos bijo negeriančių vaikinų?

Atrodo daug kur skamba, kad oi vyrai geria geria, kaip blogai, vaje vaje. Bet pasirodo dar blogiau - jei vaikinas negeria. Tik nesuprantu, kodėl merginoms tai kelia tokią baimę? Yra tekę girdėti net tokių išsireiškimų, kad galvoja, jog nenormalus kažkoks big_smile WTF? Nors nesu abstinentas, alkoholis netraukia ir nemėgstu būti apsvaigęs nei lengvai, nei sunkiai. Jei per metus rimčiau išgeriu 2-3 kartus ar tai skaitosi, kaip "negeriu" ar "prie progos", nes regis kiti tą progą randa kiekvieną penktadienį ar bent kartą per mėnesį.

2

Re: Kodėl merginos bijo negeriančių vaikinų?

cia tom mergom tai nesuprasi isvis ko reikia,geria blogai,negeria irgi blogai,visi vyrai nori tik jas i lova nusitempt vargseles - blogai,vaikinas nori rimtu santykiu,vel kazkas negerai,niekas to nevertina, cia neverta diskutuot su jom,debiles yra ir viskas,pisama mesa kaip sakoma,daugiau naudos is ju 0 big_smile

3

Tai dar pridekim prie negerimo ir nerukyma, tada isvis ligonis ir nenormalus esi big_smile
O kas jei as jau savo atgeriau ir atrukiau, ir supratau, kad man daug mieliau gyvent to nedarant nei darant, ir tuos lt isleist kitiems malonumams.. Kad ir kaip bebutu, mes nenormalus big_smile

4

Šiaip aiškina kad pirma reik nugirdyti kad butu aišku kas per paukštis i žentus beldžias  o čia ne geriantis nors karta dėl drąsos padaryk čėrka ir bendrauti lengviau bus tik su protu reik tai daryt.

5

WTF ? smile  bijo negerianciu  ?:) absurdas, gal kaip tik manau visos nori blaivininku vaikinu, o ne gerianciu ir apsvaigusiu vyriskiu smile

6

Damn tas hiperbolizavimas.. Kokia viena, kita išsireiškė, kad nenormalus, nes neišgeria, tai prasideda "kodėl merginos" (jau turima omenyje nemažą dalį, daugumą)..

7

Ne viena kita, o dauguma su kuriom tenka progos daugiau pabendrauti, sako jog labai kreivai žiūri į tuos kurie visai negeria. Na gal galima pagalvoti, kad jos labai dažnai pačios geria ir būtų nejauku jei vaikinas tik žiūrėtų kaip kiti geria big_smile

Aš nekalbu apie visas, nes ne taip jau dažnai ir bendrauju ir susipažįstu, gal tik taip pasitaiko, kad vis ant tokių užsiraunu.

Kita vertus, pagalvokit kaip gerai, kai po baliaus yra kas parveža į namus ir net į lovą gali nunešti jei jau visai sunku smile

8

Aš tai tik džiaugčiausi, kad negeria, nes pati negeriu.

9

Merginos ,tai dar nieko.
blogiau ,kai darbe kreivai ziuri,jei negeri. Reiskia ir dirbt negali.
As pvz. ne tik ,kad nerukau ir negeriu. As ir nesoku ir nedainuoju. Niekada.
todel ir esu viengungis.
Todel mano patarimas - darykit priesingai nei as ir busit vede.
Tik ar tada busit laimingesni ,labai abejoju.

10 (redagavo rasha 2013-09-14 07:57)

Jei merginos bijo kad negeri ir nerukai, vadinasi, jos pacios tuo uzsiima smile . Klausimas: ar tau paciam reikia tokios merginos? Matai, jei mergina rukanti ir isgerianti, jai gal kiek nerima kelia, ar tik pats laikui begant netapsi netolerantiskas jos ydoms, ir nepradesi jos peraukleti smile . Spresti tau, bet kaip jau supratau, cia pilna merginu, kurios deklaruoja, kad taippat negeria ir neruko, tai ko lauki, stverk jas, ir nebereikes nieko kaltinti big_smile

11

Aš nieko čia nekaltinu, kiekvienam savo norai ir ką daryti su savo gyvenimu. Man apskritai labai keista, kodėl egzistuoja alkoholis, bet čia ne ta tema smile Aš pats asmeniškai nieko prieš jei mergina truputi mėgstanti išgerti, svarbu kad proto neprarastų, kaip daugumai būna.

12

Labai viskas paprasta jai mergina ziuri i vaikina nerimtai tai kliuna ir labai stipriai, o jai rimtai tada ta apstinencija  i nauda, nors dauguma apstinentu yra ziaurus zanudos ir amzinini bambekliai.

13

Cia ne tik merginos kreivai ziuri, cia visi jos draugai ir gimines skersai ziuri, sako real nenormalus, reik su tokiu atsargiai big_smile
O pas daugeli merginu parasyta negeriu ir nerukau, tik tam kad neatrodytu ziauriai, na kad tipo as juk normali negeriu nerukau. Buna kartais uztraukiu, tai reiskia min pakelis cigareciu i diena big_smile

14

Negerenciu vyru gali bijoti tik tokia mergina, kuri  pati megsta isgerti ir rukanti, ir nesiruosia kurti seimos ir gimdyti ir augyti vaiu

15

Nepamenu kur, bet esu girdėjęs sakant "nepasitikiu visiškais abstinentais ir vegetarais". Matyt kategoriškos pažiūros visgi kelia šiokį tokį įtarimą smile Tiesa jei pats išgeri tik pasitaikius retai progai, tai čia ne tas atvejis. Bet tada ir sakyti "negeriu" - nekorektiška (juk kažkaip nerimtai skambėtų "tai ten nesiskaito...").

Vienintelis dalykas, dėl ko visiškas ar "beveik" negėrimas merginai gali sukelti baimę (ar tiksliau abejonę) - tai klausimas ar neteisi/neprikaišiosi to/nebandysi pakeisti savo antros pusės, jei jos alkoholio vartojimo įpročiai reikšmingai skiriasi nuo tavųjų.

16

nu cia tipo panasu bicas nori pasigirti kad negeria :::854

17

Įdomių čia nuomonių prirašėt big_smile dėl antros pusės keitimo, tai aišku bandyčiau keisti, tai kas akivaizdžiai yra žalinga. jei mergina jau netoli 30 metų, o geria kiekvieną savaitgalį ar kas antrą, tai nieko gero. Kartais žmogus nori keistis, bet jam reikia išorinės pagalbos, tokiu atveju nematau nieko blogo, norėti kažką pakeisti antroje pusėje.

18 (redagavo Ignas 2013-09-15 11:27)

Aš vengiu alkoholio, man pvz stiprieji gėrimai yra šlykštūs, tas spirito kvapas nepatinka labai. Ragavęs esu keletą, kurie skanūs, kaip kolegos sakė, "moteriški" gėrimai, kurie nėra tokie aršūs burnai. Alus taip pat nelabai patinka, nors kartais atsigeriu, nesakau, kad visiškai negeriu. Dažniausiai renkuosi įvairius kokteilius, tarkim labai mėgstu MIX'ą. Tačiau atsigeriu gan retai, kartais būna, kad ir mėnuo praeina be lašo alokoholio ir nematau vargo smile Ir man tas visiškai netrukdo būti kompanijoje, kai visi maukia alų, o aš sau mėgaujuos arbata, tarkim. Niekam, nei merginom, nei vaikinam neatrodo kažkaip keista ar nenormalu - kas ką nori, tas tą geria arba negeria, o ne taikosi prie bandos jausmo. smile

O šiaip yra geras posakis, kurį aš taikau ir sau: "aš negeriu, aš tik atsigeriu". :::854

19

Robertas parašė:

Įdomių čia nuomonių prirašėt big_smile dėl antros pusės keitimo, tai aišku bandyčiau keisti, tai kas akivaizdžiai yra žalinga. jei mergina jau netoli 30 metų, o geria kiekvieną savaitgalį ar kas antrą, tai nieko gero. Kartais žmogus nori keistis, bet jam reikia išorinės pagalbos, tokiu atveju nematau nieko blogo, norėti kažką pakeisti antroje pusėje.

Įdomi tema, mane netgi suintrigavo smile) Pradėsiu nuo to, kad kraštutinumai visada gąsdina. Lygiai kaip koks fašizmas ir komunizmas. Tas pats ir čia, geriantis vyras blogai (pragers pinigus, gėda prieš žmones, muš žmoną ir vaikus). Negeriantis irgi biški toks įtartinas (o kaip kompanijose bus? Vienas negers, kaip atrodys? O gal koks narkomanas? O gal durnavotas? Man irgi neleis niekada išgerti? O gal dar primuš kai norėsiu tai padaryti?) big_smile Kaip matot, baimių kažkaip savaime gavosi kur kas daugiau, nei prie geriančio smile O baimė toks dalykas nuo kurio norisi bėgti kuo toliau smile)
Dabar kas liečia žalą. Išduosiu paslaptį, mažas alkoholio kiekis kasdieną yra ne tik nežalingas, bet netgi.. naudingas smile) Jeigu stipriau pasigilinsite, atrasite, kad tarkim alus, vynas skystina kraują, o tai natūralūs vaistai tirpdantys krešulius ir trombus kraujagyslėse, kas labai aktualu vyrams >40m. (dažniausia mirtingumo priežastis). Mažus alkoholio kiekius kepenys suskaido be jokio streso. Tas kiekis yra nedidelis, čia ir bėda, išgėrei 100ml vyno, butelis pradarytis, negi padėsi į bufetą? big_smile O antras 100ml jau yra nebe vaistas, o nuodas smile) Todėl gydytojai niekada to nerekomenduoja. Bet jeigu pažystamam daktarui papasakosite tai, ką čia parašiau, jis šypsosis ir patvirtins smile) Nebent, pats bus užkoduotas nuo alkoholizmo, nes tai labai paplitę tarp vyrų gydytojų, ir beje pagalvokite kodėl? smile)
Mano asmenine nuomone, reikėtų valdyti ne patį išgėrimo faktą ("išgeriu tik 2 ar 3 metus per metus"), bet kiekius. Kas liečia alkoholį, alkoholizmą, matot, žmogus yra toks užsispyręs sutvėrimas(su nedidelėmis išimtimis), kad nesikeis, kol nepraras pirmiausia darbo, paskui šeimos, vaikų, nebus iškeldintas iš namų, neatsidurs teisme. Tik praradęs viską ir atsidūręs dugne, pradės kažką daryti, kad susitvarkytų su alkoholiu. Todėl temos autoriaus pareiškimas "tai aišku bandyčiau keisti", "nematau nieko blogo, norėti kažką pakeisti antroje pusėje" yra pasmerktas sužlugti net neprasidėjęs - Jūs nedaeisit iki to, kad galėtumėt pradėt kažką keisti smile) Keistis niekas nenori, ir pačiam turbūt nelabai norėtūsi pradėt vyno degustacijos su savo antra puse per kiekvieną romantišką šeštadienio vakarienę, ar ne? smile) Ko gero net pyktelėjot mintyse "to betrūko" big_smile Neišsiplėsiu kodėl aplamai vyrai ir moterys geria, nes tai atskira tema. Žinot, man labiausiai patinka elgtis natūraliai, nes griežtas ribų nubrėžimas arba uždraudimas visada pasmerktas sužlugti (laiko klausimas). Todėl daug lengviau truputį pakoreguoti kiekį ar dažnumą big_smile O gal netyčia pastebėsite, jog aplamai to nebereikia, ir būsite kaip šios temos autorius smile)

20

kad tokiu negerianciu yra mazai
o daugelis uzsikodaves o tai tikrai tokie vyrai su protu nedraugauja