1

Tema: Ko nori merginos ?

Nebesuprantu jau visai tų moteriškos lyties atstovių ... Jos čia ateina tik pasirodyt kokios jos gražios ar kokios jos baisios ? Iš 10 parašytų laiškų vos viena atrašo ir tai nelabai bendrauja ... Taip suprantu, kad merginu ne čia reikia ieškoti, o realybėje ... Taip dažniausiai ir darau, bet tiesiog toks įdomus fenomenas.
Juk atrodo ir čia ir realybėje tie patys asmenys, bet bendravimas visai kitas.
Ar čia tik man taip ar čia jau taip yra visiems ?

2

Re: Ko nori merginos ?

Pasėdėk kelis metus tokiuose portaluose, tai suvoksi, kad čia, geriausiu atveju 10 procentų yra tam, kad susirastų antrą pusę. Kitos tiesiog išsipisinėja smile Bet labai nepergyvenk, kuo toliau tuo labiau mažėja vyrų. Ir panos lieka vienos su vaikais. Blogiausia yra tai, kad jos apie save galvoja kaip apie kažkokias nuostabias būtybes, O užtenka gerai liežuviu pamalti, kad tas nuostabias būtybes gautum smile

3 (redagavo tinsanis 2013-09-16 09:44)

Mindaugas parašė:

Pasėdėk kelis metus tokiuose portaluose, tai suvoksi, kad čia, geriausiu atveju 10 procentų yra tam, kad susirastų antrą pusę. Kitos tiesiog išsipisinėja smile Bet labai nepergyvenk, kuo toliau tuo labiau mažėja vyrų. Ir panos lieka vienos su vaikais. Blogiausia yra tai, kad jos apie save galvoja kaip apie kažkokias nuostabias būtybes, O užtenka gerai liežuviu pamalti, kad tas nuostabias būtybes gautum smile

ir kokia ketini ir ka ketini gaut pamaldamas liezuviu?jai ir gausi -gausi tol kol kas nemals liezuviu o sugebes po klubus ar po keliones paveziot ar kazka pan,,,negaleciau pasakyt kad visi ,bet dalis tu maleju anksciau ar veliau  ragus gauna arba tiesiog sms "likim draugais" arba tesiog "":)
2 puse ,,jai jau realiai neranda manai cia ras:D:D reiktu suaugt-maziau pasakom tiket:cia pazinciu portalas ,o ne atejau parasiau sms ir 2 puse salia...isikalinet?-o kas tame bloga ..ne visi ateina skustis,verkti,,ar bendraut,, visokiu yra ir pas kiekviena savi norai,,,
nereikia saves nuvertint bet ir pervertint nereiktu,,,

4

Arnas parašė:

Nebesuprantu jau visai tų moteriškos lyties atstovių ... Jos čia ateina tik pasirodyt kokios jos gražios ar kokios jos baisios ? Iš 10 parašytų laiškų vos viena atrašo ir tai nelabai bendrauja ... Taip suprantu, kad merginu ne čia reikia ieškoti, o realybėje ... Taip dažniausiai ir darau, bet tiesiog toks įdomus fenomenas.

O gal parašei "ljaba ka wk?"," zdrv mažule ka tu" ,arba " gal susipažystam artimiau"...? Į tokius pranešimus merginos  retai atsako...:)

5

Rita parašė:
Arnas parašė:

O gal parašei "ljaba ka wk?"," zdrv mažule ka tu" ,arba " gal susipažystam artimiau"...? Į tokius pranešimus merginos  retai atsako...:)

I normalius laiškus irgi labai retai kada atsako. Nors tai turbut dar priklauso nuo nuotraukos kokybės. Potekstes neaiskinsiu, turėtum ja suprast.

6

Rita parašė:
Arnas parašė:

Tai kad jos neatraso jeigu parasai ir kazka protingo protingo ar smaikstaus, uzsuka i anketa perziuri nuotraukas ir neatraso. siuo metu yra labai sureiksminama isvaizda nuotraukos, o gal nuotraukose zmogus visada buna ne fotogeniskas, bet realiai atrodo visai neblogai, ir yra idumus apanekovas ar pasnekove, bet tiesiog visi pradeda spresti pagal nuotraukas ir viskas tuo pasibaige.....

Todiel kuriant anketas pazinciu puslapiuose vertetu sudeti tik pacias geriausiais jusu nuomone turimas nuotraukas, o jeigu tokiu nerandate tai idekite viena is geresniu ir to pakaks, juk ne kiekybeje, o kokybeje esme siuo atveju.

7

Lygiai taip pat, kaip ir vyrai, moterys nori to, kas yra geriausia. Kai kalbame apie paprastą bendravimą, moterys, bent jau dauguma jų, vis dar nori, kad su jomis elgtųsi kaip su moterimis. O šiaip bendravime turi būti prasmė, kurios dažnai pritrūksta komunikuojant pažinčių portaluose smile

8

Aš parašė:

Lygiai taip pat, kaip ir vyrai, moterys nori to, kas yra geriausia. Kai kalbame apie paprastą bendravimą, moterys, bent jau dauguma jų, vis dar nori, kad su jomis elgtųsi kaip su moterimis. O šiaip bendravime turi būti prasmė, kurios dažnai pritrūksta komunikuojant pažinčių portaluose smile

cia tu apie savo norus?

9

Vienos nori tiesiog kiurksoti čia, kitos nori susirašinėti, trečios nori susitikti ir praleisti laisvalaikį, dar kitos nori susirasti draugų, o dar kitos nori susirasti antrą pusę. Ne visos nori vieno ir to paties. Elementarus atsakymas. O jau kas ant kokios pataiko, tai čia kita kalba. smile

10

Moteris nori kaskokio stebuklo,kurio cia tikrai neras.

11

Nieko panašaus,gal tiesiog kokių nesamonių prirašai

12

Gal tik man vienai taip, bet kokie 95 proc. vaikinų/vyrų bendrauja taip:
Jis: Labas, kaip sekasi?
Aš: Ačiū puikiai, kaip tau?
Jis: Gerai. Turi vaikiną / Gal kavytės kada?
Aš: (dažniausiai į tokius klausimus neatrašinėju, nes jei atrašau, tai pokalbis primena klausimyną - ką veiki gyvenime, ką veiki laisvalaikiu ir pan.).
Nebandau pasakyti, kad čia 95 proc. vaikinų neįdomūs. Tiesiog jiems turbūt daug labiau sekasi bendrauti realybėje smile

13

Tai va kad lyg ir moku be klaidų rašyt, nesamonių neklausinėju. Aišku pirma žinutė nėra kažkokia ypatinga, bet skamba panašiai: "Labukas, gal norėtum susipažinti ?". Na taip gal ir banalu, bet ką gi daugiau sakysi žmogui kuri matai tik nuotraukoje ir realiai visai nepažysti. Ar aš čia toks baisus atrodau nuotraukoje ar kaip ?

Tiesiog dar neteko susipažinti su mergina internetu, o visai norėtusi pabandyti smile

14

Dar klausimas merginoms. Kokia pirma žinutė turėtų būti, kad jus užkabintu ? smile

15

Aš tai jei rašau, tik tuomet, kai noriu kažko konkretaus paklausti ar kažką pakomentuoti perskaitęs anketą. Šiaip kad ten užsivest pokalbį su labas tai nekyla ranka. smile Turbūt todėl reeeeeeetai kada susirašau - visgi ne visų kažko įdomaus paklausti norisi ar kyla mintis. :::049 Bet užtat jei jau užklausi, dažniausiai užsiveda pokalbis, kad ir trumpas, bet naudingas. O kartais pradeda vystytis ir tolimesnės diskusijos kitomis temomis. smile

16

Štai tau, Arnai, ir atsakymas smile

17

Arnas parašė:

Dar klausimas merginoms. Kokia pirma žinutė turėtų būti, kad jus užkabintu ? smile

Neatrašau į visas tokio tipo"ljabiuka" ...:D ir į labas ką veiki:D jei prisijungus,juk ir taip akivaizdu... O šiaip tikrai pakanka ir to paprasto Labas...:)

18

Perskaičiau parašytas žinutes ir truputi juokinga pasidarė... Toks jausmas, kad jei mergina neatrašė, tai reiškia, kad ji "pasikėlus", aukštos savivertės ar kažkas panašaus... Neatrašyti galima dėl daugelio priežasčių. Asmeniškai aš esu nuotaikos žmogus. Kai man gera nuotaika, aš galiu atrašyti į kiekvieną (net nesąmoningą) žinutę. Kai nėra nuotaikos tiesiog atrašai tiems, su kuo bendrauji ilgesnį laiką. Po kelių dienų, pasitaisius nuotaikai, užeini, paskaitai dar kartą atsiųstas žinutes ir nebematai prasmės atrašyt kažką. O kalbant apie tai, kad parašai merginai, ji peržiūri nuotraukas ir neatrašo - neneigiu, būna ir taip, bet tai taip pat ne būtinai dėl aukštos savivertės... Merginos nenori nieko ypatingo, jos elgiasi panašiai kaip ir vaikinai, kurie taip pat atrašo ne į visas žinutes (net tuo neabejoju).
P.S. nupurto, kai paklausia ar noriu susipažinti... Kai būnu pikta į tokias žinutes neatrašau, kad ir koks idealus būtų vaikinas.

19

Na manau rašyt labas, kaip sekasi, ką veiki ir t.t. kažkaip nežinau big_smile Nerašau ir aš taip, kaip Ignas.. Geriausiai sekasi kaip ir minėjo kažką pakomentuot, jei yra koks anketos aprašymas, ar jei rašai kažkam iš karštos linijos, tai irgi žiūrint kas buvo rašyta, tą ir užkomentuoji/užkritikuoji.. Ar tiesiog kažkokios nuotraukos neįprastos, tai galbūt pasiteirauji, ar keliavo čia kur, ar panašiai ir t.t., na maždaug pagal situaciją, nei kad šablonu..

20

Pritariu Dorotai, velniam kelt tragediją iš to. Neatrašė - užmiršk, atrašys kita. smile Niekas niekuomet neįtiks visiems žmonėms, tad jau geriau po keletos nesėkmingų bandymų susirasti vieną pašnekovą (-ę), nei ten prievartauti kelias, kai jos neatrašo, kad ir kokios tos priežastys bebūtų. smile