1

Tema: Karštoji linija

Lyg ir neradau tokios temos, tad užvesiu. Nors čia esu gan trumpai, bet man jau krito į akis tos karštosios linijos ypatumai, todėl man įdomu kitų nuomonė keliais klausimais. smile

Kokia karštosios linijos paskirtis apskritai ir kokiais tikslais jūs ją naudojat? Kokius jūs matot jos pliusus ir minusus?

Šito klausiu, nes pastebėjau tokį dalyką. VIP narystę turintys nariai ten ją pavertė vos ne savo pašto dėžute, kur susirašinėja, nes jie gali rašyti ten žinutes neribotai. Mano požiūris į tokio stiliaus susirašinėjimą karštoje linijoje yra neigiamas. Nemanau, kad smagu atsidaryti ir kokius 3-4 puslapius praversti, nes ten kokių 2-3 žmonių blevyzgos, tušti ginčai, užgauliojimai ir pilstymas iš tuščio į kiaurą. Aš neesu prieš jokius narius nusiteikęs blogai, bet manau tokiems gyviems chat'ams yra atskira vieta: pokalbių kambarys, o jei tai asmeniška - susirašinėti privačiai  laiškais galima. smile

2

Re: Karštoji linija

As ir pries smile bet kaip kazkokia poniute pasake pabuciuok virsaiciui &&&& dabar laisva lietuva smile
Sakys nori, ir rasom ar kazka pan

3

Nemažai yra tokių, krie karštaja linija naudoja kaip REKLAMA savo anketai, ten parasai ten esantys perskaito užeina i tavo anketa, o kartais ir parašo. Ko dažniau parasai tuo didesne tikimybe sulaukti daugiau " svečių " anketoje.Va tokia ir paskirtis... kuo daugiau ten š... malsi tuo daugiau uzeis...

4

O kaip protingoji pusė? Juk nebūtinai reikia malti tą š. Nors nekažką pagalvojus apie tą atvejį, kada žmogelis parašo viduryje to "gyvo" pokalbio ir jo žinutė minučių bėgyje prasmenga kažkur ten tarp tų replikų. smile Reklamos prasme, tarsi kažkas ant tavo skelbimo užklijuoja savo. big_smile

5

kol nebuvo vip, karštoji linija buvo gana normali, bet kai padarė vip nariams nemokamas žinutes į karštąją liniją, tai tapo "pokalbių kambariu". nors yra pokalbių kambarys į kurį paprasta prisijungti ir galima bendrauti neatnaujinant puslapio. net nebeskaitau karštosios linijos, nes žinau kad ten keli nuolatiniai, veiklos neturintys ir kitų negerbiantys žmonės tiesiog kalbasi tarpusavyje, o kas tik įsiterpia, tuoj būna užmėtomas akmenim. manau niekam tos vip ir nereikėtų, nebent dėl slapto naršymo, o daugiau visi perka vip tik dėl karštosios linijos ir neribotos anketos reklamos. manyčiau reikėtų vip nariams apriboti nemokamų žinučių kiekį per dieną

6

na tas spamas tai nervuoja kartais, o šiaip gerai.. nereik paieškos jungt, pamatai kad kas pabendraut nori ir parašai smile tada ir nereik temų jokių kurt, kad mažai atrašo big_smile

7

nesinervokita niekados nepsikeis

8

labukas

9

Tomas parašė:

Nemažai yra tokių, krie karštaja linija naudoja kaip REKLAMA savo anketai, ten parasai ten esantys perskaito užeina i tavo anketa, o kartais ir parašo. Ko dažniau parasai tuo didesne tikimybe sulaukti daugiau " svečių " anketoje.Va tokia ir paskirtis... kuo daugiau ten š... malsi tuo daugiau uzeis...

Žinot, kažkaip pastebėjau, kai tik karštojoj parašai bent kelias žinutes, tai iškart kažkam neįtinki ir gauni minusą big_smile Tai jei renki minusus, tai galima ten reikštis smile) Kažkas pasakys "o man dzin tie +/-" Man jie irgi iš esmės dzin, bet tai labai geras žmogaus gebėjimo bendrauti parametras. Ir jeigu atvertęs anketą pamatau 20 ar 30 minusų, tokiai merginai neberašysiu kad ir kaip ji man patiktų.
Kas liečia pačią karštąją liniją, tai kartais atsiverti ir pasižiūri visą jo aktyvą: adinokyj volk, čiornyj volk, bielyj volk, bielyj kon....  visa palata ūminių...  smile)

10

Kodėl uminiu gal perspektyviu vilku gaujos tesėju.

11

gedukas parašė:

Kodėl uminiu gal perspektyviu vilku gaujos tesėju.

Napaleonu ar Hitleriu ne ūminis netampa smile)

12

visu pirma kas liecia karstaja,ten patogus budas rasyti,seniai sedeciau pokalbiu kambariuose,bet va beda,ten visai perspektyvi nesamone.ir isvis patys ten eikit ir sedekit bet ne,gerai suprantat,kas yra patogu,bet nesugebat net normalei nusisneket.rado matai durnius,geras vietas okupuoti bando.

13

Gerai kad gera ta vieta bet amžiaus ir suvokimo kategorija toje vietoje ne ta.

14

Pasirodo ne man vienam uzkliuvo sitas dalykas, kad karstojoje linijoje keletas zmoniu pasidare asmenini "chata". O anksciau tai karstojoje linijoje tikrai buvo galima gerai pasireklamuoti ir atkreipti demesi i savo anketa. Tada ir zmones dazniau paraso. Bent as asmeniskai pagrinde rasau zmonem, kurie sugeba idomiai atkreipti demesi su savo zinute karstojoje linijoje. Nes tada didesne tikimybe, kad bus atsakymas ir uzsimegs bendravimas.
Bet siuo metu ten pagrinde sedi kokie 4 vip'iniai, kurie uzsieme visa linija ir uzejus gali pamatyti dideli siukslyna. Taip pat manau, kad turetu buti kazkokie apribojimai tiems etatiniams rasytojams, kurie ne tik tarp pusavyje bendrauja toje linijoje, bet taip pat kabinejasi prie kiti zmoniu, kurie ten bando atkreipti demesi i savo anketa.
Nors pora kartu teko pastebeti, kad kazkokie apribojimai kaip ir yra. Nes vienas skundesi, kad tik kas puse val gali ten rasyti.

15

darom peticiją, daugumos norai turi nugalėti mažumos aroganciją smile

16

Robertas parašė:

darom peticiją, daugumos norai turi nugalėti mažumos aroganciją smile

Ir kaip tu siulai ta daryti, jeigu ten karstojoje kazka pasakysi nusvilps tave ir bus tas pats toliau.

17

Čia adminų atsakomybė, kaip tą pakeisti, mes galim tik perduoti savo nuomonę ar nepasitenkinimą esamomis paslaugomis ir puslapio įvaizdžiu.

18

Robertas parašė:

Čia adminų atsakomybė, kaip tą pakeisti, mes galim tik perduoti savo nuomonę ar nepasitenkinimą esamomis paslaugomis ir puslapio įvaizdžiu.

Tai kad paskutiniu metu man toks vaizdas susidaro kad ju nera, pvz anksciau "Pokalbiuose" uz keiksmazodzius, iseidinejimus, buvima juose kai nieko nerasi ir pan. ismesdavo arba uzblokuodavo menesiui, o dabar jau to nera dabar koki vakara prisijungi, ir koks durnelis kad siuntineja  smailu iviriausiu dideliu apimciu kiekiais kuriu metu uzpildo jais vos ne visa pokalbiu lauka.
          Dar ir su foto, ar pastebejoje kokiu foto prideta, penei papai, uzpakaliai, ir pan. anksciau tokias blokuodavo pridengdavo rasydavo tipo N-18 ant ju, o dabar jau nelabai tai daromas.
           Tik kai ikeliame savo nuotrauka buna parasyta "Šios nuotraukos administracija dar nepatikrino!" tai tikriausiai jos tik musu nuotraukas kaikurias patikrina ir viskas, arba tas tikrinimas irgi automatizuotas praeina kiek laiko ir tipo paleidzia kaip patikrinta.
                 Karstoji linija tas pats, na zodziu sitas pazinciu puslapis po biski tampa kaip one . lt ir sexpazintys . lt miksas.

19

Na nevisai sutikčiau su Tomu. Prieš kokias gal 3 savaites karštojoj buvo įsisiautėję pora "erelių". Vienas nusifotkinęs visiškai nuogas, kitas apsirengęs, bet ištisai rašė "ieškoma čiulpikė" ir pan. nesąmones. Matėsi, kad savaitgalį adminai nedirba, todėl jie darė ką tik nori. Tačiau sulig pirmadieniu abu staigiai dingo smile Taigi adminai yra ir dirba wink Tik gal reikėtų kažkokį draugišką laišką parašyt Jiems, kad emeilą tikrintų ir savaitgaliais, kur būtų galima įmest kažkokią info (kad ir print screen'us) kažkokių problematiškų situacijų wink O dbr aš manau tikrai yra galimybė ir iš namų prisijungus gaidukams uodegas pakirpt wink

20

Hmm, čia tarp kitko tik: panašu, jog dabar žinutes galima rašyti kas pusvalandį, tad daugiau jokio spam'o. :::024

Aš ne iš karto pastabėjau, bet žiūriu, kad kažkaip ramiau, pastebiu daugiau rašančiųjų dabar. smile