Re: Vienišų širdžių klubas. Iš kur? Kiek metų? Kiek laiko vienišas(a)?
Sveiki visi, esu Edgaras, man 23, esu iš Plungės ir ieškau tos savo vienintelės
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vienišų širdžių klubas. Iš kur? Kiek metų? Kiek laiko vienišas(a)?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sveiki visi, esu Edgaras, man 23, esu iš Plungės ir ieškau tos savo vienintelės
Sveiki Arnas , 26m, vienas jau 6mėn. Parašyk jei nori susipažinti
Šiauliai 25 metukų 5 mėn.vieniša ,tad gal pabendraujam?
37 m. Viena beveik du metai....Tikiuosi, nebeilgai
vienisumas tai busena...... o gyvenimas pateikia visokiu vienisumo apraisku:)galima gyvent 10metu su zmogum ir jaustis vienisa, bet tai jau kita tema , man taip atrodo:)?
vienisumas tai busena...... o gyvenimas pateikia visokiu vienisumo apraisku:)galima gyvent 10metu su zmogum ir jaustis vienisa, bet tai jau kita tema , man taip atrodo:)?
Žiū, čia visai, kaip tie anoniminiai klubai, kuriuose susirenka alkoholikai, narkomanai arba anoreksikai... "Sveiki, mano vardas Marytė. Manęs nieks nemyli." Ir tada visas forumas vieningai atsako: "Labas, Maryte!"
cha, cha, cha, PRAJUOKINAI o gal cia fan klubas, istvermes?
Sveiki man 27 vienisas esu apie 3 metus niekaip nerandu sau tinkamos merginos gal cia kokia atsirastu bendraujanti merginasis buckis tom merginom kurios man parasys, o gal isaus tokia diena kai pasibelsiu i tavo duris
22m vienas apie metus, noriu rimtu santykiu vietove: Vokietija
Sveiki,esu viena jau metai:(Klaipeda 22m. parasykit,kas noretu rimu santykiu:)
26 Vienas 26 metus.. Tai vat
busiu vienisas bet nieko neeskosiu nes meile man neegzistuoja
sveikutes merginos. as kaip vienisas jau pusantru metu ir tai jau man nebepakeliama. gyventi vienam tai negyvenimas o tik egzistavimas.
Sveikos 26 man siuo metu. Kadangi laiko neskaiciuoju, tai nlb zinau kiek esu vienisas ;D Susiraskit, parasykit, pasisnekuciuosim ;D 617995
Donata parašė:Žiū, čia visai, kaip tie anoniminiai klubai, kuriuose susirenka alkoholikai, narkomanai arba anoreksikai... "Sveiki, mano vardas Marytė. Manęs nieks nemyli." Ir tada visas forumas vieningai atsako: "Labas, Maryte!"
Hm. "Forever Alone" fanų klubas. Taip ir matau, kaip visi sėdi ratuku ir viens po kito pasakoja savo gyvenimo dramas: "Man 20. Ir jau metai laiko, kaip manęs nieks nečiešina..."
Labas. Man 16m. metai jau kaip vienisas Gal atsirastu kas noretu pabendrauti
Vidmantas parašė:Donata parašė:Žiū, čia visai, kaip tie anoniminiai klubai, kuriuose susirenka alkoholikai, narkomanai arba anoreksikai... "Sveiki, mano vardas Marytė. Manęs nieks nemyli." Ir tada visas forumas vieningai atsako: "Labas, Maryte!"
Hm. "Forever Alone" fanų klubas. Taip ir matau, kaip visi sėdi ratuku ir viens po kito pasakoja savo gyvenimo dramas: "Man 20. Ir jau metai laiko, kaip manęs nieks nečiešina..."
Tiek daug pagiežos...toks įspūdis, kad tau suskaus ka nors, jeigu zmones susiras cia, jeigu ne pora, tai bent su kuo pabendraut...
Donata parašė:Vidmantas parašė:cha, cha, cha, PRAJUOKINAI o gal cia fan klubas, istvermes?
Tiek daug pagiežos...toks įspūdis, kad tau suskaus ka nors, jeigu zmones susiras cia, jeigu ne pora, tai bent su kuo pabendraut...
Ne pagieža. Sarkazmas. Gi visą tą litaniją galima rast kiekvienoj anketoj parašytą... Sakyčiau, daug efektingiau būtų kiekvienąkart einant miestan užsikabinti kokią lentelę ant kaklo "Imkit mane ir čiešinkit!"
Sveiki. Man 22 metai, šiuo metu gyvenu Kaune. Vieniša jau beveik vienerius metus. Ieškau rimtų santykių.
Is Kauno. Man 22 metai. Esu vienisas jau metus laiko, bet man vienam labai sunku, nes as poros zmogus, todel prasau isgelbekit mane kuri nors is sito pragaro
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vienišų širdžių klubas. Iš kur? Kiek metų? Kiek laiko vienišas(a)?