201

Re: Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.

Aistė parašė:

ne piniguose esme, esme tame, kad jei abu zmones panasus - jie turi galimybe atmetant materialu pasauli jausti kazkokius tikresnius jausmus, t.y. abu netures preteksto mastyti, kad vienas ar kitas bendrauja del turto, abieju laisvalaikio leidimo forma neapsiribos,oi neturiu pinigu, arba oi, nera laiko tam ar anam, panasus zmones tuom ir yra panasus, kad atmesdami materialia priklausomybe, nes ji vienoda, jie mato zmogaus vidu, o ne tai, kad kazko reik...jei gali mastyt vienodai, t.y. sedi sau kavinej vilniuje, soki i kazkurio masinioka, nuleki iki juros palydet saulelydzio, tada pakeliui sustoji kaune suvalgai cepelina, vidurnakti dar speji uzsukt jau gryzus i vilniu i kluba isgert  geru kokteiliu, ir su taksu issivazinet namo, pas viena arba pas kita, nesvarbu...va cia nebuna ribotuvu, tokie vienodi zmones gali leisti sau daugiau, nei kazkas, kas butu prastesnis, cia jau nesvarbu mergina ar vaikinas...

tinsanis parašė:
Aistė parašė:

as irgi dirbau destytoja, bet kazkodel uzdirbau dar ankstesniais laikai budama vos 25 metu 2500 i rankas, taip kad smile ne rodiklis..mokytojai beje uzdirba daugiau smile jei vyras negali garantuoti is savo algos seimos geroves - tai kas turi garantuoti? juk moteris tik prisideda prie seimos biudzeto, pvz as turiu savo veikla, uzdirbu normaliai sakykim, nes tikrai dirbu...siai dienai as viena viska islaikau, bet vistiek laikausi nuomones, kad vyras turi rupintis gerove, o moteris turi padeti..jei mano vyras uzdirbtu tik ta 1500- tai kazi ar jis gebetu net save is kur gyvena ir savo masinioka uz tiek issilaikyt - o jei vyras tampa sedetoju ant moters nugaros ilgam, tai nebe vyras, o augintinis, vegetacine viska ryjanti ir dar rekianti butybe..i kuria neatsiremsi sunkia minute ir kuri tik dar daugiau reikalaus is kito asmens, nes bujojantis saves suvokimas ir atsakomybes nebuvimas, isaugs iki tiek, kad tik skyrybos gres smile

o jai vyras uzdirba 10 000,gerbuvis pas jy labai geras ,masiniukas ir is geresniu ir ka mergina tuo turtu naudosis ir viskas super ji gi moteris tai normalu galima o skyrybu atveju paprasys 50% smile
kai paprastem zmonem vienaip bet jai turi daugiau,,tik vedybine sutartis ar kaip ja bepavadinsi,,,
destitoja reta destitoja(aisku visokiu buna) nebuna apsvaigusi nuo perskaitytu knygu ir gryzt namo kur viskas aukstom temom ir plepet apie perskaitytas knygutes aptarinet man jokio noro nebutu.
aplamai nematau tikslo vedybos ir pan nesamones,,siais laikais galima ir taip gyvent,o kitas dalykas sedet namie darbas namai darbas,begalo nuobodu,,,ir dar aiskinanti moteriske kad atlyginimas mazas,apetitas bevalgant dydeja tad jai kazkada uzteko 5000tai veliau bus galetum labiau pasistengt mum jau mazai,,,

''sedi sau kavinej vilniuje, soki i kazkurio masinioka, nuleki iki juros palydet saulelydzio, tada pakeliui sustoji kaune suvalgai cepelina, vidurnakti dar speji uzsukt jau gryzus i vilniu i kluba isgert  geru kokteiliu, ir su taksu issivazinet namo, pas viena arba pas kita''   - tai tu gi gauni 3000 i menesi, ar tiek mazai, kad ismaitint saves net nesugebi uz savo milijonus? Kazko cia nebesuprasti pradedu.

202

as tai sugebu, dar ir kaip, ir namus naujai irengt baigiu is to bobisko uzdarbio smile cia kalba ina apie apribojimus, t.y. kai zmogaus niekas neriboja, jo poziuris i kita asmeni taip pat buna ne abstraktus, o platesnis, kai zmogaus nevarzo materialus pasaulis ir jo problemos, nes jos lengvai issprendziamos - tuomet ir elgesys su kitu zmogumi tampa aukstesnio lygio smile kai sukuri toki pasauli zmogui, kur nei viena to nerode - jis amziams lieka vergu smile cia ir patikrinta...as kaip zmogus kartais pasitikrinantis psichologines bendravimo idejas, tai isvada ta pati, jau n metu gali turet zmogu bet kuri salia saves, kuris negyvena kaip tu, tik parodyk jam savo pasauli - ir jis niekad nebenori is jo iseiti smile bet aisku trukumas irgi yra tas, kad toks zmogus tiek prilimpa, kad net grubumu neina jo atsikratyti...cia salutinis poveikis, jei zmogus ne toks kaip tu buvo hmm juk niekas nenori palikti to, ka dabar pamate ir turi, ko anksciau net nezinojo ir neisivaizdavo...cia idomu tada...nes tuomet pradedi manyti, pradedi nezinoti, kodel zmogus, ar del to, kad parodei ka turi ir kaip gyvent galima, ar del to, kad zmogus jau nuosirdziai tave myli smile susipina abu dalykai ir rezultate sh...todel turime rinktis tokius kaip mes patys esam.

nesvarbus parašė:
Aistė parašė:

ne piniguose esme, esme tame, kad jei abu zmones panasus - jie turi galimybe atmetant materialu pasauli jausti kazkokius tikresnius jausmus, t.y. abu netures preteksto mastyti, kad vienas ar kitas bendrauja del turto, abieju laisvalaikio leidimo forma neapsiribos,oi neturiu pinigu, arba oi, nera laiko tam ar anam, panasus zmones tuom ir yra panasus, kad atmesdami materialia priklausomybe, nes ji vienoda, jie mato zmogaus vidu, o ne tai, kad kazko reik...jei gali mastyt vienodai, t.y. sedi sau kavinej vilniuje, soki i kazkurio masinioka, nuleki iki juros palydet saulelydzio, tada pakeliui sustoji kaune suvalgai cepelina, vidurnakti dar speji uzsukt jau gryzus i vilniu i kluba isgert  geru kokteiliu, ir su taksu issivazinet namo, pas viena arba pas kita, nesvarbu...va cia nebuna ribotuvu, tokie vienodi zmones gali leisti sau daugiau, nei kazkas, kas butu prastesnis, cia jau nesvarbu mergina ar vaikinas...

tinsanis parašė:

o jai vyras uzdirba 10 000,gerbuvis pas jy labai geras ,masiniukas ir is geresniu ir ka mergina tuo turtu naudosis ir viskas super ji gi moteris tai normalu galima o skyrybu atveju paprasys 50% smile
kai paprastem zmonem vienaip bet jai turi daugiau,,tik vedybine sutartis ar kaip ja bepavadinsi,,,
destitoja reta destitoja(aisku visokiu buna) nebuna apsvaigusi nuo perskaitytu knygu ir gryzt namo kur viskas aukstom temom ir plepet apie perskaitytas knygutes aptarinet man jokio noro nebutu.
aplamai nematau tikslo vedybos ir pan nesamones,,siais laikais galima ir taip gyvent,o kitas dalykas sedet namie darbas namai darbas,begalo nuobodu,,,ir dar aiskinanti moteriske kad atlyginimas mazas,apetitas bevalgant dydeja tad jai kazkada uzteko 5000tai veliau bus galetum labiau pasistengt mum jau mazai,,,

''sedi sau kavinej vilniuje, soki i kazkurio masinioka, nuleki iki juros palydet saulelydzio, tada pakeliui sustoji kaune suvalgai cepelina, vidurnakti dar speji uzsukt jau gryzus i vilniu i kluba isgert  geru kokteiliu, ir su taksu issivazinet namo, pas viena arba pas kita''   - tai tu gi gauni 3000 i menesi, ar tiek mazai, kad ismaitint saves net nesugebi uz savo milijonus? Kazko cia nebesuprasti pradedu.

203

as uz tai, kad moterys ir vyrai siais laikais lygus, po lygiai tui mestis gyvenamai vietai, po lygiai vaiku islaikymui ir po  lygiai atstovauti savo puses santykiuose.

nesvarbus parašė:
Aistė parašė:

tinsanis parašė:

204

tau suprast ir nereik, as save islaikau, namus islaikau, sunu islaikau, namus irengiu, perku baldus ir pan, as sukisau per metus apie 60000 i buta, o dar dafiga truksta, o vyras nieko,  tai ka? bet uztat jame as viena ir gyvenu ir as per balkona ziuriu kaip blynas i jura leidziasi smile ne jis juk, todel nereikalauju, po mano mirties jis paveldetu mano turta, kurio man priklauso daugiau nei 73 procentai, taip kad islostu jis, ne as smile manes niekad gyvenime nei vienas vyras neislaike, priesingai dar mokykloje vazinejo mano masina, nes savu neturejo tais laikais, ir t.t. ir panasiai smile
tai vat...manes niekad nedomino turtingesni ar galingesni vyrai, nes su jais neimanoma, iskart tokius palikdavau, nes nesiruosiau but skuduru po kojomis smile
o dabar vyrai laikosi manes smile net mano senieji visada kazkur salia smile kaip nekeista smile

nesvarbus parašė:
Aistė parašė:

tinsanis parašė:

205

nu jius cia ir stebuklu papaisot,  visu pirma kas toks yra zodis normalus? kiekvienas sita supranta labai skirtingai,normliu vyru nebuna kaip ir normaliu merginu nebuna, nes vien su tokiu zodziu kaip normalu  apibudinti vyra tiek moteri ,taigi neatrodo per pigu? vien tokiu parasimu  uztenka kad tokiam zmoguj nera ko rasyti nes viduje neturi nieko orginalaus o tik tiek ka ji ismokino aplinka ,bet pats neidejio nei laso pastangu kad kazka suzinotu, visi esate stebuklai ir nevenkite saves

206

Eikit jus na****. Materealistes ir egoistes suknistos !

207

Aiste  ,kaip  aš  tave  suprantu .Dažniausiai  jei  turtingas  kabina  ,tai  pasipūtęs  kaip  povas  ,kokia  mano  mašina  pulk  man  po  kojom. Iškart  atššoksta  noras  su  tokiu  bendrauti. Gerai  ,k,ad  ne  visi  tokie.Bet  ta  nuostata  ,kad  moterys  bendrauja  dėl  vyro  turto,tai  labai  stipri .Prisimenu  mano  draugas  po  kelių  metų  draugystės  nusipirko  brangią   mašiną .Gal  po  kokių  metų  klausia ,ar  aš  su  juo  ne  dėl  geros  mašinos.Užėmė  žadą  ir  nežinau  ką  atsakyti.Tada  pats  susigriebė ,kad  kai  pradėjom  draugauti ,jo  mašina  nebuvo  brangesnė  už  manąją.
Bet  jei  moteris  save  išlaiko ,ir  nenori  išlaikyti  Alfonsiuko ,tai  ji  tampa  savanaude  , barakūda. ar  meterialiste  suknista . Juk  mes  iš  vyrų  neprašom  nei  kapeikos  ,tai  kodėl  meterialistės.?
Kaip  piktai  reguoja  į  tavo  komentarus  ,kad  užsidirbi,save  ir  sūnų  išlaikai .Koks  pyktis  ,kad  dar  Alfonsiuko   nenori  išlaikyti  ,kaip  sūnelio. Dar  ir  galą  gali  gauti  iš  to  pykčio ,paskui  teks  už  netyčinę  žmogžudyste  atsakyti.

208

Dabar gerai pagalvojus susidaro ispudis, kad jei tokios ale moterys, kurios cia skelbias, butu valdzioje tai jau kokia 50% vyru butu isnaikinta. As uzdirbu tiek, tu turi uzdirbti tiek ir tiek. Kodel uzsieny taip nera arba bent jau netokiais mastais kaip cia, kur labiau dominuoja rytu o ne vakaru filosofija? Bandau spet, didziuma cia sedinciu savimylu nesutinkanciu princu yra tos, kurias kazkada teveliai (vyrai) perlepino ir jos uzaugusius dabar tikis ne tik kad to paties, bet ir dar daugiau.

209

gabber parašė:

Dabar gerai pagalvojus susidaro ispudis, kad jei tokios ale moterys, kurios cia skelbias, butu valdzioje tai jau kokia 50% vyru butu isnaikinta. As uzdirbu tiek, tu turi uzdirbti tiek ir tiek. Kodel uzsieny taip nera arba bent jau netokiais mastais kaip cia, kur labiau dominuoja rytu o ne vakaru filosofija? Bandau spet, didziuma cia sedinciu savimylu nesutinkanciu princu yra tos, kurias kazkada teveliai (vyrai) perlepino ir jos uzaugusius dabar tikis ne tik kad to paties, bet ir dar daugiau.

Uzsieni Poros moka per puse, ir ne kyla klausymu, del to kas kiek uzdirba... Ir near egoizmo...

210

Esmeralda parašė:

Aiste  ,kaip  aš  tave  suprantu .Dažniausiai  jei  turtingas  kabina  ,tai  pasipūtęs  kaip  povas  ,kokia  mano  mašina  pulk  man  po  kojom. Iškart  atššoksta  noras  su  tokiu  bendrauti. Gerai  ,k,ad  ne  visi  tokie.Bet  ta  nuostata  ,kad  moterys  bendrauja  dėl  vyro  turto,tai  labai  stipri .Prisimenu  mano  draugas  po  kelių  metų  draugystės  nusipirko  brangią   mašiną .Gal  po  kokių  metų  klausia ,ar  aš  su  juo  ne  dėl  geros  mašinos.Užėmė  žadą  ir  nežinau  ką  atsakyti.Tada  pats  susigriebė ,kad  kai  pradėjom  draugauti ,jo  mašina  nebuvo  brangesnė  už  manąją.
Bet  jei  moteris  save  išlaiko ,ir  nenori  išlaikyti  Alfonsiuko ,tai  ji  tampa  savanaude  , barakūda. ar  meterialiste  suknista . Juk  mes  iš  vyrų  neprašom  nei  kapeikos  ,tai  kodėl  meterialistės.?
Kaip  piktai  reguoja  į  tavo  komentarus  ,kad  užsidirbi,save  ir  sūnų  išlaikai .Koks  pyktis  ,kad  dar  Alfonsiuko   nenori  išlaikyti  ,kaip  sūnelio. Dar  ir  galą  gali  gauti  iš  to  pykčio ,paskui  teks  už  netyčinę  žmogžudyste  atsakyti.

Alfonsai, tai siaip tie kurie ne dirba, ir pasinaudoja mergina igyti koki nors turta. *pwz* mashina, buta, laikrodzius ir panasiai. Ir su ja ne gyvena ilgai. nebent jau labia gerai stengiasi lovoj ir skyria pakankamai demesio , kad moterys ne isvaryto jo I pievas.

211

Mantas parašė:

Eikit jus na****. Materealistes ir egoistes suknistos !

Nesikarsciuok, jaigu pasitaike viena is 100 ta kuri pasinaudojo tavimi tai ne reiskia kad visos vienodos, tas pats liecia ir Vyrus.

212

Esmeralda parašė:

kada tu baiksi fantazuot,,tikras turtingas nesigirs nes jam nereikia,praturtejas bandys irodinet girsis,,auto jai tikrai geras kodel nepasigirt kas tame bloga?,,tu uz save sakyk kad neprasai kapeikos,aisku kadkam kapeikos jai banknotai-ar pervedimas i sask patogiau,,,
paziurejus kiek cia tu mamyciu,,didzioji dauguma iesko pagalbininko islaikymui-auklejimui savo vaiku,,sex nesiulyt negalvot:),,,gerai ir saunu kad sugebi pati islaikit,egoizmas ,savanaudiskumas,materializmas,,,apsispresk tai tau geros arblogos savybes,,cia rodos gerai kitoje temoje jau bus blogai(mano  vertinimu tai geros savybes)...

213

Aš  visada  gerbiau  ir  gerbsiu  žmones ,kurie  sugeba  save  išlaikyti,O  uždirbti  gerus  pinigus  reikia  sugebėjimo ,o  kartais  būna  ir  bemiegių  naktų. Kas  niekada  nesistengė  uždirbti  ,tai  tiems  atrodo  ,kad  pinigai  kitiems  iš  dangaus  krenta.  Niekada  neniekinu  žmonių  kurie  uždirba  mažus  pinigus ,arba  atsiduria  ant  bankroto  ribos .Bet  nemėgstu  tokių  kurie  linke  kitus  išnaudoti ,patys  nesistengia  ,o  tik  verkšlena  ir  čiut  ne  išlaikyti   turi .Ir  tai  nesvarbu  ,ar  tai  milimieji ,ar  draugė  drauge  stengiasi  naudotis ,ar  draugas  draugu. Pagalba  nelaimės  atveju  tai  visai  kas  kita ,draugai  draugams  turi  padėti ,bet  kalbu  apie  ištisą  parazitavimą.  Net  kavinėje  niekada  nesistengiu  kito  sąskaita  užsisakinėti  kuo  brangesnių  ir  daugiau  patiekalu. Man  taip  daryti  gėda. O  dėl  auto  tai  ir  girtis  juk  nereikia  visi  mato  su  kuo  važinėji. Aš  turėjau  omenyje,kad  žmogus  suabejojo ,kad  aš  su  juo   ne  dėl  auto .o  todėl  kad  gerbiu  jį  kaip  žmogų  ,su  kuriuo  malonu  būti. Tai  apsidžiaugiau  ,kad  tą  mašino  nusipirko ,kai  jau  bendravome  ne  pirmus  metus,o  tai  gal  būtų  ir  kirbėjusi  jam  mintis,gal  dėl  mašinos  su  manimi. O  ir  dažnai  ,jei  vienas  turtingesnis  ,kitas  turi  mažiau  turto  visi  pradeda  loti,kad  eina  dėl  turto.  tokia  realybė.

214

Esmeralda parašė:

Aš  visada  gerbiau  ir  gerbsiu  žmones ,kurie  sugeba  save  išlaikyti,O  uždirbti  gerus  pinigus  reikia  sugebėjimo ,o  kartais  būna  ir  bemiegių  naktų. Kas  niekada  nesistengė  uždirbti  ,tai  tiems  atrodo  ,kad  pinigai  kitiems  iš  dangaus  krenta.  Niekada  neniekinu  žmonių  kurie  uždirba  mažus  pinigus ,arba  atsiduria  ant  bankroto  ribos .Bet  nemėgstu  tokių  kurie  linke  kitus  išnaudoti ,patys  nesistengia  ,o  tik  verkšlena  ir  čiut  ne  išlaikyti   turi .Ir  tai  nesvarbu  ,ar  tai  milimieji ,ar  draugė  drauge  stengiasi  naudotis ,ar  draugas  draugu. Pagalba  nelaimės  atveju  tai  visai  kas  kita ,draugai  draugams  turi  padėti ,bet  kalbu  apie  ištisą  parazitavimą.  Net  kavinėje  niekada  nesistengiu  kito  sąskaita  užsisakinėti  kuo  brangesnių  ir  daugiau  patiekalu. Man  taip  daryti  gėda. O  dėl  auto  tai  ir  girtis  juk  nereikia  visi  mato  su  kuo  važinėji. Aš  turėjau  omenyje,kad  žmogus  suabejojo ,kad  aš  su  juo   ne  dėl  auto .o  todėl  kad  gerbiu  jį  kaip  žmogų  ,su  kuriuo  malonu  būti. Tai  apsidžiaugiau  ,kad  tą  mašino  nusipirko ,kai  jau  bendravome  ne  pirmus  metus,o  tai  gal  būtų  ir  kirbėjusi  jam  mintis,gal  dėl  mašinos  su  manimi. O  ir  dažnai  ,jei  vienas  turtingesnis  ,kitas  turi  mažiau  turto  visi  pradeda  loti,kad  eina  dėl  turto.  tokia  realybė.

sutinku,,,turi padet?jai nori gali padet gali ne,,cia toks puslapis kad vieni ateina paverkt kiti iesko kad kas islaikitu arba juos arba vaikus ju,kuriu sugebejo prisidaryt bet neber su kuo islaikit,,,,

215

Sakoma  turi  tikro  draugo  nebijoti  paprašyti   pagalbos  ir  turi  nepykti  jei  nepadės .Taip  pat  turi  nebijoti  pasakyti  ne  jei  negali  padėti. tada  tikra  draugystė.

216

gabber parašė:

Nebūtinai taip, gali būti priešingas variantas - gal visada vargingai gyveno ir norėjo gyventi geriau. Bet čia nieko blogo - norėti gyventi geriau yra natūralu. Tik vyrai turėtų norėti dalintis... Taip saugot savo pinigus, kad net nematot, kokia moteris atsidavusi, kiek nematerialių dalykų jums duoda ir nieko už tai neprašo, bet jūs vistiek įžvelgiate galimą grėsmę. Ypač, jeigu uždirbate daugiau... Negalima kaltinti moterų materializmu. Pinigai tik priemonė. Be jų blogai tiek moterims, tiek vyrams. Bet ar juose esmė?.. Mano įsivaizduojamas normalus vyras padėtų man buityje tvarkytis, rūpintųsi manimi (atneštų arbatos puodelį į lovą, kai sergu) ir jam nebūtų nieko svarbiau už mane, visad jausčiau, kad jam rūpiu (nes vėluodamas grįžti anksčiau minėtu laiku, jis man paskambintų ar parašytų, kad nesijaudinčiau). Ech...

217

Esmeralda parašė:

Sakoma  turi  tikro  draugo  nebijoti  paprašyti   pagalbos  ir  turi  nepykti  jei  nepadės .Taip  pat  turi  nebijoti  pasakyti  ne  jei  negali  padėti. tada  tikra  draugystė.

na prie kom cia baime,,gali nori padedi -tingi nenori nepadedi

218 (redagavo Juozas 2013-10-16 13:32)

Nesąmonė gryna tas žodis "normalus" čia jums ne kokia fizika kad yra vienaip ir kitaip būt negali. Ir kad yra kažkokia taisyklė kur viskam taikyt gali. Kiekvienam žmogui gi skirtingai tas normalus žmogus atrodo kiekvienas žmogus turi savo kriterius pagal kuriuos sprendžia ar tas žmogus jam patinka.

219

I domu kiek metu temos kurejui... tikslus apibrezimas.... TOKIO NERA !!!

220

Jei merginai 25 - 29, tai normalus vyras turetu buti uz ja aukstesnis, dirbantis, negirtaujantis, nekvailas. Turetu nemeluoti, neapgaudineti, rupintis.
Jei merginai 30+, tai gerai bet koks, kad tik kasdien negertu ir kad jai nereiketu jo kasdien is kokios skyles parsitempti, kad nereiketu nesiotis isspardytu dantuku saujoje...
O siaip tai jos visos pagal saunumo kriterijus renkasi - "Mercedes", pinigai... O paskui skundziasi, kad visi vyrai kiaules, kad joms gyvenima suede...