81

Re: Neisipareigojentys santykiai

Maja parašė:

Neipareigojantys santykiai tai nemanau kad tai tik lova .Galima graziai leisti laika ,kazkur eiti ,kazka veikti .Jei du laisvi zmones ,nekenkia ,neardo vienas kitam seimos ,tai as tik uz ,,,,,,,,Kodel negalima leisti laiko su kazkuo, kol atsiras tas kazkas kuriam isipareigosi ............

graziai pasakyta,,,

82

tinsanis parašė:
Donatas parašė:
tinsanis parašė:

cia apie savo tevus kalbi?nezinau ar jie nekrofilai ar pedofilai  ar zoofilai tau geriau zinot,,gal delto pasiemiai iskart su vaikais kad galetum savo seimos pomegius test?
tokia fantazija pas tave lyg buvai isnaudojamas namie ar kazkur pan:D

Prie ko cia mano tėvai? Juk tu sakei, kad moteris ne zmogus. Tu miegi su moterim (ar ne?). Tai taip išeina, kad tu miegi ne su žmonėm? Tai visgi prisipazysti esantis zoofilas?

matai lietuviu kalba myli o lietuvisku posakiu nezinai,,tai taip iseina kad esi  lenkiukas soferis primetantis lietuvi:) o kodel emei moteri su vaiku vis mini zodzius su galune filas tai tau gal tiktu pedo?  vis mini-kartoji ta pati tai gal visgi seimoje tave isnaudojo?:)pats supranti kaip...ir visgi taip iseina kad sukioji baranka ir fantazuoji,,, faktas kuris tave erzina kai tau tai primena,,,va tavo gyvenimas: auginti svetimus-nejau  nepamoke kaip paciam pasidaryt ar nesugebi:D,,vietoj lietuviu kalbos kalimo reikejo kai ka kitka mokintis:D:D:D:D

Jokio posakio tu neminejai:) nebutum idiotas, zinotum, kad Donatas yra lietuviškas vardas. Kaip matau nuo atsakymo mazinies prasčiau už 12 metu mergaite...o tai jau savaime atsakymas:) o dabar bėk, paverk kokiam nors šuniukui po uodega:) juk taip tu elgiesi...tu juk seksu ne su žmonėm uzsiimi, kaip pats sakei:) begedis...oi begedis... Beje, pabandyk su moterim, mažu patiks?

83

Neturiu nei noro nei laiko ginčytis su durnomis moterimis, pačios siekete ligiu teisiu, tai dabar turite ko norėjote, taip kad kazi kuriai patiktų dirbti nuo ryto iki vakaro ir išlaikyti vyrą, taip kad patilekite,

84

Griežtai tu čia vaikinukas kai tema atidaryti tai užteko ir proto ir sugebėjimu o kai pritrūkai argumentu tai jau neturi nei noro nei laiko.Diskusija tik pradėjo įsivažiuoti o tu i krūmus tik šast ir viskas.Pasirodo ir diagnoze nustatei - čia kaip lygos istorijas vartei jų ar per atstumą kaip Kašpirovskis nustatei ir pagydei.

85

Paulis parašė:

Nereikia trintis su tais kur su treningais visur vaiksto, nes tokie tai 100% daugumoj visokius triperius nesioja :DD

Gal gali patikslinti kur tos vietos kur su treningais vaikštant gali užklijuoti triperio nešiotojo etikete.Ir ar treningu nešiojimas yra tos lygos požymis.

86

tinsanis parašė:
Esmeralda parašė:
tinsanis parašė:

prievartos tame nera,,bet yra pasiula bus ir paklausa,,ne karo metas jai ne viena tai atsiras kita,,,na nespeliosiu ar kas pasikeistu ar ne,,

Matai  jei  aš  parašau,kad  turėjau  draugą  kuris  gerbė  mane  ir  aš  gerbiau  jį ,tai  skalbinių  nešimas  į  viešumą.O  kaip  pavadinti  tai  ,kai  parsivedi  namo  nakčiai  panas  ,ir  ryte  muojuoji  su  pinigine  ,norėdamas  parodyti  tu  man  tik  prostitutė.Čia  ne  tavo  miegamojo  skalbiniai  ir  dar  purvini  nuo  tavo  poelgių. Rimtų  santykiu  nenori,tai  tavo  laimė  ,kad  atsiranda  tokių  ,kurios  ateina  pas  tave  į  lovą. Tai  nors  ačių  pasakyk  ,kad  tą  naktį  tau  malonumą  suteikė  nedėkingas  padare.Štai  todėl  ir  nenorime  nįsipareigojančių  santykių ,kad  ryte  tokie  padarai  ,prieš  nosį  nemuojuotų  savo  kapeikomis.Kvaila  būtų  už  duonos  kąsnį  tokiam  parsiduotu  ir  nesvarbu  kiek  metų  būtų. Taip  galvojau  jauna  ,taip  galvoju  dabar.Būnu  su  žmogumi  kuriuo  tikiu.

nezinau ka tu matai jau senatvinis marazmas tau,,,vaizdiniai visokie lenda,,nezinau kokiu tikslu man pasakoji ka tu turejai ar turi,,,tikiu kad tiek pragyvenus turi ka papasakot bet,,,mojuoja pinigine cia fantazija tavo ar tau taip yra buve?jai tau mojavo kapeikom vadinasi tiek buvai verta,,,
logiskai mastai ar jau nelabai gaunasi,,kam mojuot pinigine?jai ji patogiai buna kiseneje ar kur padeta?as ryta pradedu ne nuo pinigines mojavimo...atsakiau ?ar dar fantazuosi?
dabar del tavo to aciu,,uz ka reikia sakyt?uz tavo paslaugas yra sumokama :tavo atveju -tu gi nesakysi kad esi grynus emusi,bet emei geles,vaises,taipkad tu gavai kazka vyras gavo kazka,,mainai ,aciu,myliu ,ir kaip  kokia valiuta,,,,,kvaila butu uz duonos kasni-butu badas dar ne ta isdarinetum,,,,

Savo  piniginės  mojavimo  nekabink  man ,nes  iš  pirmo  vakaro  neinu  į  lovą .Tada  vienos  nakties  ieškotojas  atšoksta,o  chamas  per  kelis  susitikimus  parodo  savo  veidą  ir  tada  nebeišeina  pamuojuoti  savo  pinigine. Na  o  toliau  tavo  komentarai.

87

Tinsenio  komentarai;
na matai kalbi is patirties ar nezinau is ko ..nugirdymai parvedimai cia kitaip lietuviskos vestuves,,,,
kabint laukt kad uzkimba,,,kam tas idomu tegu tai daro,,,dirbanciu yra bet uzdirbanciu,,,tuolab jai turi atzalu na supranti apie ka as:) ta prasme kad islaidos dideja,,o noras papramogaut islieka
isiskaityk kai kazkas raso,,,kaip jos elgiasi man yra priimtina tai daug patogiau nei lakstyt su gelem ir pan,,ir girdyt nereikia ,,na bet tau geriau zinot gal patirtis kalba,,,

88

gedukas parašė:

Griežtai tu čia vaikinukas kai tema atidaryti tai užteko ir proto ir sugebėjimu o kai pritrūkai argumentu tai jau neturi nei noro nei laiko.Diskusija tik pradėjo įsivažiuoti o tu i krūmus tik šast ir viskas.Pasirodo ir diagnoze nustatei - čia kaip lygos istorijas vartei jų ar per atstumą kaip Kašpirovskis nustatei ir pagydei.

Niekas i krūmus nededa, tiesiog jos savo isikandusios, ir jei iki 60 metu vis iesko ir ieško tai ką begali surasti? Matyt pačios nežino ko nori arba i jas niekas nebeziuri, kad ir paėmus neisipareigojancius santykius big_smile

89

tinsanis2013.09.17 21:14
Re: Ko nori merginos ? (90 replies, posted in Apie viską)
Rita parašė:
Ir netingėjimas vyrų... Nejau tokie beviltiški? O gal bandėt realybėj kažką? Ar ne labai einasi?:)
paplepet cia idomu bet be realybes butu liudnoka,,,,,,ir ko nori merginos?negaliu kalbet apie visas bet dauguma,,,demesio-visom prasmem,,,nori nueit i kluba ,uzsisakyt brangesni gerima suvalgyt ka egzotisko-graziau apsirenkt(visi to norim) -kitaip tiesiog paislaidaut,,nematau tame nieko bloga(tik as megstu visa tai daryt uz savo pinigus),,kaip ziuriu  i "tokia"mergina kuri nori visa to bet nenori uz tai moket .na kitaip nori kad uz ja butu uzmoketa ir pan,,,ziuriu--} kaip i paslauga,,,beveik kaip"maistas i namus":)
idomi tik reakcija ryte ,,kai eini iki pinigines,,ir girdi as ne tokia-ar tesiog pastebi zvilgsni smile) (ryte esi alkanas-kazkiek troskina,,manau ir blondine supras kam pinigine,,taip sumoket uz maista,,) ka pagalvoja mergina siuo atveju-man 0 demesio,,-(ar grynus duosi ar isleisi klube,pirksi kazka...gi beveik jokio skirtumo)skamba gal neitin  romantiskai ,,bet smile
taip lietuves tikrai grazios,,bet prie beveik kiekvienos galima kabinti kaina,,,:)

90

Tai  ar  man  su  pinigine  mojavo  ,ar  tu  atsižadi  tai  kaip  savo  skalbinius  keli  į  viešumą. Ir  geros  fantazijos  nereikia  ,įsivaisduoti  tavo  mimikos  ,jei  mergina  pradeda  teisintis. O  be  to  tavo  komentarai  apie  moteris  pasako  ,kas  tu  per  žmogus.Nenustebčiau  jei  suteneris  būtum ,juk  tokiems  moterys  irgi  ne  žmonės.

91

pasakysiu ko,jei jau tarkim as ieskau gyvenimo draugo,tai man tie neipareigojantys santykiai yra laiko svaistymas,kita vertus jei tokius ir turiu tai tik su vienu zmogum,bet irgi gaunasi nesamone nes tuo pat metu ieskai ir to zmogaus su kuriuo noretum kurt ateiti

Vaikinukas parašė:

Tai apskritai kalbu tiek bendravimas tiek susitikimai tiek tas pats sex, ko jums toks butinas prisirisimas

92

Rūta parašė:
O man ne DZYN parašė:
Vaikinukas parašė:

O jus nemanot moterys ir paneles kad jums pačioms reikia kasko gyvenime siekti ir keisti savyje kaska, o ne tik ieskoti vyro ant balto žirgo, visos tos pačios ieskotojos kurios nieko nerandate, bent ziurejote i veidrodžius, o dar norite kaska surasti o juo labiau kad jus miletu lepintu ir panasiai, atsibuskite big_smile

Mes ir siekiam, priešingai negu tu smile

Dar pastebėjau, kad apie pinigus daugiau vyrai kalba nei moterys, darytina išvada, kad tas jums rūpi labiau nei mums big_smile Ir dar, tema buvo „kodėl nepatinka santykiai be įsipareigojimų“, o dabar kai kurie vyrai pereina prie drabstymosi purvais, įžeidinėjimų kokios mes visos k....s materialistės, kai patys sudaro terpę tokioms atsirasti ir yra patenkinti, kad tokių dar yra.
Ir dar, pastebėjau, kad vyrams neįtiksi. Jei santykiai be įsipareigojimų tinka -  k...ė, barakuda ir pan.. Jei tokie santykiai netinka – baisios, senos bobos, pamiršusios jaunatviško, nepriklausomo gyvenimo skonį. Apsispręskit, pogalais, ko norit wink

Vyrams? Tai ar jie vyrai? Va tokie, sorry, verksniai ir tryzniai kaip Vaikinukas (ir dar keli į jį panašūs, o gal tai vieno ir to paties likimo nuskriaustojo klonai?), neturintys nei gyvenimo tikslų, nei, greičiausiai, jokių pajamų ir lieja pagiežą, kad į juos, tokius šaunius, nežiūri nei moterys (senės), nei merginos (k...s ir barakūdos). Jie gi net vyro vardo neverti. Tai, kad jie turi kažką tarp kojų, dar nereiškia, kad jie vyrai. Biologiškai - taip, bet visom kitom prasmėm... geriau patylėsiu. Taigi nėr ko tiem nuliams pykt, kad jie niekam nereikalingi.

Pritariu 100% bet nereikia ju taip ziauriai smerkti, jie yra aukos, tiesiog tam tikru savo gyvenimo etapu prieme neteisinga sprendima kuri leme tolimesne nesekmiu eiga ko pasiekoje jie liko bekiausiai, niekam nereikalingi nuliai, kad bent kazkiek pateisinti savo menka egzistencija jie tampa rasistais, pesifistais, nacionalistais, smerkia merginas-sovinistai ir isvis reiskiasi kaip impotentai, kita vertus  o kas jiems belieka

93 (redagavo tinsanis 2013-10-19 02:40)

Esmeralda parašė:

Tai  ar  man  su  pinigine  mojavo  ,ar  tu  atsižadi  tai  kaip  savo  skalbinius  keli  į  viešumą. Ir  geros  fantazijos  nereikia  ,įsivaisduoti  tavo  mimikos  ,jei  mergina  pradeda  teisintis. O  be  to  tavo  komentarai  apie  moteris  pasako  ,kas  tu  per  žmogus.Nenustebčiau  jei  suteneris  būtum ,juk  tokiems  moterys  irgi  ne  žmonės.

suteneris na dabar ne 90tieji,,,beto tai jau daugely saliu normalu -legalu,,,o kam merginai teisintis?-kokia mano mimika?- apsoliuciai neutrali,,ka mano ar galvoja ar prisigalvoja ,,man neidomu nores pasakys ar paklaus,,nesako vadinas nenori pasakyt,,tai kam klaust?:)
savo skalbinius skalbiu skalbimo masinoje,,,o taves pagal tavo komentarus nesidomiu koks zmogus tu ,,perskaiciau ir viskas ,,man nemaiso tavo nuomone gyvent o analizuot pagal parasyta nuomone koks tu zmogus cia,,butu pavirsutiniska,neidomu ir nematau tame nei naudos nei prasmes

94

tinsanis parašė:
Esmeralda parašė:

suteneris na dabar ne 90tieji,,,beto tai jau daugely saliu normalu -legalu,,,o kam merginai teisintis?-kokia mano mimika?- apsoliuciai neutrali,,ka mano ar galvoja ar prisigalvoja ,,man neidomu nores pasakys ar paklaus,,nesako vadinas nenori pasakyt,,tai kam klaust?:)
savo skalbinius skalbiu skalbimo masinoje,,,o taves pagal tavo komentarus nesidomiu koks zmogus tu ,,perskaiciau ir viskas ,,man nemaiso tavo nuomone gyvent o analizuot pagal parasyta nuomone koks tu zmogus cia,,butu pavirsutiniska,neidomu ir nematau tame nei naudos nei prasmes

Galvoji  man  maišo  koks  tu  žmogus,paprasčiausiai  kai  tu   mano  komentarus  komentuoji ,taip  ir  aš  tavuosius.Ir  man  tai  tik  žaidimas.

95

Vaikinukas parašė:

Neturiu nei noro nei laiko ginčytis su durnomis moterimis, pačios siekete ligiu teisiu, tai dabar turite ko norėjote, taip kad kazi kuriai patiktų dirbti nuo ryto iki vakaro ir išlaikyti vyrą, taip kad patilekite,

LYGIATEISIŠKUMAS-NE LYGIAVA
Taip dabar moterys-merginos tapo nepriklausomos- apsiskaiciusios, isilavinusios, dirbancios ir uzsidirbancios. Teisybe, merginos ir moterys uzima gyvenime lygia vieta su vyrais, taciau tai dar nereiskia., kad su jomis dabar gali buti elgiamasi taip, kaip ir su vyrais, arba kad jos pacios turetu elgtis kaip vyrai. Lygiateisiskumas vyrui ir moteriai suteike lygias galimybes savo sugiabejimus ugdyti, taciau biologiniu lyciu skirtumu jis nepanaikino. Priesingai!Jos  turi tvirtas rankas ir protingas galvas. Vadinasi, jos dar daugiau vertos pagarbos.
Neturi laiko-noro gincams nes neturi sitpriu argumentu, vadini moteris-durnem nes esi neisimokslines ir siauru paziuru kvailys.

96

Paulis parašė:
OLA parašė:
O man ne DZYN parašė:

Pvz. kokios naudos?
Sex be isipareigojimo neteikia tokio malonumo, koki teikia sex su meile. Juolab moterys jautresnes nei vyrai. Jums gal ir uztenka apsukt, isdulkint ir issiskirstyt. O mums svarbu artumas, dvasinis rysis. Kai matai, kad vyrui ant taves penki per viena, stengiesi neprasidet, grinai tam, kad neliktum iskaudinta.

Tai ne tik neteikia malonumo bet tai yra labai nesaugu. Ypac dabar kai yra veneriniu ligu protrukis, o tokios lytiniu budu plintancios ligos kaip AIDS, hepatitasC yra nepagydomi, paslysi, prisileisi infekuotaji, kurie beje ipatingai nesisaugoja ir nesiskelbia, ir busi visuomenes atstumtas, pasmerktas kanciom, skausmui ir gydimui visam likusiam gyvenimui, kuris del ligos dar patrumpes, klausimas ar verta del to aukoti savo sveikata? Tai cia yra sunkios ligos bet yra sifilis, karpos, ivairios gribelines ligos kur uztenka tik prisiliesti ir uzkretimas garantuotas, o gydimas yra ilgas ir kainuoja. Paprastai valkataujantys turi veneriniu ligu, ju imunitetas nusilpes buciuot toki tai tas pats kas puciuot purvina asfalta, slysktu.
Dabar yra labai propoguojamas palaidas gyvenimo budas, laisvi santykiai, tipo taip faina, romantiska daznai keisti partnerius, nera isipareigojimu, ka nori su kuo nori kur nori darai, nera monogamijos, rutinos, bet tai turi savas pasekmes tai persisotinimas, vienatve, tustybe, rizika uzsikresti ligom,o tos nuolatines paieskos, partneriu kaita sekina. Galu gale jai jau pasirinkot toki gyvenimo buda  tai turekit padoruma neteikti zmonem vilciu, isanksto aptarti santykius, poreikius, kad nebutu nuskriaustu ir iskaudintu.

Nereikia trintis su tais kur su treningais visur vaiksto, nes tokie tai 100% daugumoj visokius triperius nesioja :DD

Deja ligos-virusai nesirenka auku pagal apranga, socialini statusa, religiniu istikinimu... kiekvienas is musu gali uzsikresti, pvz. vienas is ryskiausiu tai Fredzio Merkurio mirtis nuo AIDS atrodo ko jam truko, turejo viska: slove, itaka, kruva gerbeju, pinigu, gyveno rumuose, o mire nuo tokios baisios ligos.
Niekas nera apdraustas nuo ligu, tiurmos ir elgeto lazdos.

97

O  čia  labai  gerai  pasakei  niekas  nuo  nieko  neapdraustas. Meilėje  nesiseka  būna  ne  tik  žvaigždėms  ,bet  ir  milijonieriams.Vienas  80  milijonierius  per  savo  gyvenimą  taip  ir  nesusirado  moters  ,nes  negalėjo  patikėti  ,kad  jį  kas  įsimylės. Taip  ,kad  viskas  priklauso  nuo  įsitikinimų.Daug  vyrukų  niršta  ,ant  turtingų  ,ant  merginų  ,pinigų ,bet  nei  sekundei  nesusimasto  ,ką  aš  darau   ne  taip ,kad  man  nesiseka?

98

anksčiau ar vėliau tokiuose santykiuose kažkuris lieka įskaudintas...jei prasidėčiau su neįpareigojančiais santykiais, tai žinoma, būtų su tokiu, kuris man patinka... o kuo toliau, tuo labiau tas žmogus tau labiau patinka, atsiranda šiltesni jausmai, labiau prisiriši. Kai susitinki būna faina, bet kai susitikimas baigiasi, grįžti į realybe ir pasidaro tik skaudžiau, kai supranti, kad tokie santykiai niekur neveda ir jie kažkada baigsis...
Kažkas minėjo paramą...Mane tai dar labiau žeistų, negu, kad be paramos. Manyčiau, kiekviena save labiau gerbianti moteris, turinti orumo nesutiktų su tuom, na bet visokių materialisčių yra, jei jom tai teikia malonumo, tai smagu, džiaugiuosi smile

99

Esmeralda parašė:
tinsanis parašė:
Esmeralda parašė:

Galvoji  man  maišo  koks  tu  žmogus,paprasčiausiai  kai  tu   mano  komentarus  komentuoji ,taip  ir  aš  tavuosius.Ir  man  tai  tik  žaidimas.

ir kam tas pasiaiskinimas? cia internetas rasineji bendrauji ,,man nei cia nei real idomu maisau as ar nemaisau,kazkam,,

100

Iveta parašė:

anksčiau ar vėliau tokiuose santykiuose kažkuris lieka įskaudintas...jei prasidėčiau su neįpareigojančiais santykiais, tai žinoma, būtų su tokiu, kuris man patinka... o kuo toliau, tuo labiau tas žmogus tau labiau patinka, atsiranda šiltesni jausmai, labiau prisiriši. Kai susitinki būna faina, bet kai susitikimas baigiasi, grįžti į realybe ir pasidaro tik skaudžiau, kai supranti, kad tokie santykiai niekur neveda ir jie kažkada baigsis...
Kažkas minėjo paramą...Mane tai dar labiau žeistų, negu, kad be paramos. Manyčiau, kiekviena save labiau gerbianti moteris, turinti orumo nesutiktų su tuom, na bet visokių materialisčių yra, jei jom tai teikia malonumo, tai smagu, džiaugiuosi smile

viskas turi pradzia ir pabaiga,nieko amzino nera,,,