1 (redagavo Anoli 2013-11-15 17:46)

Tema: Ir vėl ta MEILĖ...

Kai tu tikrai myli ką nors,ūgis,svoris,metrai,kilometrai-tai tik skaičiai...ką manote?...Manau,dabar tai ypač aktualu...šiaip tai čia ne mano mintis-tiesiog kažkur perskaičiau.

2

Re: Ir vėl ta MEILĖ...

meilė akla ir kvaila, nežinau kodėl taip yra, bet ji nepaiso proto. blogai jei nori negalvoti, nes vaistų nėra.

3

O tai ką daryt,jei myli toli esantį.?..ir jis myli...ir viską mesti ir kuris nors vienas važiuoti pas kitą negali...abu turi tam tikrų įsipareigojimų ir nei vienas negali galvoti tik apie save...

4

ateik pas mane,paguosiu.isivaizduosi kad as,- tai jis:::m13

5

lavonbezdzione parašė:

ateik pas mane,paguosiu.isivaizduosi kad as,- tai jis:::m13

...parašei,kad tik parašyti...beleką....:)

6

cha :::m05 cha :::m05 cha :::m05

7

labas   pagalvojau   bet  ir  as  ji  laukiu  ir  myliu      jis  toli  ir  as  toli   nebeturiu  kantrybes    turbut  ir  jis   laukia  tos  dienos     kada   gales   gal   atvazuoti   pas  mane

8

labas   pagalvojau   bet  ir  as  ji  laukiu  ir  myliu      jis  toli  ir  as  toli   nebeturiu  kantrybes    turbut  ir  jis   laukia  tos  dienos     kada   gales   gal   atvazuoti   pas  mane:::412:::

9

Jooo, aš tą patį galvojau. Ir kad myli ir, kad laukia tos dienos, kai vėl susitiksim...šika o ne myli, ****.

10

Autodafe parašė:

Jooo, aš tą patį galvojau. Ir kad myli ir, kad laukia tos dienos, kai vėl susitiksim...šika o ne myli, ****.

jei nepasisekė su vienu tai dar nereiškia kad visi tokie.Tikrai manau kad atsiras tas kuris mylės ir nekantriai lauks pasimatymo dienos.

11

gedukas parašė:
Autodafe parašė:

jei nepasisekė su vienu tai dar nereiškia kad visi tokie.Tikrai manau kad atsiras tas kuris mylės ir nekantriai lauks pasimatymo dienos.

....bet,mergyt,visdėlto būna,kad myli...matyt,dar nesutikai.....kartais labai daug laiko praeina,kol sutinki.....

12

man tai va meijle kai susipazystu su pana draugaujam viska meijle kol duoda,a po to jau nezinau big_smile

13

o kas yra meilė? gal tai ne meilė, o tik trumpalaikis smegenų aptemimas, kuris deja gali tęstis 3metus, o retais atvejais ir ilgiau. manau atstumas gali labai prailginti šitą proto aptemimą, kai negali pilnai pažinti žmogaus, matyti kaip jis elgiasi kasdienybėje. vėliau gali būti labai sunku patikėti, kad tai žmogus kuris tau patiko ir nebežinosi ką daryti, bus dar sunkiau. kuo labiau bandai rišti žmogų prie savęs, kuo labiau nori jį turėti, tuo sunkiau be jo. siūlyčiau išmokti valdyti mintis, pakeisti mąstymą, duoti laisvės ir palikti likimo valiai. jei tikrai norės - pasiliks. ir to nepakeis tavo perdėtas galvojimas kaip nori jo. daryk tai ką turi, užsiimk patinkama veikla, gyvenk. laikas aprodys kas tikra o kas laikina.

14

Robertas parašė:

o kas yra meilė? gal tai ne meilė, o tik trumpalaikis smegenų aptemimas, kuris deja gali tęstis 3metus, o retais atvejais ir ilgiau. manau atstumas gali labai prailginti šitą proto aptemimą, kai negali pilnai pažinti žmogaus, matyti kaip jis elgiasi kasdienybėje. vėliau gali būti labai sunku patikėti, kad tai žmogus kuris tau patiko ir nebežinosi ką daryti, bus dar sunkiau. kuo labiau bandai rišti žmogų prie savęs, kuo labiau nori jį turėti, tuo sunkiau be jo. siūlyčiau išmokti valdyti mintis, pakeisti mąstymą, duoti laisvės ir palikti likimo valiai. jei tikrai norės - pasiliks. ir to nepakeis tavo perdėtas galvojimas kaip nori jo. daryk tai ką turi, užsiimk patinkama veikla, gyvenk. laikas aprodys kas tikra o kas laikina.

...tame ir esmė,kad nebandom rištis vienas prie kito,net priešingai-juk senai suaugę ir subrendę esam-net nesinori tikėti visokiom tokiom nesąmonėm...kaip tik bandėme atitolti-pasinaikinom duomenis internete,kad neturėtume ryšio,tik...tel.nr.pasiliko...aš tai daug bent kiek pažįstamų nr.pasilieku-maža kas gali nutikti....ir,po kurio laiko,abu tą pačią akimirką susiskambinom...neištvėrėm...tik aš tuo metu spaudžiau "siųsti",nes rašiau sms,o jis skambino...taigi apie savaitę ištvėrėm......

15

Manau ta pati meile turi buti apskaiciuota kitaip ten nera ateities(as kalbu apie meile) Yra zmoniu kurie isimyli izimybes virtualius personazus ir zinodami kad ju meile beprasmiska vistiek laikosi savo svejones kazkada tapti to personazo dalimi.
Tie kas isimyli kolega-es ,kaimynus-nes, drauges-o partneri-e susitaikykite su mintimi kad rizikuojate prarasti drauga, darba , namo jaukuma .
Tie kas isimyli tuos kurie yra brutalus , nemandagus ,nekulturingi ir nesvarbu kiek jie turi pinigu ir kiek jie jums dovanas ir bapkes  barsto vistiek tarp jusu bus; smurtas,keiksmazodziai ir neramus gyvenimas.
Tie kas myli ir nemyli nekas negarantuos kad pasikeis i myli ir myli.
  Duosiu patarima net jei ir isimylejote ka nors neskubekite griauti sau gyvenimo .
Ziurekite jei zmogus kuris yra salia jusu gali buti bent jau geras draugas .

16 (redagavo Anoli 2013-11-16 20:06)

ErMasc parašė:

Manau ta pati meile turi buti apskaiciuota kitaip ten nera ateities(as kalbu apie meile) Yra zmoniu kurie isimyli izimybes virtualius personazus ir zinodami kad ju meile beprasmiska vistiek laikosi savo svejones kazkada tapti to personazo dalimi.
Tie kas isimyli kolega-es ,kaimynus-nes, drauges-o partneri-e susitaikykite su mintimi kad rizikuojate prarasti drauga, darba , namo jaukuma .
Tie kas isimyli tuos kurie yra brutalus , nemandagus ,nekulturingi ir nesvarbu kiek jie turi pinigu ir kiek jie jums dovanas ir bapkes  barsto vistiek tarp jusu bus; smurtas,keiksmazodziai ir neramus gyvenimas.
Tie kas myli ir nemyli nekas negarantuos kad pasikeis i myli ir myli.
  Duosiu patarima net jei ir isimylejote ka nors neskubekite griauti sau gyvenimo .
Ziurekite jei zmogus kuris yra salia jusu gali buti bent jau geras draugas .

va būtent,kad mes kaip ir vieniši...antros pusės tai nei vienas neturim...tik abu turim vaikus,kuriuos dar porą metų privalome išlaikyti...ir,jei kuris nors išvyktų pas kitą,gali nukentėti arba vieno vaikas, arba abiejų...ir tai yra sunkiausia,kad gali paliesti vaikus....
       Ir mes buvom ne kartą ir ne du susitikę....tai nėra vien virtualus pažįstamasis...

17

:::429:::429  hmmmmm

18

...kaip matau jūsų jaunos galvos irgi nieko sugalvoti negali...padėtis be išeities...nors,sakoma,kad nėra padėties be išeities...vadinasi-viską išspręsti turės laikas...teks laukti...nežinia ko...

19 (redagavo miou 2013-11-18 15:19)

niekas dabar mylėti nemoka, todėl kokia čia problema.

20

miou parašė:

niekas dabar mylėti nemoka, todėl kokia čia problema.

....nesutinku...manau,tai toks dalykas keistas...jei ji yra,tai ir mokėti nereikia-savaime viskas gaunasi,o,jei nėra,tai vienas ar kitas gali stengtis ar nesistengti-nieko nepakeis,ir jokie mokslai čia nepadės...tada galima tik priprasti prie žmogaus,bet ne mylėti.