Tema: Knyga kuria rekomenduotumete
Gal zinote kokia gera knyga verta demesio, taciau ne tokia kaip 50 pilku atspalviu ir pan.
Ir butu gerai jei bruksteltumete kodel ji patiko
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Knyga kuria rekomenduotumete
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Gal zinote kokia gera knyga verta demesio, taciau ne tokia kaip 50 pilku atspalviu ir pan.
Ir butu gerai jei bruksteltumete kodel ji patiko
Butinai perskaitytik zmones knyga - "kodel vyrai nesiklauso moteru, o moterys nesiorentuoja zemelapiuose"
Pades daugiau suprasti apie pati save kaip lyti ir pazinti kita is jo puses .
Ilja Ilf, Jevgenij Petrov "Dvylika kėdžių". Talentingai parašyta. Labai gerai atskleisti pagrindinių veikėjų charakteriai. Apskritai, autoriai labai pastabūs ir gerai parodo, kokių būna žmonių, kokios jų silpnybės. Be to, labai linksmai skaitosi, bei geras rašymo stilius.
Jei iš tokių žinomesnių, tai Mario Puzo "Krikštatėvis". Skaičiau seniai, dar paauglystėje, tai labai patiko, tokia dramatiška, daug stiprių išgyvenimų.
Henry Ride Haggard "Montesumos duktė". Dar vienas mokyklos laikų romanas. Patiks tiems, kurie prijaučia Indiana Jones'ui.
Michael Bradley "Kas valdo pasaulį? Slaptosios draugijos", Charles Bukowski "Paprastos beprotybės istorijos", Jose Freches "Aš esu Buda". Visos velniškai skirtingos, bet atsako į klausimus, kurių net neužduodam.
knyga 'Penkios meilės kalbos' Psichologas rašo kodėl vienas žmogus stengiasi dėl kito ,o jam atrodo ,kad nemyli.Tai padeda pažinti save ir kitą pusę. Juk mes tokie skirtingi ir mūsų poreikiai skiriasi.
Kokių motyvacinių, psichologinių siūlyčiau, nebūtina kažką sukonkretint, gal tik bus galima įgaut dar vieną ar kitą požiūrį į aplinkui vykstančius procesus.. :]
Dėmesio vertų knygų yra tūkstančių tūkstančiai. Gerai būtų, jei bent jau žanrą pasakytumėt... Bent jau ar grožinės ar ne-grožinės literatūros ieškot.
knyga 'Penkios meilės kalbos' Psichologas rašo kodėl vienas žmogus stengiasi dėl kito ,o jam atrodo ,kad nemyli.Tai padeda pažinti save ir kitą pusę. Juk mes tokie skirtingi ir mūsų poreikiai skiriasi.
ir greiciausiai paciam gyvenimas nenusiseke tik knygose super patarejas,,,pazinti na yra zmoniu kuriem instrukciju kiekvienam zingsni reikia neprskaitys nezinos,,,,pazint kita puse bendraujant daugiau pades nei vartant tokias knygeles,,
Michael Bradley "Kas valdo pasaulį? Slaptosios draugijos", Charles Bukowski "Paprastos beprotybės istorijos", Jose Freches "Aš esu Buda". Visos velniškai skirtingos, bet atsako į klausimus, kurių net neužduodam.
M.bradley reiks paieskot,,sudomino
Hermanas Hesė - Stepių vilkas.
Leonardas Gutauskas "Vilko dantų karoliai"
R. Granausko knygos, apie nykstančias vertybes. Tekę skaityti begalę knygų, bet kai reikia rekomenduoti, kažkaip sunku prisiminti visus tuos pavadinimus... Visada rekomenduoju dėl bendro išprusimo paskaityti A.Lydekos "Protokolo pagrindus" - kaip rašoma: "...visiems, pradedant pareigūnais ir baigiant namų šeimininkėmis. Visiems, kuriems rūpi elgesio kultūra. [..]"
keliu eismo taisykles
Jei megsti romano tipo knygas rekomenduoju Dan Brown knygas, populiariausios aisku "Da Vincio kodas " ir "Angelai ir demonai", bet rekomenduoju "Prarastasis simbolis" ir "Inferno"; tik atsizvelk, kad tai nera istorines knygos o romanai, verti paskaityti bendram isprusimui, autorius moka izvelgti smulkmenas, jas savaip interpretuoja, ir kelia diskusijas net mokslininkams, kurie pries tai tai tyrinejo..
Kaip jau nusibodot su savo Dan Brown ir Paulo Coelho. Vejates reklama o neieskot to, ka pati sirdis geidzia.
Rekomenduoju visas autoriaus HARUKI MURAKAMI paskaityti knygas.
Paslaptys apie vyrus, kurias turėtų žinoti kiekviena moteris. Ir panašios apie lyčių skirtumus.
Žiūriu čia dauguma "psichologai"
Aš dažniausiai skaitau mokslinę fantastiką, iš jos labiausiai įsiminė "Soliaris" (šitoj nėra jokių kietų lazerių, tokia labiau psichologinė) ir "Aš, robotas". Abi senos, tad įsivaizduojamos ateities technologijos gali atrodyti absurdiškos, bet ne jose esmė.
Iš realistiškų knygų labai patiko "Dievų miškas". Įprastai tokių biografinių/istorinių nemėgstu, bet Sruogos juodas humoras nerealus. Ir juokiaus, ir ašarojau, ir niekaip neatsistebėjau, ką žmogus reikalui esant ištveria.
keliu eismo taisykles
)) dar enciklopedija ne pats blogiausias variantas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Knyga kuria rekomenduotumete