Re: pirmas bucinys (laizekas)
Na jo.... :V ten tai buvo... kai pirma kart buciavausi dantukai nukentejo ;D;D;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na jo.... :V ten tai buvo... kai pirma kart buciavausi dantukai nukentejo ;D;D;D
ka tas laiziakas geriau jau daug paprastu buciniu
randat apie ka kalbet... kvaili klausimai ir t.t. ishbandykit ir suzhinosit...
emm...:D seis laikais tj wisi wisur laizosi ir wiesiem wiskas ****:D
man asmeniskai geriau bucinys nes laizytis dar nebandziau
tai pabandyk gediminas,patiks:D
man asmeniskai geriau bucinys nes laizytis dar nebandziau
Oho, 16 ir nebandes laizytis?
Va, man nepatinka tas zodis lajzytis, kazkaip negrazej skamba, todiel as sakysiu prancuziskai buciutis, akej?:D
Gediminas nesiparink , ateis diena pabandysi ir suzinosi visa grozi "prancuzisko bucinio"
dekui uz parama zmones...
)) niu wa.. apziuri tai labiausiai 11-15 metu zmogeliukai raso ) pacios pirmos akimirkos, pirmieji ispudziai, ex smagu Jums ) as jau ir beweik nebeprisimenu )
ko taip ?
zmous nebuwo ypatingas seip tai kiek pamenu pirmaji bucinuka (paprasta) tai buwo darzely ir po wiso to supykus berniukui ismeciau wisus drabuzelius po sale )
ech,... ko jus chia taip skubate? a? man gerai ir beto...
tai gerai..
tai nebijok..
Laizeka dvylikos per buteli, ne su mylimu nerealiai bijojau
ir kaip? ;D baime iwejkta? ))
Jo, buvo fainai, paskui kai isivaziavau su tai laizekais... baisu net prisimint ;D
o as isvis...:V su tuo kurio labai nemegau ir net slykstejausi....;D aaa ir nieko gero beje....nekoks tas pirmas bcinys buvo:|:!:# ;D
sakes kaip jum pavydziu... jus nors bandete
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)