61

Re: Antros pusės finansinė padėtis ir socialinis statusas

jei vyras taip elgiasi as cia jau laikau nebe seima ir nera prasmes toliau kartu gyventi..... seimoje turi atsakomybe prisiimti abu, ir nesvarbu kiek kuris uzdirba maziau ar daugiau....

OLA parašė:
Tomas parašė:

bet cia vel figuruoja niuansas, kad kaip mergina priims, kad vaikinas maziau uzdirba negu jinai pati. jei mergina supras, kad daugiau vyrui neimanoma daugiau uzdirbt priklausomai nuo darbo pobudzio, tai manau tinkamai supras ir priims. na o su laiku vyras galetu susirasti geresni darba kur daugiau moka uz jo mergina ar bent panasiai kaip jo merginai. bet cia ir vel - laiko klausimas, kada surasi geresni darba su geru atlyginimu, nes lietuvoj tokie darbdaviai tai nenoriu apie juos sneket.. o ir ta krize, o dar ant visos lietuvos klausimai su MMA didinimu ir euro ivedimu.

As manau svarbiause ne kiek vaikinas uzdirba  o kiek jis investuoja  i santykius ir seimos gerbuvi, yra tokiu atveju kai vyras uzdirba pasakiskus pinigus  o i seima neinvestuoja nei cento.

62

Norejot lygiu teisiu, tik klausimas tada toks, kodel kai vyras uzdirba maziau yra blogai, o kai moteris uzdirba maziau yra gerai?  Tai tokiu atveju jei moteris uzdirba maziau, tai jinai sedi ant sprando? 
Jei vyras yra geras, nu uzdirba ant 400 litu maziau, tai kas cia tokio?  Neieskokit sudo ten kur jo nera.
Ponaiti  ar  tavo  tikslas  uždirbti  būtent  mažiau ,principas  neleidžia  uždirbti  daugiau.Tai  gal  susirask  draugę  kuri  uždirba  400  litų  mažiau,juk  tu  ne  į  pinigus  žiūri,juk  čia  tik  mes  moterys  meterialistės ,aiškinam  ,kad  ir  vyras  nors  tiek  pat  turi  prisidėti  prie  bendro  gerbuvio.

63

Esmeralda parašė:

Norejot lygiu teisiu, tik klausimas tada toks, kodel kai vyras uzdirba maziau yra blogai, o kai moteris uzdirba maziau yra gerai?  Tai tokiu atveju jei moteris uzdirba maziau, tai jinai sedi ant sprando? 
Jei vyras yra geras, nu uzdirba ant 400 litu maziau, tai kas cia tokio?  Neieskokit sudo ten kur jo nera.
Ponaiti  ar  tavo  tikslas  uždirbti  būtent  mažiau ,principas  neleidžia  uždirbti  daugiau.Tai  gal  susirask  draugę  kuri  uždirba  400  litų  mažiau,juk  tu  ne  į  pinigus  žiūri,juk  čia  tik  mes  moterys  meterialistės ,aiškinam  ,kad  ir  vyras  nors  tiek  pat  turi  prisidėti  prie  bendro  gerbuvio.

Ismok isiskaityti pagaliau, kartoju, kad normali mergina neprades kabinetis prie to, kiek vyras uzdirba. Nesvarbu jei ir maziau jis gauna. Jei jis uzdirba maziau, tai nereiskia, kad jis neprisideda tiek pat prie visko bendro.

64 (redagavo Esmeralda 2014-01-11 01:12)

Mano  vyras  uždirb   mažiau  ir  tai  man  nebuvo  tragedija,.Bet  kodėl  neatsakei  į  klausimą  jei  tavo  žmona  400  lt.uždirbs   mažiau  ,kas  tada.? Esmė  tame  ,kad  tavo  tikslas  uždirbti  mažiau. Apie  kitą  varijentą  nei  kalbėti  ,nei  girdėti  nenori.  Ir  kaip  jis  tiek  pat  prisidės  prie  viso  bendro  mažiau  uždirbdamas?  Ar  daugiau  dirbs  namuose ?

65

Rita parašė:

jei vyras taip elgiasi as cia jau laikau nebe seima ir nera prasmes toliau kartu gyventi..... seimoje turi atsakomybe prisiimti abu, ir nesvarbu kiek kuris uzdirba maziau ar daugiau....

OLA parašė:
Tomas parašė:

bet cia vel figuruoja niuansas, kad kaip mergina priims, kad vaikinas maziau uzdirba negu jinai pati. jei mergina supras, kad daugiau vyrui neimanoma daugiau uzdirbt priklausomai nuo darbo pobudzio, tai manau tinkamai supras ir priims. na o su laiku vyras galetu susirasti geresni darba kur daugiau moka uz jo mergina ar bent panasiai kaip jo merginai. bet cia ir vel - laiko klausimas, kada surasi geresni darba su geru atlyginimu, nes lietuvoj tokie darbdaviai tai nenoriu apie juos sneket.. o ir ta krize, o dar ant visos lietuvos klausimai su MMA didinimu ir euro ivedimu.

As manau svarbiause ne kiek vaikinas uzdirba  o kiek jis investuoja  i santykius ir seimos gerbuvi, yra tokiu atveju kai vyras uzdirba pasakiskus pinigus  o i seima neinvestuoja nei cento.

Pritariu, bet deja ne visada taip buna, teko pazinoti merginas kurios gyveno su vyrais kurie nors ir uzdirbdavo taciau saskaitu vengdavo apmoketi visa finansine nasta tempe jos, pakol gerai uzdirbdabo tai joms ne kliude taciau po vaiku gimimo jom pasidare per sunku ir kai paprase dalis saskaitu apmoketi patiems sie kategoriskai atsisake ir padave skirybom. Dar uzstrigo reportazas apie milionieriu kuris vede zurnaliste. Jis jai nieko nepirko ir pinigu neduodavo ji uzsidirba pragyvenumui pati sau jis tik leido gyventi savo istaikingoje viloje manais uz jos prieziura, zmonos i jokius pobuvius, priemimus nesivedziodavo nes si neisgalejo nusipirkti istaikingu apredu o vesti ja paprastai apsirenguse jam geda, is vis susidare ispudis, kad jis jos gedijasi, laiko daugiau kaip tarnaite o ne zmona.
Tom merginom yra iskiepyta, kad jos turi buti savarankiskos ir visur uz viska apmoketi uz save, jos ir pasirenka tokius vyrus kurie tai toleruoja o sie tik atsiradus sunkumams isduoda jas.

66

Žinau  ir  moterų ,kurios  gyvena  vyro  namuose,jo  namai  ir  jam  priklauso  mokėti.O  ji  savo  uždarbi  išleidžia  tik  sau.  O  pas  tokį  milijonierių  geriau  tarnaite  būti  ,nei  žmona.Tai  nors  atlyginimą  gausi.už  namų  tvarkimą,valgyt  taisyma  ir  visą  kitą. O  žmona  dirba  už  ačiu  ir  dar  visi  galvoja  ,kaip  jai  ten  gerai.  Taip  kad  yra  išnaudotoju  ,tiek  vienoje  ,tiek  kitoje  pusėje. Tokie  limpa  prie  tokiu  kur  sugeba  pasirūpinti  savimi ,stengiasi  dėl  kitų  ir  bando  tuos  darbštuolius    išnaudoti. Reikia   ne   tik  mokėti  dirbti ,užsidirbti  ,bet  ir  apsisaugoti  nuo  išnaudotoju. Tam  ir  yra  labdara ,padėk  kam  iš  tiesų  reikia  pagalbos.

67

Esmeralda parašė:

Mano  vyras  uždirb   mažiau  ir  tai  man  nebuvo  tragedija,.Bet  kodėl  neatsakei  į  klausimą  jei  tavo  žmona  400  lt.uždirbs   mažiau  ,kas  tada.? Esmė  tame  ,kad  tavo  tikslas  uždirbti  mažiau. Apie  kitą  varijentą  nei  kalbėti  ,nei  girdėti  nenori.  Ir  kaip  jis  tiek  pat  prisidės  prie  viso  bendro  mažiau  uždirbdamas?  Ar  daugiau  dirbs  namuose ?

Ne pinigais prisideda, nebutinai pinigais. Guodumas ar kazkokia manija pinigams, kad viskas polygiai turetu buti (cia pagal tave). Man nesvarbu kiek zmona uzdirbs, svarbu, kad nebutu bezdore.

68

Esmeralda parašė:

Žinau  ir  moterų ,kurios  gyvena  vyro  namuose,jo  namai  ir  jam  priklauso  mokėti.O  ji  savo  uždarbi  išleidžia  tik  sau. O  pas  tokį  milijonierių  geriau  tarnaite  būti  ,nei  žmona.Tai  nors  atlyginimą  gausi.už  namų  tvarkimą,valgyt  taisyma  ir  visą  kitą. O  žmona  dirba  už  ačiu  ir  dar  visi  galvoja  ,kaip  jai  ten  gerai.  Taip  kad  yra  išnaudotoju  ,tiek  vienoje  ,tiek  kitoje  pusėje. Tokie  limpa  prie  tokiu  kur  sugeba  pasirūpinti  savimi ,stengiasi  dėl  kitų  ir  bando  tuos  darbštuolius    išnaudoti. Reikia   ne   tik  mokėti  dirbti ,užsidirbti  ,bet  ir  apsisaugoti  nuo  išnaudotoju. Tam  ir  yra  labdara ,padėk  kam  iš  tiesų  reikia  pagalbos.

Bet tokios ilgai neuzsibuna vyro namuose kai atsibosta be skrupula pakeiciama i kita, o vat su dauguma moteriskiu kitaip taip susuka galva, kad pameta viska oruma, turta dar ir vaiku prigimdo, kad tik nabaga islaikt sale.

69

turbut negaleciau pradeti draugautii su geriau stovincia ant koju mergina......nes negaleciau jai nieko duoti ....nenoriu but priklausomas ir atsilikes vvienu zingsniu....

70

kempiniukas parašė:

turbut negaleciau pradeti draugautii su geriau stovincia ant koju mergina......nes negaleciau jai nieko duoti ....nenoriu but priklausomas ir atsilikes vvienu zingsniu....

Tai pagal tave santykiai yra lenktyes? Kas ka daugiau? Arba kodel vyrai ima per daug ant saves?

Tu geriau paklausk ka pati mergina tau duotu?

71

Ponaitis parašė:
Esmeralda parašė:

Ne pinigais prisideda, nebutinai pinigais. Guodumas ar kazkokia manija pinigams, kad viskas polygiai turetu buti (cia pagal tave). Man nesvarbu kiek zmona uzdirbs, svarbu, kad nebutu bezdore.

Man  įdomu ,kaip  kitaip  prisideda  vyras  uždirbdamas  400  mažiau,kad  skaitytusi  ,kad  jis tiek  pat  prisideda , būna  alų  geria,prie  kompiuterio  sėdi  ar  televizorių  žiūri  ir  jau  prisideda.,lygiai  tiek  pat.?
O  jei  žmona  uždirba  400  mažiau,namuose  tvarkosi  ,valgyt  taiso   ,tai  tada  ji  vadinama  bezdore? Nes  ji  uždirba  400lt.mažiau.  ?
Kaip  tu  įsivaizduoji  šeimą  kur  yra  teisingas  ir  protingas  bendravimas? Ir  kokios  moterys  pagal  tave  bezdores ,ir  godžios?

72

Esmeralda parašė:
Ponaitis parašė:
Esmeralda parašė:

Man  įdomu ,kaip  kitaip  prisideda  vyras  uždirbdamas  400  mažiau,kad  skaitytusi  ,kad  jis tiek  pat  prisideda , būna  alų  geria,prie  kompiuterio  sėdi  ar  televizorių  žiūri  ir  jau  prisideda.,lygiai  tiek  pat.?
O  jei  žmona  uždirba  400  mažiau,namuose  tvarkosi  ,valgyt  taiso   ,tai  tada  ji  vadinama  bezdore? Nes  ji  uždirba  400lt.mažiau.  ?
Kaip  tu  įsivaizduoji  šeimą  kur  yra  teisingas  ir  protingas  bendravimas? Ir  kokios  moterys  pagal  tave  bezdores ,ir  godžios?

Zinai, susidaro toks ispudis, kad tu is kokios Siaures Korejos.  Pagal tave vyras isvis neturi teises pailseti, neturi teises prisiliesti prie televizoriaus, neturi teise net alaus isgert truputeli. Nu zinai, nesistebiu kodel cia sedi ir bambi sau nelaiminga.
Jei vyras uzdirba 400 litais maziau, tai nereiskia, kad jis alu sedi geria prie kompo.
Kartoju tau, jei zmona uzdirba maziau, bet namie kazka irgi daro, to pakanka.

73

Ponaiti ,tai  tu  iš  Šiaurės  Korėjos.Čia  taip  pat  sėdi ,bet  dar  koneveiki  visą  moterišką  gimine.Man  deja   nereikia  keikti  vyriškos  giminės ,nes  teko  pažinti   daog  puikių  žmonių .O  vyrų  atsakingų  ,taip  pat  yra  daug  pažystamų  ,giminių  ir  šeimos  rate. Jiems  gėda  būtų  visada  uždirbti  mažiau  už  moterį ,be  to  ir  kitokį  indėlį  neša  į  namus. Tai  namą  stato ,tai  verslą  kuria ,tai  karjieros  laiptais  lipa   ,visų  gerų  darbų  neišvardinsi .O  pas  kuriuos  ir  žmonos  stengiasi  nuo  jų  neatsilikti  ,rezultatas  tvirta  šeima  ,laimingi  vaikai.
O  tu  čia  sėdi  ir  piktiniesi  ,kad  moterys  siekiančios  tikslų  nenori  bezdoriaus  ant  sprando. Jei  žmogus  neranda   ką  pasakyti  , kuo  jis  prisidės  mažiau  uždirbdamas  ,vadinasi  niekuo. Išvadins  antrają  pusę  tokiais  žodeliais  kuriais  įprates  ,čia  visas  merginas  vadinti. Gal  dar  ir  botagu  pamojuos  ,kad  sparčiau  namuose  suktusi,ir  mažiausiai  400  lt.už  jį  daugiau  uždirbtu .O  tas  koliones  priskaitys  prie  savo  rimto  darbo  ,ir  skaitys  ,kad  jis  lygiai   tiek  pat  įneša  i  šeimos  biudžetą.  Protingos  paskaičiusios  ką  rašai  apie  merginas  padarys  išvadas.O  kvailutė  užsikraus  vyrą  kietu  stuburu ,kuris  nei  per  nago  juodumą  nenusileis,kad  neduok  dieve,aš  nors  truputi  daugiau  pasistensiu  už  ją.

74

Esmeralda parašė:

Ponaiti ,tai  tu  iš  Šiaurės  Korėjos.Čia  taip  pat  sėdi ,bet  dar  koneveiki  visą  moterišką  gimine.Man  deja   nereikia  keikti  vyriškos  giminės ,nes  teko  pažinti   daog  puikių  žmonių .O  vyrų  atsakingų  ,taip  pat  yra  daug  pažystamų  ,giminių  ir  šeimos  rate. Jiems  gėda  būtų  visada  uždirbti  mažiau  už  moterį ,be  to  ir  kitokį  indėlį  neša  į  namus. Tai  namą  stato ,tai  verslą  kuria ,tai  karjieros  laiptais  lipa   ,visų  gerų  darbų  neišvardinsi .O  pas  kuriuos  ir  žmonos  stengiasi  nuo  jų  neatsilikti  ,rezultatas  tvirta  šeima  ,laimingi  vaikai.
O  tu  čia  sėdi  ir  piktiniesi  ,kad  moterys  siekiančios  tikslų  nenori  bezdoriaus  ant  sprando. Jei  žmogus  neranda   ką  pasakyti  , kuo  jis  prisidės  mažiau  uždirbdamas  ,vadinasi  niekuo. Išvadins  antrają  pusę  tokiais  žodeliais  kuriais  įprates  ,čia  visas  merginas  vadinti. Gal  dar  ir  botagu  pamojuos  ,kad  sparčiau  namuose  suktusi,ir  mažiausiai  400  lt.už  jį  daugiau  uždirbtu .O  tas  koliones  priskaitys  prie  savo  rimto  darbo  ,ir  skaitys  ,kad  jis  lygiai   tiek  pat  įneša  i  šeimos  biudžetą.  Protingos  paskaičiusios  ką  rašai  apie  merginas  padarys  išvadas.O  kvailutė  užsikraus  vyrą  kietu  stuburu ,kuris  nei  per  nago  juodumą  nenusileis,kad  neduok  dieve,aš  nors  truputi  daugiau  pasistensiu  už  ją.

Gerbiamoji, cia Lietuva ir algos pas mus toli ne kaip pas norvegus. O jums jau tikrai pinigai auksciau visko, kad vyras turetu darba, kur gauna vos ne milijonus, nu kad ir nama statytu butinai, kad ir versla kurtu, nors salygos verslusi pas mus nelabai patogios. Zinai, tai gal paskelbk skelbima, kad ieskai supermeno milijonieriaus, nereikes kritikuot vyrus, juk tau niekados to nesuprast, nes pagal tave vyras yra kazkoks davejas, darbo arklys, kuris turi tik dirbt, dirbt, be poilsio, dar tave lepint, nu tai nesistebiu kodel cia sedi, nes esi be poros su tokiom svajonem. Bezdore nevadinciau mergina, kuri uzdirba maziau, o vat kai vaikinas uzdirba maziau, tai iskart tragedija tokioms kaip tu, o tai pasako, kad pinigai svarbesni uz vaikina.:))) turtai, prabanga, na ka cia dar pridurti.
Beda ta, kad tik vyras viska privalo daryti, o jus ne. Cia pagal tavo kalbas.  Ir as visas nevadinu visaip, nebent tau jau vaidentis pradejo.

75

Tema labai aktuali. Vyras privalo uždirbti bent vienu litu daugiau, VISADA. Antraip matriarchatas neišvengiamas. O iš čia seka ir subobėjimas, ir skyrybos, ir vienišos mamos, auginančios "mamyčių sūnelius", kurie savo ruožtu paskui palieka šeimas. Vyrai, būkim vyrais. Nevarykim ant merginų. Jas reikia mylėti, antraip pradės uždirbti daugiau už mus ir mums teks plauti lėkštes smile

76

˙·٠•●N۩glis●•٠·˙ parašė:

Tema labai aktuali. Vyras privalo uždirbti bent vienu litu daugiau, VISADA. Antraip matriarchatas neišvengiamas. O iš čia seka ir subobėjimas, ir skyrybos, ir vienišos mamos, auginančios "mamyčių sūnelius", kurie savo ruožtu paskui palieka šeimas. Vyrai, būkim vyrais. Nevarykim ant merginų. Jas reikia mylėti, antraip pradės uždirbti daugiau už mus ir mums teks plauti lėkštes smile

Myleti mus ar musu uzdirbtus turtus? Siaip nevisada vyru kalte, kada prasideda skyrybos.

77

labas bet kad pinigai gadina zmones tai faktas jau patyriau savo kailiu kaip seimai buvo sunku dariau kad igyvent vyras akuto **** per mergas

78

as nesakau kad visi tokie bet yra daug tokiu negalima taip elgtis su zmogum kuris del seimos stengias

79

labas va va kad nei panos nei moterys nenori biednu mat zygdarbis pagau vyra su pinigais lai pasiima nuo konteinerio ir sutvarko ir gyvena cia tai butu zigdarbis

80

Tai  tu  kalbi  ,kad  vyras  turi  uždirbti  400lt ,mažiau.Aš  niekur  nerašiau  ,kad  turiu  uždirbti    mažiau.Apie  milijonus  irgi  nerašiau  , milijonieriams  400  kapeikos. Tai  gal  tu  svaigsti  apie  moilijonierę ,kad  pradėjai  apie  milijonus  kalbėti. Man  nereikia  ,kad  vyras  pastatytų  namą  ,nes  turiu  kur  gyventi  it  užtenka  ko  turiu. O  apie  vyrus  rašiau iš  artimos  aplinkos  sūnus  ,broliai  ,kad  ir  tėvas.  Tai  jeigu  mano  giminėje  atsakingi  vyrai,ne  girtuokliai  ,tai  aš  barakuda.  Be  to  jie  stengiasi  dėl  savo  šeimų  ir  vaikų,o  ne  man  stato  namus. Aš  tik  norėjau  pasakyti  ,kad  stengtis  reikia  abiem,  Ir  niekur  nerašiau  ,kad  mano  tikslas  uždirbti  mažiau,ar  namuose  nieko  nedarau,  Aš  tik  pabrėžiau  nesvarbus  Ponaiti ,kad  tavo  tikslas  uždirbti  mažiau. Vadinasi  ieškai  turtingesnės  ,tai  kam  Pinigai  svarbiau.?