41

Re: kodėl forsai galovja, kad jie "kieti", o fyfos - jog labai "gražios'?

Ramūnas parašė:

kantrybe-dorybe,bent yra kuom uzsiimti :::034apart to kad bendrautum ne su moterim o su gogolio,dostojevskio,balzako ir viktoro hugo reinkarnacijoms,:::034 aisku kai visiska pusdurne vel negerai.tik panasu kad ta kuri nieko neikerta ir ta kuriai jau intelektas per krastus liejesi,man tai sviecia,kad nebeturi jokio skirtumo.:::034 o rimtai galvojent,galima gi rasti ta aukso viduriuka ir bedos nera,:::001 va treningu fanams tai tik viena galimybe,tetos bytos ir dedes makarovo pamokos gali pagelbet.:::034

na ,Ramūnai , kaip senbernis -tu labai šmaikštus big_smile ....akmenėlis į mano daržą ? big_smile .....žiūrėk , kad negrįžtų atgal big_smile ....gausi žmoną seną storą ir kuprotą big_smile -bus tau smile

42

Danguolė parašė:
Ramūnas parašė:

kantrybe-dorybe,bent yra kuom uzsiimti :::034apart to kad bendrautum ne su moterim o su gogolio,dostojevskio,balzako ir viktoro hugo reinkarnacijoms,:::034 aisku kai visiska pusdurne vel negerai.tik panasu kad ta kuri nieko neikerta ir ta kuriai jau intelektas per krastus liejesi,man tai sviecia,kad nebeturi jokio skirtumo.:::034 o rimtai galvojent,galima gi rasti ta aukso viduriuka ir bedos nera,:::001 va treningu fanams tai tik viena galimybe,tetos bytos ir dedes makarovo pamokos gali pagelbet.:::034

na ,Ramūnai , kaip senbernis -tu labai šmaikštus big_smile ....akmenėlis į mano daržą ? big_smile .....žiūrėk , kad negrįžtų atgal big_smile ....gausi žmoną seną storą ir kuprotą big_smile -bus tau smile

man ir taip jau arteja tas laikas,kai moters sutikimas gasdins labiau,nei atsisakymas.:::034

43

Che che ;DDD

44

Danguolė parašė:

todėl , kad daugiau niekuom negali pasigirti ir nustebinti  smile
  mano akimis " trieningai " rodo , kad žmogus žemiausios rūšies " forsas" ,  o " tiolkos "- fermose gyvena big_smile big_smile .
    kaip gaila , kad šiais laikais taip žemai vertinama moteris ...o paskui jums atrodo keista , kad merginos jus  vedžioja už nosies .

Ee ka yra ka vertin?? Kas vedzioja mania ne uz nosies viadzioja.
A kuom nor nustebyt?

45

Romas parašė:
Danguolė parašė:

todėl , kad daugiau niekuom negali pasigirti ir nustebinti  smile
  mano akimis " trieningai " rodo , kad žmogus žemiausios rūšies " forsas" ,  o " tiolkos "- fermose gyvena big_smile big_smile .
    kaip gaila , kad šiais laikais taip žemai vertinama moteris ...o paskui jums atrodo keista , kad merginos jus  vedžioja už nosies .

Ee ka yra ka vertin?? Kas vedzioja mania ne uz nosies viadzioja.
A kuom nor nustebyt?

kaip čia yra big_smile big_smile ..toks jausmas ,kad lietuviškai nebe suprantu  big_smile big_smile ...gal  išgert pirma ar ką big_smile big_smile

46

Tadas parašė:

žmonės, ką gal baikit degraduoti...??? o jei jau degraduojat, tai bent vaikų nedarykit, ir daugiau degradų nepriveiskit ant šio svieto smile

Yra žmonių, kurie kreivai žiūri į tuos, kurie nešioja kostiumus. Yra žmonių, kuriems kvailai atrodo tie, kurie į miestą eina treningais apsirengę. Čia skonio reikalas - kas kaip nori. smile

O čia kietumas tai kaži, ar labai jau siejasi su apranga. Tarkim aš galiu jaustis kietas prieš visus, bet nenešioju treningu. Čia šitą rašau, nes teigiama, kad forsai galvoja, jog jie kieti, o ne šiaip bet kokie žmonės. Aišku, graudu žiūrėti, kada žmogus nori pavaidinti prieš saviškius ir kabinėjasi prie kitų, vaikšto dirbtinai išsiplėtę "rėmus", keikiasi. Kas įdomiausia, kad toks "kietuolis", būdamas vienas, ne kompanijoje, greičiausiai net nepažiūrėtų į tą žmogų, nes tiesiog nėra prieš ką pavaidint. big_smile

Fyfos? Neturiu ką pridurti. Kam tai gražu - valio. Mano skonis visiškai kitoks. Na, žiūrint dar kokia ta fyfa. Nes būna tikrai patraukliai atrodančių, nieko negali sakyti. Bet būna, kur jau persistengia. smile

Jeigu yra paklausa - bus ir pasiūla. Kol yra žmonių, kuriems patinka forsai ir fyfos - tol jų ir bus. smile

47

juk esmė ne aprangoj ar išvaizdoj, o elgesy, mąstysenoj, požiūryje į tam tikrus dalykus smile

48

Tadas parašė:

juk esmė ne aprangoj ar išvaizdoj, o elgesy, mąstysenoj, požiūryje į tam tikrus dalykus smile

taip :::035

49

stiprus argumentas ;D hahaha ;DDD

50

Įdodomi  diskusija ,nors  diskutuojantys  ir  paprieštarauja  vieni  kitiems  ,bet  kiekvienas  savaip  teisus.
Sako  dievas  kiekvienam   prikabino  po  du  maišelius.  Ydų  ir  privalumų. Tik  viena  bėda  ,kad  ne  šalia.Privalumus  iš  priekio ,o  ydas  ant  nugaros.  Todėl  ir  matome  savo  privalumus,o  kitų  ydas.:::138:::856:::849:::b12

51

daug tiesos tame smile bet vis tiek kiek žmogus turėtų teigiamų ar neigiamų savybių, juk bendrai žmones turi jungti bendražmogiški principai, moralė, kultūra, požiūris į aplinką ir aplinkinius... smile) žinoma. kiekvienas žmogus skirtingai suvokia gėrio, blogio sąvokas, kas teisinga ir kas ne,,, smile bet... juk net gyvūnai nepuola vienas kitą be priežasties... smile šiuo atveju, kalbėdamas apie puolimą, turiu omeny, labiau gal net psichologinį spaudimą ir įtaką smile kiekvienas anksčiau ar vėliau susidaro pasaulio modelį... bet visgi būtų tikrai smagu, kad skirtingus žmones vienytų bent kelios bendros mintys, nusistatymas, kad tas yra gerai, o tas yra negerai.. smile

52

ir vėlgi, aš turiu omeny elgesį, poelgius, samprotavimą, požiūrį....  o ne išvaizdą... smile)

53

tadas visagalis klasifikatorius.o tu kas jei ne forsas?arba ne fyfa