Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 121 iki 140 iš 315
- Audronė
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Re: Gyvenimas - jo prasmė
taip, kad prasmės klausimas taip aštriai stotųsi prieš akis, turi įvykti nemažas sukrėtimas žmogaus gyvenime, štai tada pats savaime pradedi susidėlioti akcentus. Aš tikiu (pabrėžiu kad tikiu, bet ne žinau), kad esu Dievo tvarinys, Šventosios dvasios veikimu (jos dalis pasilieka kiekvienoje žmogiškoje esybėje) esu sukurta iš tėvų, čia yra mano pirmasis žingsnis su žmogišku pavidalu žemėje. Čia sukaupsiu savo pirmąją patirtį ir keliausiu toliau, jei būsiu to nusipelniusi. Kaip keliausiu yra parašyta toje Urantijoje. kaip buvo sukurta visata, kaip ir kiek stadijų išgyveno žemė, taip pat čia parašyta, visas Jėzaus gyvenimas aprašytas, smulkiai su visu jo tėvų, brolių ir seserų gyvenimu. Studijuokite, kam įdomu. Viskas prieinama, ir ačiū Dievui - nėra kažkurios sektos veikimas
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
o kaip su zmonem ar panasiais i zmones kurie gyveno pries 50 000metu?
sventosios dvasios esybeje.....tvirtinai kad tik zmogus tai turi.o dabar jau ir kiekviena esybe.
urantija tik turi kazkoki ribota neparemta visatos evoliucijos poziuri.kaip viskas tiksliai vyko neaisku niekam.,viskas dar vystysis ir keisis.
sekta jei nera tai bus.
klausti prasmes gyvenimo nebutina susikratyt normaliai.
- Danguolė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
jau rasiau kodel ne privaciose zinutese rasau.ir niekad mirties atveju nepagalvojei koki velnia cia veiki ir kam cia isvis kazka ir panasiai?
prie kokio butent nudurnejimo?klausimo del prasmes?kame cia nudurnejima matai?
o kokiai auditorijai?ir kokia cia auditorija?beto nesirodau o klausiu....tarkim apklausa vykdau per foruma.
- Danguolė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
qqqqqq parašė:jau rasiau kodel ne privaciose zinutese rasau.ir niekad mirties atveju nepagalvojei koki velnia cia veiki ir kam cia isvis kazka ir panasiai?
prie kokio butent nudurnejimo?klausimo del prasmes?kame cia nudurnejima matai?
o kokiai auditorijai?ir kokia cia auditorija?beto nesirodau o klausiu....tarkim apklausa vykdau per foruma.
apklausą per forumą ? ir kaip sekasi ? ..matau -" puikiai"
aišku, kad nudurnėjimas ...kai mirtis šalia , kai ji tave tampo už rankovės klausimų tokių durnų nekyla , o jei pačiai atrodo ,kad dar gali galvoti ,ką čia veiki ir kam ......juk laiko mažai , gal jis iš viso baigiasi ...galvoji apie savo brangius ir artimus žmones ,savo vaikus .....kas jiems bus , kaip jie gyvens,kaip viską sutvarkyti , kad jiems nekiltų nesusipratimų , o čia -man? ...su manim? ....ką veikiu ? .... Audronė apie dievą vis kliedi ....koks skirtumas man, kas bus su manim po mano mirties ...man nusispjaut ....dievo dešinėje būsiu ar pragare degsiu ...vienodai .....
toks jausmas ,kad judvi dievo pasiuntiniai kažkokie ....vertinu protingus žmones , bet.... iki ko galima nusikliedėti, net nežinojau ....
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
kame kliedesys?
tai kam buvai kam gyvenai?matrioska gal kokia?pasidauginai ir viskas.
o kas vaikam per nesusipratimai?viskas jiems aisku nudvesei ir tiek ziniu (cia jei vaikai tokie pat kaip tu) varom toliau sau linksmai puodu sveist.nepyk as taip grubiau kad skirtumas matytusi.as visdelto skaitau kad turim ne tik dirbt,buityje butu viskas gerai bet dar ir pamastyt.kas ko kam.kad butume zmonemis.as taip manau.
ir keista kad mirties akivaizdoj nepagalvojei sito.tikrai keista.
- Audronė
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
mūsų visuomenėje nepriimta kalbėti apie Dievą, ką gi tam reikia drąsos... aš jį jaučiu natūraliai, man nesvetimi jokie moteriški jausmai, todėl aš čia. nereikia manyti, kad grėsmės atveju pradedi rūpintis savo egzistencijos po mirties problema. Visa tai ateina tada, kai staiga suvoki, kad išgyvenai
128 Atsakymas nuo qqqqqq 2014-05-05 21:17 (redagavo qqqqqq 2014-05-05 21:20)
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
visi cia viska pagalvoja kazkas giliau kazkas maziau,kas pries kas po isgyvenimo.juk ir danguole rase kad pagalvojo kur jinai bus ar dievo desnej ar po velnio kanopa.nors sake kad negalvoja.cia neatsakomas klausimas,niekas nezino prasmes gyvenimo kaip gyvenimo.iprasminima daug bet prasmes nezino niekas.gal yra o gal ir ne ,gal kaip matrioskos o gal kazkokia prasme nesam ka bedarytum.
- Danguolė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Audronė parašė:mūsų visuomenėje nepriimta kalbėti apie Dievą, ką gi tam reikia drąsos... aš jį jaučiu natūraliai, man nesvetimi jokie moteriški jausmai, todėl aš čia. nereikia manyti, kad grėsmės atveju pradedi rūpintis savo egzistencijos po mirties problema. Visa tai ateina tada, kai staiga suvoki, kad išgyvenai
reikia drąsos kalbėti apie dievą ? o kodėl to reikia bijoti ? negi žmonės bijo ? ...kuo arčiau buvau mirties , kai jau jauti tą menkutį tarpelį ,kai jau vos vos žingsnelis ir jau būsi ten ...tuo labiau man atrodė ,kad to dievo nėra ...tiesiog toks jausmas ,kad pereisi į kitokį pasaulį , į kitokią erdvę , bet ....dievas ? kas tai ? materija kokia ? .....juk tai tikrai ne senukas sėdintis debesyse ....o dievu vadinti tikėjimą kažkuo , kas net neįvardijama -kam? savęs apgaudinėjimas ...
taip ,Audrone , ko gero kitaip tau ...nes po klinikinės mirties iš tikro žmonės pasikeičia ...pažįstu tokių ...bet ....ta patirtis veikia nevienodai ....jei vienas atranda savyje kokių stebuklingų galių ir matymų , tai -kitam ...tiesiog tai baigiasi tik daugybe žuvusių ląstelių smegenyse....
- Danguolė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
qqqqqq parašė:visi cia viska pagalvoja kazkas giliau kazkas maziau,kas pries kas po isgyvenimo.juk ir danguole rase kad pagalvojo kur jinai bus ar dievo desnej ar po velnio kanopa.nors sake kad negalvoja.cia neatsakomas klausimas,niekas nezino prasmes gyvenimo kaip gyvenimo.iprasminima daug bet prasmes nezino niekas.gal yra o gal ir ne ,gal kaip matrioskos o gal kazkokia prasme nesam ka bedarytum.
na , prašau , neiškreipti mano žodžių ....net nemaniau pagalvoti apie dievą ar kokias ten kanopas ...
ir iš viso ,kam kalbėti apie nieką ( pagal jus ) ....aš prasmę randu čia ir dabar begyvendama , o knaisiotis po tas aukštas materijas man visai neįdomu , ...sėkmės , moterys , beieškant tik jums vienoms suprantamos gyvenimo prasmės ...man ji kur kas paprastesnė
131 Atsakymas nuo qqqqqq 2014-05-06 12:22 (redagavo qqqqqq 2014-05-06 18:25)
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
visdelto dalis taves kazkuo tiki..juk sakiau.ir siaip kazka meluoji man rodos.labai jau nelogiska kalba kaikur.kaip altruiste kazkokia piktoka.
o prasmes vaiku ateityje nerandi jei gyveni cia ir dabar,o atminties apie juuos pas tave nera?
nieks juk nevercia taves knaisiotis kazkur.shto u adnavo potolok u drugova suguba pol.cia ikast biski.)
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
o jei as atminti praradau tai jau prasmes nebera?arba miriau ir jinai uzsibaige?tai kame ta prasme tada?ir kame prasme ka veikiu?
- visoks
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
kokio dar bagazo ateiciai?juk mirsiu ir nebebus atminties kaip pas tavo daugybe pazystamu.daug draugu susiradai matau klinikoi
- rima
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Man patinka tikėti pomirtiniu gyvenimu, tačiau yra ir kitoks tikėjimas, kuris kaip ir dalis forumo dalyvių, teigia jog viskas laikina ir prasmė yra tame kiek gali žmogus būti naudingas visuomenei, prasminga tobulinti savo mąstymą tiek, kad fizinis nepatogumas ar skausmas neskaudintų žmogaus esmės-minčių, kad gebėtumėme priimti visą pasaulį, įvykius ir žmones tokius kokie yra, gebėtumėme atleisti už tai, kad kiti mąsto ar elgiasi kitaip ir padėti kitokiems suprasti jei yra įmanoma padėti.
Taigi, prasmės paieškas netikintys pomirtiniu gyvenimu, viską vertinantys kaip laikinus dalykus turėtų tęsti su imperatoriumi ir filosofu Marku Aurelijumi Kaip ir bijantys mirties ir norintys įprasminti savo kūno laidotuves turėtų pasvarstyti kokia nauda jam mirus iš jo pačio laidotuvių
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
ir kas man is to tikejimo ar visuomenes ar aurelijaus ar laidotuviu.mano prasme baigias kai mirstu.argi ne taip?tai ir gyvenimas prasmes neturi man,
- visoks
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Visu pirma tu niekada nemirsti;)o tik kunas mirsta;)nes jis is cia;) o mes esame ne is cia arba mes esame daug unikalesni;) nei kad mums uzdovanota kuna;) ir mus reikia deginti o nemesti i zeme;) o del aurelijiaus tai su jiuom tokia afera prastume kad zmones dar mano kad jio mintis kokios tai auksines;) tuo laikiu kai jis sedejio ant tronos roma buvo provincija o dar tiksliau gilus kaimas;) tai kam mokintis is kaimiecio? Ir seip filosofija tai lig zurnalistika ir tai ka rodo per tv;)
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
irodymai kur?nors viena kazkoki kabliuka link irodomumo.man tada turetu but begalybe metu virsijanciu visatos amziu ir tt jei as nemarus
koks skirtumas kaimietis ar miestietis ar da kas,gali kad ir su daiktu ant kaktos vaiksciot.man svarbu atsakyt i klausimus.ir ne is pirsto islauztus.
- visoks
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Qqqqqqq tu man pradeti kelti malonia simpaatija;) nes pamenu save kai analizavau siolaikini moksla istorija filosofija ir tt ir is kuriu neradau ne i viena atsakima is sau iskeltu klausimu;) tai tik zenklas ar pasikoje jiok esi tu ir ieskai to, tiesos pasiulisiu tau levasovo pasiklausiti per youtube;) buk maloni tik skirk jam laiko;) nes kiek supratau rusu kalbi puikiai;) melas tave uzkrete bet tu nepasiduodi;) tikrai dziugu uz tave;)
Žinutės: nuo 121 iki 140 iš 315
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.