Re: kaip numalsint nora seksui?
Sako, kad kmynų arbata padeda, bet nežinau, kiek čia tiesos
dar sodos idek poveikis stipresnis bus
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kaip numalsint nora seksui?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sako, kad kmynų arbata padeda, bet nežinau, kiek čia tiesos
dar sodos idek poveikis stipresnis bus
Kokias jus nesamones rasote, Jeigu yra noras reikia surasti mergina kuri irgi turi nora.
praleisti smagiai vakara ir patenkinti nora
rast įdomesnės veiklos
dirbt daugiau, kad jau tik miegot, o ne sexuot norėtųsi
Kvailas klausimas... Uzimk save kuo nors... Man 25 metai as dar negaves ir nesuku del to galvos man vienodai, randu ir ka be to veikt... geriau uzsiimk kuom nors naudingu uzuot verkes kad negauni
netaip supratai, Edgarai, jis neverkia kad negauna, verkia kad jau nebenori gauti, bet imti tenka ...
kvaili patarimai...fuj..pades tik vaistai,pavadinimo nezinau,ne daktaras...zmones nesupranta,vienas hibridas nori myletis karta per menesi,kitas kelis kartus per diena...hormonu stimuliacijai,ilga darbo diena nepades..nepades ir minciu nukreipimas,ar sportas,ar knygu skaitymas,ar kiti uzsiemimai...reik tartis pas gydytoja...
daugiau sexo
durnesniu nebuna klausimu, as 1,5metus kaip negaves, ir man dzin, net nesinori, tiesiog negalvoji apie tai ir viskas tvarkoj, kai rymta panele atrasiu tada galim, reikia sekla pasaugot kas ti zino, kada gali baigtis , pavargs gamint ir bus hana na cia yra dalis tiesos, nors nezinau ar teip buna
Reik veikla uzsiimt sportas,mokslas,keliones traukt visas mintis is galvos apie seksa,bet taip ir pakenkt sau gali
Gal kas zinot kokiu budu, o geriau vaistu kad sumazint ta nora, kad tos hormonus numalsint
Papisk merga ir nebenorėsi pora dienu...
Damian parašė:Gal kas zinot kokiu budu, o geriau vaistu kad sumazint ta nora, kad tos hormonus numalsint
Papisk merga ir nebenorėsi pora dienu...
bet atpist nuosirdziai ir su mielu kaifu reikia
https://www.youtube.com/watch?v=eAG-6Rnec5M trenk per **** ir nenoresi...
Kokias jus nesamones rasote, Jeigu yra noras reikia surasti mergina kuri irgi turi nora.
praleisti smagiai vakara ir patenkinti nora
Tokios dar negime, o jei gimsta tai vadina jas ninfomanemis.
durnesniu nebuna klausimu, as 1,5metus kaip negaves, ir man dzin, net nesinori, tiesiog negalvoji apie tai ir viskas tvarkoj, kai rymta panele atrasiu tada galim, reikia sekla pasaugot kas ti zino, kada gali baigtis , pavargs gamint ir bus hana na cia yra dalis tiesos, nors nezinau ar teip buna
Na deja taupant sekla tai jos visai gali ir nebuti. Pas mus organizmas toks jei kazko nenaudoji ilgai atrofuojasi. O jei 1,5 metu be tai reiskias rimtu bedu turi. Ir jei reiktu seksu uzsimti tai butu arba nestovetu arba prieslaikine. Tad nera ko cia girtis kai esi ligonis.
Zilvinas parašė:durnesniu nebuna klausimu, as 1,5metus kaip negaves, ir man dzin, net nesinori, tiesiog negalvoji apie tai ir viskas tvarkoj, kai rymta panele atrasiu tada galim, reikia sekla pasaugot kas ti zino, kada gali baigtis , pavargs gamint ir bus hana na cia yra dalis tiesos, nors nezinau ar teip buna
Na deja taupant sekla tai jos visai gali ir nebuti. Pas mus organizmas toks jei kazko nenaudoji ilgai atrofuojasi. O jei 1,5 metu be tai reiskias rimtu bedu turi. Ir jei reiktu seksu uzsimti tai butu arba nestovetu arba prieslaikine. Tad nera ko cia girtis kai esi ligonis.
akivaizdu ...kad ...ligonių yra ir daugiau ..o tu ? ..su tuo nenumalšinamu sexo noru ? ...sveikas ????
Arturas parašė:Zilvinas parašė:durnesniu nebuna klausimu, as 1,5metus kaip negaves, ir man dzin, net nesinori, tiesiog negalvoji apie tai ir viskas tvarkoj, kai rymta panele atrasiu tada galim, reikia sekla pasaugot kas ti zino, kada gali baigtis , pavargs gamint ir bus hana na cia yra dalis tiesos, nors nezinau ar teip buna
akivaizdu ...kad ...ligonių yra ir daugiau ..o tu ? ..su tuo nenumalšinamu sexo noru ? ...sveikas ????
mano noras numalsinamas, man uztenka i savaite 3 kartu.
nemanau kad nora imanoma numalsinti sumazinti, tokiaias atvejais padeda senas geras laiko patikrintas budas... taip sakant... paciam savo jegomis as dar isvis negaves xD manai suku del to galva? tikrai taip, suku xD bet po tiek laiko jau vienodai, priprast galima bandyk laukti savo momento, nes jei sieksi to sekso ir negausi... tik teks nusivilt, suabejot savo isvaizda ir t.t. zodziu, susiimk ir lauk jei bus tai bus, numalsins ta nora tau xD o jei nebus, tai arba priprasi arba eik i viesnami
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kaip numalsint nora seksui?