Tema: Vėžių irštva
Nezinau yra tokia tema ar ne. Jei yra galite istrynti.
Kiek pasiziuri i kokia anketa vieni veziai. Gal sakau vienykimes
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Vėžių irštva
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nezinau yra tokia tema ar ne. Jei yra galite istrynti.
Kiek pasiziuri i kokia anketa vieni veziai. Gal sakau vienykimes
taip ir as pastebejau kad labai daug veziuku:D
Vėžiai - geri žmonės
Gaila, kad aš - ne
O ką susivieniję veiksim?
O ką susivieniję veiksim?
Tai susivienyje draugiskai ir nuspresime ka veiksime
Veziaims nepatinka kai rodo kur suklydo vietoi to pyksta ir iridyneja kad ne netiesa net jei akivaizdu
na jo, veziukai turi savo principus ir tikra tiesa ,kad jie nemegsta pripazinti klaidu ...ta tai tikrai zinau, nes pati esu veziukas
na jo, veziukai turi savo principus ir tikra tiesa ,kad jie nemegsta pripazinti klaidu
...ta tai tikrai zinau, nes pati esu veziukas
nesakuk mano mama vezys .Siaip veziai nepakencia kai juos moko kai salia yra zmones uz kuriuos jie jauciasi ligiu auksciau
veziai kartais atviskrciai viska daro del nesuprantamos priezasties sita patyriu pats kartas nuo karto :DD
Veziai yra veziai su savais priciudais kaip ir visi horoskopai
Atlikite statistika sausainiai ;D po to kazka pieskites;) mano pastebejimu daugiausia bent jau cia zuvu ir avinu;)
As vezys bjaurus bet geros sirdies
gurmanas ne tik virtuvėje bet ir lovoje, klaidas pripazysti moku,nusileisti irgi
jokiu atbulu dalyku nepastebėjau dar
su savais navarotais tiesiog
VĖŽYS
Statinė deguto. Tikrų tikriausias bailys, o labiausiai bijo savęs. Per keletą sekundžių susikuria šimtą variantų „kas būtų, jei būtų…”. Kas girdėjo apie ryžtingą Vėžį? Šie tai vadina apdairumu. Tikras kaprizų ir inkštimo dėl smulkmenų maišas. Paprastai į savo svaičiojimus įsijaučia taip, kad šie tampa realybe. Tarkime, suserga. Subtilūs despotai – psichologiškai terorizuodami ir manipuliuodami siekia valdyti artimuosius ar pavaldinius. Yra puikūs psichologinių vaidmenų kūrėjai, todėl labai lengva patikėti, kad jie – Šventojo ir Nuskriaustojo hibridas. Sentimentalūs – vos sulaukę 30-ies, pasakoja apie vaikystę, jaunystę, idealizuoja praeitį.
Šaukštas medaus. Vėžiai šeimyniški, rūpestingi ir svetingi. Šalia jų lengva atšilti ir pasijusti reikalingiems bei mylimiems.
As vezys
bjaurus bet geros sirdies
gurmanas ne tik virtuvėje bet ir lovoje, klaidas pripazysti moku,nusileisti irgi
VĖŽYS
Statinė deguto. Tikrų tikriausias bailys, o labiausiai bijo savęs. Per keletą sekundžių susikuria šimtą variantų „kas būtų, jei būtų…”. Kas girdėjo apie ryžtingą Vėžį? Šie tai vadina apdairumu. Tikras kaprizų ir inkštimo dėl smulkmenų maišas. Paprastai į savo svaičiojimus įsijaučia taip, kad šie tampa realybe. Tarkime, suserga. Subtilūs despotai – psichologiškai terorizuodami ir manipuliuodami siekia valdyti artimuosius ar pavaldinius. Yra puikūs psichologinių vaidmenų kūrėjai, todėl labai lengva patikėti, kad jie – Šventojo ir Nuskriaustojo hibridas. Sentimentalūs – vos sulaukę 30-ies, pasakoja apie vaikystę, jaunystę, idealizuoja praeitį.
Šaukštas medaus. Vėžiai šeimyniški, rūpestingi ir svetingi. Šalia jų lengva atšilti ir pasijusti reikalingiems bei mylimiems.
..tu būtent toks vėžys ??? ....su statine deguto ir šaukštu medaus ????
mano vyras vėžys , tikrai to deguto panašiai
bet tas šaukštelis -tai toks mažokas
ir sūnus- vėžys
....jis kitoks ..kažkodėl, jis greičiau toks : dvi nedidelės statinaitės
Sigis parašė:As vezys
bjaurus bet geros sirdies
VĖŽYS
..tu būtent toks vėžys ???
....su statine deguto ir šaukštu medaus ????
![]()
mano vyras vėžys, tikrai to deguto panašiai
bet tas šaukštelis -tai toks mažokas
ir sūnus- vėžys
....jis kitoks ..kažkodėl, jis greičiau toks : dvi nedidelės statinaitės
Koks sužinoti nepavyko niekam cia tik lasas juroj
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Įvairūs → Vėžių irštva