Re: Ar naudojatės plaštakių paslaugomis?
kiti prioritetai,as juk ne mudakas.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar naudojatės plaštakių paslaugomis?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kiti prioritetai,as juk ne mudakas.
Arturas parašė:Audrius parašė:Sako, kad meilę sugalvojo vyrai... kad už seksą mokėti nereikėtų
O jei rimtai - nesuprantu, koks gali būti malonumas mylėtis su moterimi, kuri tavęs visai netrokšta. Labiau panašu į masturbaciją, tik ne į kumštįO tu pabandyk ir suzinosi. Bent mano atveju nei viena manes trokstanti moteris dar neprilygo tai kuri ta dare uz pinigus.
As sakau geriau taip uz dyka niekada nieko gero negausi, uz visus gerus dalykus reikia moketi.Kam man bandyti tai kas manęs visai netraukia ?
Man patinka moterys, kurios mėgsta patį seksą, o ne pinigus. O iš tokios norėdamas gauti, turėsi pasistengti, ir ne pinigais - ne dėl jų ji į tai veliasi, todėl galinčius tik pinigų pasiūlyti paprastai ignoruoja. Seksas su tokia prasideda anksčiau, nei pradėjus nusirenginėti ir atsidūrus horizontalioje padėtyje
Ir iš vis, mokėdamas pinigus, pasijausčiau beviltišku, negalinčiu kitaip moters sudominti.
Taves netraukia moterys? Zinok tos kurios myli pinigus uz seksa tikrai ji megsta, na nebent tu eini pas stotines, tos tai supuvusios. Nueit pas normalia plastake kuri ne gatveje stovi. Pamatysi kaip ji ta seksa megsta. Na visos tos kurios man pavyko gauti be pinigu galiu pasakyti, darbo ideta daug, laiko sugaista daug, o rezultatas dazniausiai nuvyle. Tada kaip ti pats jautiesi ne kaip, tiek daug darbo o net padaraus oralinio negauni. Tai as cia seksas? Man tai ne.
Negi tau geriau isipareigojimai, vargas kelias savaites. Na jei nori seimos tai zinai tada gal, bet jei ne, tai pinigai tikrai geriau negu patytis tik del sekso.
o,pasiulyk is cia esanciu panu,pas kuria kreiptis
Audrius parašė:Arturas parašė:O tu pabandyk ir suzinosi. Bent mano atveju nei viena manes trokstanti moteris dar neprilygo tai kuri ta dare uz pinigus.
As sakau geriau taip uz dyka niekada nieko gero negausi, uz visus gerus dalykus reikia moketi.Kam man bandyti tai kas manęs visai netraukia ?
Man patinka moterys, kurios mėgsta patį seksą, o ne pinigus. O iš tokios norėdamas gauti, turėsi pasistengti, ir ne pinigais - ne dėl jų ji į tai veliasi, todėl galinčius tik pinigų pasiūlyti paprastai ignoruoja. Seksas su tokia prasideda anksčiau, nei pradėjus nusirenginėti ir atsidūrus horizontalioje padėtyje
Ir iš vis, mokėdamas pinigus, pasijausčiau beviltišku, negalinčiu kitaip moters sudominti.
Taves netraukia moterys? Zinok tos kurios myli pinigus uz seksa tikrai ji megsta, na nebent tu eini pas stotines, tos tai supuvusios. Nueit pas normalia plastake kuri ne gatveje stovi. Pamatysi kaip ji ta seksa megsta. Na visos tos kurios man pavyko gauti be pinigu galiu pasakyti, darbo ideta daug, laiko sugaista daug, o rezultatas dazniausiai nuvyle. Tada kaip ti pats jautiesi ne kaip, tiek daug darbo o net padaraus oralinio negauni. Tai as cia seksas? Man tai ne.
Negi tau geriau isipareigojimai, vargas kelias savaites. Na jei nori seimos tai zinai tada gal, bet jei ne, tai pinigai tikrai geriau negu patytis tik del sekso.
O tu pats ne supuves jai i moteri ziuri kaip i daikta kuri galima nusipirk? Kuom tos "stotines" nuo " normaliu" plastakiu skiresi nebent pinigu suma o is esmes tos pacios kekses kurias eksplotuoja paslemekai. Nuvyle
nabaga kiek duodi tiek gauni o ko tikiesi seksas tik santykiu atspindys, prostitutei tai darbas kuris ja maitina kuo itikinamiau suvaidins tuo daugiau pinigu patures, tik padorios panos parodo ko esi is tiesu vertas.
Audrius parašė:Arturas parašė:O tu pabandyk ir suzinosi. Bent mano atveju nei viena manes trokstanti moteris dar neprilygo tai kuri ta dare uz pinigus.
Ir iš vis, mokėdamas pinigus, pasijausčiau beviltišku, negalinčiu kitaip moters sudominti.Taves netraukia moterys? Zinok tos kurios myli pinigus uz seksa tikrai ji megsta, na nebent tu eini pas stotines, tos tai supuvusios. Nueit pas normalia plastake kuri ne gatveje stovi. Pamatysi kaip ji ta seksa megsta. Na visos tos kurios man pavyko gauti be pinigu galiu pasakyti, darbo ideta daug, laiko sugaista daug, o rezultatas dazniausiai nuvyle. Tada kaip ti pats jautiesi ne kaip, tiek daug darbo o net padaraus oralinio negauni. Tai as cia seksas? Man tai ne.
Nėra logikos. Moteris, kuriai patinka seksas, ieškosi gero meilužio, o ne vyro sumokančio pinigus, pasitenkinančio ir tada einančio savais keliais. Tikiu, kad jos kažką iš techninės pusės sugeba, vis gi praktikos yra, o ir naudinga joms tai - kuo greičiau "išgręš" vyrą, tuo mažiau su juo reikės terliotis, bet kad joms tai patinka - tai vaidyba.
Jei tau yra tik variantai, laukti kelias savaites ir įsipareigoti, arba mokėti ir "čia ir dabar", tai čia tik tavo reikalas, bet variantų šiaip yra daug daugiau
Arturas parašė:Audrius parašė:Kam man bandyti tai kas manęs visai netraukia ?
Ir iš vis, mokėdamas pinigus, pasijausčiau beviltišku, negalinčiu kitaip moters sudominti.Taves netraukia moterys? Zinok tos kurios myli pinigus uz seksa tikrai ji megsta, na nebent tu eini pas stotines, tos tai supuvusios. Nueit pas normalia plastake kuri ne gatveje stovi. Pamatysi kaip ji ta seksa megsta. Na visos tos kurios man pavyko gauti be pinigu galiu pasakyti, darbo ideta daug, laiko sugaista daug, o rezultatas dazniausiai nuvyle. Tada kaip ti pats jautiesi ne kaip, tiek daug darbo o net padaraus oralinio negauni. Tai as cia seksas? Man tai ne.
Negi tau geriau isipareigojimai, vargas kelias savaites. Na jei nori seimos tai zinai tada gal, bet jei ne, tai pinigai tikrai geriau negu patytis tik del sekso.Nėra logikos. Moteris, kuriai patinka seksas, ieškosi gero meilužio, o ne vyro sumokančio pinigus, pasitenkinančio ir tada einančio savais keliais. Tikiu, kad jos kažką iš techninės pusės sugeba, vis gi praktikos yra, o ir naudinga joms tai - kuo greičiau "išgręš" vyrą, tuo mažiau su juo reikės terliotis, bet kad joms tai patinka - tai vaidyba.
Jei tau yra tik variantai, laukti kelias savaites ir įsipareigoti, arba mokėti ir "čia ir dabar", tai čia tik tavo reikalas, bet variantų šiaip yra daug daugiau
Tai vat kad moteris kuriai patinka seksas yra labai mazai, kartais atrodo kad ju isvis nelike. Viso sako joms svarbu jausmai o seksas tik kaip priedas. Kazkaip kiti variantai tik fantazijose atrodo realus. Daug ka pasako ir socialiniai tyrimai: pvz grazus vaikinas gatvei klause merginu ar ji noretu pasimyleti, tai is 100 merginu nei viena nesutiko. O kai mergina dare ta pati tai norinciu buvo tikrai daug.
Arturas parašė:Audrius parašė:Kam man bandyti tai kas manęs visai netraukia ?
Negi tau geriau isipareigojimai, vargas kelias savaites. Na jei nori seimos tai zinai tada gal, bet jei ne, tai pinigai tikrai geriau negu patytis tik del sekso.O tu pats ne supuves jai i moteri ziuri kaip i daikta kuri galima nusipirk? Kuom tos "stotines" nuo " normaliu" plastakiu skiresi nebent pinigu suma o is esmes tos pacios kekses
kurias eksplotuoja paslemekai. Nuvyle
nabaga kiek duodi tiek gauni o ko tikiesi seksas tik santykiu atspindys, prostitutei tai darbas kuris ja maitina kuo itikinamiau suvaidins tuo daugiau pinigu patures, tik padorios panos parodo ko esi is tiesu vertas.
santykiu atspindys?o ta vadinama paprasta mergina duos uz dyka??? visi turi kaina vienos tik ima grynais kitos irgi ima grynais tik ne tiesiogiai o per kazkokius daiktus,,,padorios panos?cia tos kurios duoda uz "dyka" ar tos kurios pries duodamos apie jausmus kliedi? apie amzinybe ir pan.vejus:)?
Teko kelis kartus pasinaudoti ir man
o jei tavim pasinaudotu irgi skelbtumeis?
OLA parašė:Arturas parašė:Taves netraukia moterys? Zinok tos kurios myli pinigus uz seksa tikrai ji megsta, na nebent tu eini pas stotines, tos tai supuvusios. Nueit pas normalia plastake kuri ne gatveje stovi. Pamatysi kaip ji ta seksa megsta. Na visos tos kurios man pavyko gauti be pinigu galiu pasakyti, darbo ideta daug, laiko sugaista daug, o rezultatas dazniausiai nuvyle. Tada kaip ti pats jautiesi ne kaip, tiek daug darbo o net padaraus oralinio negauni. Tai as cia seksas? Man tai ne.
Negi tau geriau isipareigojimai, vargas kelias savaites. Na jei nori seimos tai zinai tada gal, bet jei ne, tai pinigai tikrai geriau negu patytis tik del sekso.O tu pats ne supuves jai i moteri ziuri kaip i daikta kuri galima nusipirk? Kuom tos "stotines" nuo " normaliu" plastakiu skiresi nebent pinigu suma o is esmes tos pacios kekses
santykiu atspindys?o ta vadinama paprasta mergina duos uz dyka??? visi turi kaina vienos tik ima grynais kitos irgi ima grynais tik ne tiesiogiai o per kazkokius daiktus,,,padorios panos?cia tos kurios duoda uz "dyka" ar tos kurios pries duodamos apie jausmus kliedi? apie amzinybe ir pan.vejus:)?
Ot labai teisingai pastebejai nieko siam gyvenime uz dyka ne duodama nori gaut turi art, stengtis, irodyt, kad esi vertas o jai esi paslemekas, slamstas, niekam neidomus ir nereikalingas ar tiesiog islepintas ir ispaikintas mamytes sunelis kuriam viskas ant padeklo paduota turi in tenkintintis mazmoziu ir nesokti auksciau savo bambos
tinsanis parašė:OLA parašė:O tu pats ne supuves jai i moteri ziuri kaip i daikta kuri galima nusipirk? Kuom tos "stotines" nuo " normaliu" plastakiu skiresi nebent pinigu suma o is esmes tos pacios kekses
Ot labai teisingai pastebejai nieko siam gyvenime uz dyka ne duodama nori gaut turi art, stengtis, irodyt, kad esi vertas o jai esi paslemekas, slamstas, niekam neidomus ir nereikalingas ar tiesiog islepintas ir ispaikintas mamytes sunelis kuriam viskas ant padeklo paduota turi in tenkintintis mazmoziu ir nesokti auksciau savo bambos
Na stengtis ir art neuztenka. Reikia dar turet geras pazintis ir gera sekmes. Nes daug kas megsta tokiais arenciais naudotis.
OLA parašė:tinsanis parašė:santykiu atspindys?o ta vadinama paprasta mergina duos uz dyka??? visi turi kaina vienos tik ima grynais kitos irgi ima grynais tik ne tiesiogiai o per kazkokius daiktus,,,padorios panos?cia tos kurios duoda uz "dyka" ar tos kurios pries duodamos apie jausmus kliedi? apie amzinybe ir pan.vejus:)?
Na stengtis ir art neuztenka. Reikia dar turet geras pazintis ir gera sekmes. Nes daug kas megsta tokiais arenciais naudotis.
Svarbiause tureti prota, izvalga ir apsukruma, merginom svarbiause ne tiek turtai kiek saugumas, o sauguma gali uztikrint tik mylintis vyras o toks vyras neleis moterei but nelamingai.
Arturas parašė:OLA parašė:Ot labai teisingai pastebejai nieko siam gyvenime uz dyka ne duodama nori gaut turi art, stengtis, irodyt, kad esi vertas o jai esi paslemekas, slamstas, niekam neidomus ir nereikalingas ar tiesiog islepintas ir ispaikintas mamytes sunelis kuriam viskas ant padeklo paduota turi in tenkintintis mazmoziu ir nesokti auksciau savo bambos
Svarbiause tureti prota, izvalga ir apsukruma, merginom svarbiause ne tiek turtai kiek saugumas, o sauguma gali uztikrint tik mylintis vyras o toks vyras neleis moterei but nelamingai.
Siuolaikines mterys nori kad jas myletu, bet pacios mylet nelabai nori. Bet tema siaip ne apie tai buvo nes seksas ir meile tai du skirtingi dalykai.
OLA parašė:Arturas parašė:Na stengtis ir art neuztenka. Reikia dar turet geras pazintis ir gera sekmes. Nes daug kas megsta tokiais arenciais naudotis.
Siuolaikines mterys nori kad jas myletu, bet pacios mylet nelabai nori. Bet tema siaip ne apie tai buvo nes seksas ir meile tai du skirtingi dalykai.
O tai ko tada nirsti ant paleistuvaujanciu moteru ir piktiniesi vos nevisose forumuose ant savo eks zmonos juk jai kaip ir tau neistikimybe tai tik seksas juk ji tave mylejo net vaikus gimde tiesiog ji pereme tavo mastyma ir poziuri jai tau seksas tik gamtiniu poreikiu tenkinimas tai ir jinai irgi seksuodama su kitais vyriskiais tiesiog tenkino savo naturalius poreikius, kodel jinai turi kentet ir laukti kad vyras gris is eilines meiluzes nulipes su venerinem ligom kai pilni pakampai graziu lovelasu pasirizusiu paseksuot. Dabar yra ligybe brolybe teises sulygintos. Seksas be meiles tai tik dulkinimasis
As tai niekad nesinaudojau ir, tikiuosi, niekad to nepadarysiu. O kam..? Man butu zema moketi pinigus uz tai. Ne tik pazeminu ta savalka, bet ir pats save... Pripazistu, kad kitaip nesugebu susirasti mergiotes..? Tai to niekada nebus...
Bet uz tai mes kazkada su kompanija grizdami per naktini Kauna nutarem padaryti naktine, "ekstremalia" ekskursija. Prisikirtom Karvemaloj cepelinu, prisilakem alaus ir nusprendem uzsukti i stoti paziureti, kaip atrodo tos naktines plastakes... I gelezinkelio stoties kiema iriedejo juodas "Mercedes" coupe, atsidare langas ir girtas interesantas klausia taksisto "o kur mergaites?". Taksistas atsake, kad "mergaites klubuose, padorios miega dabar". Stotyje buvo kazkokia viena "apsisysiojus", bet ir ta isvaziavo dirbti i Vilniu...")))
As tai niekad nesinaudojau ir, tikiuosi, niekad to nepadarysiu. O kam..? Man butu zema moketi pinigus uz tai. Ne tik pazeminu ta savalka, bet ir pats save... Pripazistu, kad kitaip nesugebu susirasti mergiotes..? Tai to niekada nebus...
Bet uz tai mes kazkada su kompanija grizdami per naktini Kauna nutarem padaryti naktine, "ekstremalia" ekskursija. Prisikirtom Karvemaloj cepelinu, prisilakem alaus ir nusprendem uzsukti i stoti paziureti, kaip atrodo tos naktines plastakes... I gelezinkelio stoties kiema iriedejo juodas "Mercedes" coupe, atsidare langas ir girtas interesantas klausia taksisto "o kur mergaites?". Taksistas atsake, kad "mergaites klubuose, padorios miega dabar". Stotyje buvo kazkokia viena "apsisysiojus", bet ir ta isvaziavo dirbti i Vilniu...")))
Na bet is kitos puses susirades mergina vistiek mokesi pinigus. Vien uz tai, kad mergina butu su tavim turesi skirt pinigus ne vien kavai, arbatai, bet ir dovanelem, viskam, net del buvimo salia su tavim turesi moketi ir moketi.
na slykstesnio daliko tikriaisiai nera, nezinia su kuom tos prostitutes trinasi, ir kokiu ligu pasigaut galim, geriau turet sava panele viena, ir tikrai zinosiu kad neuzsikresiu kokiu triperiu
Maladiec Aliosha.
na slykstesnio daliko tikriaisiai nera, nezinia su kuom tos prostitutes trinasi, ir kokiu ligu pasigaut galim, geriau turet sava panele viena, ir tikrai zinosiu kad neuzsikresiu kokiu triperiu
manai tavo cielkauskaite busimoji bus? su kuom jy trynes ar buvo ir nesuzinosi kaip ir tai ka su ja isdarinejo,,
Zilvinas parašė:na slykstesnio daliko tikriaisiai nera, nezinia su kuom tos prostitutes trinasi, ir kokiu ligu pasigaut galim, geriau turet sava panele viena, ir tikrai zinosiu kad neuzsikresiu kokiu triperiu
manai tavo cielkauskaite busimoji bus? su kuom jy trynes ar buvo ir nesuzinosi kaip ir tai ka su ja isdarinejo,,
as nesakau kad visos k..... as kalbu apie prostitutes o ne apies tas paneles kurios turejo vaikinus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar naudojatės plaštakių paslaugomis?