Tema: del pasitikejimo mergina
Sveiki,turiu toki klausimeli,pats irgi lauzau galva,bet sunku kazka bunant toli nuo lietuvos daryti.
Yra toks dalykas,jog pries 4 su puse menesio isvykau is lietuvos i italija dirbti su viena imone,drauge pilnai itikinejo mane vykti,nes senai buvo sneketa su ja,kad reikia taip daryt del ateities,nes isvykau nedirbt,o atlikt praktika imoneje. Isvykau,ispradziu zinot kaip buna pastoviai skype,facebook ir t.t bet paskutiniu metu isvis bendravimas paliko toks aj ssiandien truputi susipiesem penkiom minutem,arba isvis nesusipaisom,tai ziurek buna tipo laukiau bet velavai 5 min ir uzmigau. Daugiau parejo,viena nakti zinute labai atsiprasau,bet drauges gimtadienyje vienas bicas pristojo ir pasibuciavom,bet kaip visada kaltas alkoholis... nu bent jau taip tureciau patiket,kad nieko daugiau nebuvo issiaiskinau per aplinkui,ale susitaikem,bet sakau bendravimo irgi per diena vakare biski susipaisom ar susirasom ir viskas,liko man dar buti uzsienyje geras menesis su biskuciu ir net nezinau ka daryt,pasitiket grizt i lietuva pas ja ar spjaut ir pasilikt kur esu ir pradet dirbt. Daug kas sako ,kad esu per geras,gal taip ir yra? net nezinau,gal kas patartumete is savos puses? Atsiprasau iskarto uz klaidas ir tai,kad rasau be lietuvisku raidziu