Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 221 iki 240 iš 270
- Elada
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Re: Lietuviai UK
karstas man dar visai nerūpi...tegul nors ir dėžėje palaidoja...tik aš noriu dabar dar pagyventi,o ne visąlaik skaičiuoti:jei nupirksiu dukrai batus,tai nesumokėsiu šį mėn. už elektrą...ir pan...o dukra basa tai nevaikščios...gal manot,kad toj Anglijoj ar kitur tai jau aukso kasyklos?nėra jau ten taip...ir lobių niekas neatneša...bet,poreikiams patenkinti vistiek galima užsidirbti...kai taip bus LT,tikrai niekas nelėks kitur,vien todėl,kad išlėkti...
- tommmmas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
223 Atsakymas nuo Aliesia 2014-01-18 04:09 (redagavo Aliesia 2014-01-18 04:10)
- Aliesia
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Stirling, Scotland:) ir galiu pasakyt, kad man cia labai patinka:)
- Viena
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Kestutis parašė:Tas jusu darbas svetur,tai tik isigyti prabangesniam karstui..autor.V.Landsbergis..iraš jam pritariu
O p. Vytautas jau prabangiam karstui prisivoge.Ir anukams ir proanukiams uzteks pinigeliu, kuriuos pasisavino is musu, musu tevu ir musu seneliu. o tu?
Jau geriau pasilaidoti neobliuotu lentu dezej, nei vogtam karste. O tokioj korumpuotoj valstybes, kuri zlugdo savo piliecius ir nesinoretu mirti.
- Koste
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
- GT
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Siu metu Birminghame dirbu, nera daug cia tu lietuviu.. daugiau lenku, latviu.. O ka ten Vytukas i senatve rasineja tai, argi kam rupi?
- Marsas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Sveikos merginos, linksmas, aukstas zavus, komuninkabilus vyras susipazintu su zavia zodzio neieskancia panele is Londono apylinkiu Jai norit foto pamatyt parasykit asmeniskai. Gyvenime turime visi privatumo turet, nes tie socialiniai tinklai visiems galvas apsuko, ir neliko jokiu paslapciu. O as busiu paslaptis
- Санчо
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
na siais metais jau sunku rast vieta kad ne butu ne vieno lietuviuo! kai perkau buta visiskai naujam rajone Essexe pries 7 metus tai ne buvo nei lietuviu,nei lenku,nei babaju,tik pora juodziu ir anglai! ir taip buvo 5 metus,o paskuj ir iki cia dasikraupste,o dabar jau ir cigonai lenda visur,tai jau teks keisti sali kai baigsiu studijuot )
- Ula
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
na mano visa seima ir draugai baigia emigruoti ..reikia traukt paskutinius likusius is skestancio laivo sunku cia bet imanoma...o lietuvoj jau niekas nebeimanoma...
lietuviu pagrindine problema kad jie nenori integruotis...keikia sali..nesupranta..bet vistiek lindi cia..
jei elgiesi normaliai ..nori integruotis problemu nelabai turetum patirti...
- Daniela
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
- Robertas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Hi, merginos. Chat or meet? Your choice
- Romkis UK
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Exeter (Devon). na lietuviu cia kaip pastebejau nera kolkas pernelyg daug. dauguma ju turbut kuriuos pats idarbinau arba ju draugai ir gimines, nors esu kelis pastebejes ir siaip bet tikrai nedaug
- Romkis UK
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Elada parašė:karstas man dar visai nerūpi...tegul nors ir dėžėje palaidoja...tik aš noriu dabar dar pagyventi,o ne visąlaik skaičiuoti:jei nupirksiu dukrai batus,tai nesumokėsiu šį mėn. už elektrą...ir pan...o dukra basa tai nevaikščios...gal manot,kad toj Anglijoj ar kitur tai jau aukso kasyklos?nėra jau ten taip...ir lobių niekas neatneša...bet,poreikiams patenkinti vistiek galima užsidirbti...kai taip bus LT,tikrai niekas nelėks kitur,vien todėl,kad išlėkti...
visiskai pritariu.
- Romkis UK
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Denisas, 18 parašė:Mhmmm gal galit pasakyti , kaip tenais UK ir Anglijoje su darbais , ar yra kokiu darbo vietu?
siuo metu daug darbo vietu, bent jau Devon regione.
236 Atsakymas nuo Ovi 2014-05-19 16:18 (redagavo Ovi 2014-05-19 16:18)
- Ovi
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Sup, londonas
- Nikita
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Gal is Yorkshire merginu yra? Leeds/York/Doncaster?
- Larija
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
- Deividas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Sveiki Lietuviai, as naujas forume . Man 22 ir as netoli Enfield, turiu kaimynu?
- Ringaudas
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Nieko negaliu pridurt, nuvaziuokit ir patys paziurekit.
Tik peiliais ginkluotu saugokites ir nelyskit prie vietiniu- galvoj varztu truksta.
Žinutės: nuo 221 iki 240 iš 270
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.