281

Re: Rusija vs Ukraina

kodel anksciau neuzgrobe to krymo?ir kodel uzgrobe isvis,kokios priezastys tai leme?

282

Rusai per savo statytinius bandė nuvaryti Ukrainą į bankrotą, kad paskui patys į Rusijos glėbį pasiprašytų.Kai suprato jog to neįvyks, bandė nurauti sau bet tiek, kiek įstengs.
Tai lėmė rusiškas šovinizmas, imperializmas, nusikaltėliškas Putino mentalitetas ir jo įžeistos ambicijos.

283

asmeniskai matyt su putinu reikalu turejei?zagre kartu stumdet?:::021
ar manaisi kad rusai leis ukrainoje nato bazems stoveti?pasakyk kur yra jav bazes pasaulyje ir kur rusijos?ir tada svarstom kas yra imperialistai. jau nekalbant terorizmo remimu is jav puses.

284

Ne, su banditiškų pažiūrų botoksiniu nesirengiu nieko stumdyti.
O NATO bazei įkurti suverenioje šalyje rusų leidimo nereikia.Ko gero jos anksčiau ar vėliau stovės ne tik Ukrainoje.Ir kuo labiau rusai agresyvės, tuo labiau visi jų kaimynai veršis į NATO nes tik čia mato apsaugą girtos, alkanos, ginkluotos iki dantų meškos.
                  Putinas pats nepalieka kaimynams kitos išeities , kaip tik ieškoti apsaugos...

285 (redagavo kilthemal 2014-11-04 23:51)

matyt rusiskos prisiurbei:::021
kaip manai kuboje galima butu irengt arba tarkim belize atomines bazes?rusu aisku,arba kad ir irano kinijos?
gal ir bus tas nato gal net rusija joje bus.kas ten zino.tu juk nezinai net kas bus rytoj....
ir ikurt nato baze ir atitinkama ginkluote reikia kaimynu sutikimo.na bet tau tai nesvarbu,tau pries akis meska girta stovi.patarle kad meska ant ausies uzmyne tinka

286 (redagavo rudas kiškis 2014-11-29 15:49)

Brolis Natanielis žino viską. Jūs tik paklausykit

1. https://www.youtube.com/watch?v=Ue1jSHF68bk

2. https://www.youtube.com/watch?v=em0gunVYiE8

3. https://www.youtube.com/watch?v=5Xt5IQrC5ZE

4. https://www.youtube.com/watch?v=_UqZrzv7sQQ

5. https://www.youtube.com/watch?v=hwdsUdh … t9o2hFiXXg

287

kas cia per klounas big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile   geras. prisizvengiau.

288

Karalystėje tik klounai galėdavo pasakyti tiesą, ir nebūti užmušti. Gal čia tas smile

289

atrodo kaip pabeges is psichuskes.. paieskojau aprasymu apie ji... akurat big_smile

290

Ukraina wink

291

Rusu lauk, nekenciu putino

292

Opiat goniat na RU...**** vy svaju LT smatrite, populiacije zopa, skora nebudut znat cto takoje Lt/....aa esio eta grybuha vypendrivajeca!!!1 avca tupaja..... i cto ana hotit dakazat? lashary bezmozglyje...ana gonit a rusaki delajut. i ptm fury stajat

293

Ali parašė:

Rusu lauk, nekenciu putino

cto on te v karman nasral??? nekenciu putino///m da mzt ty emu ne bezrazlicen>??? :-DDd

294

Julija parašė:
Degtukas parašė:

Neatsibodo dar jums? Gal kurkime tema nuo ko viskas ir prasidejo.... Ukraina VS ES.... O paskui jau ir pasipyle srutos is visu galu ir ant kito krasto.... Ir turime siai dienai ka turime.... O Lietuva tai  tipo ciucikas tas mazutis kuri seimininkas uz pavadelio laiko, kuris garsiai,garsiai loja o seimininkas tipo peciais guscioja, tipo: ''Na ka as galiu padaryti, ciucikas juk... o ir nekanda niekam, tik loja....."  Lietuviai, neatsibodo jum dar ciucikais ant trumpo pavadelio buti? ( nesvarbu kieno.... ES, USA, RU, UA...) Gal reiktu pirmiausia savo nesvarius apatinius iskalbti, mesla ismezti uz tvoros... O tik paskui kaimynu dairytis, nemanot Lietuva?

Vienas iš nedaugelio teisingų komentarų. Vis tiek tikros tiesos nesužinosim.

o ka cia zinoti. Pyrago dalybos.

295

Aš pati esu rusė, esu prieš ne prieš rusus kaip žmones, o prieš Rusiją kaip šalį ir jos politiką wink

296

Milana parašė:

Aš pati esu rusė, esu prieš ne prieš rusus kaip žmones, o prieš Rusiją kaip šalį ir jos politiką wink

aciu Dievui dar kad yra tokiu rusių smile

297

Milana parašė:

Aš tik pusiau rusė, bet visiškai pritariu Milanai wink

298

Problema yra kad norint vakarų pasauliui toliau egzistuoti reikia kažką "suvalgyti" t.y. perimti resursus ir rinkas. Kurį laiką vakarų gyvybę palaikė sovietų sąjungos žlugimas. Atsirado papildoma pigi darbo jėga ir rinkos. iš tikro dabartinis konfliktas tarp JAV ir Rusijos. Tiesiog kas ką "suvalgys". ES šitoje situacijoje tik JAV užsakymų vykdytoja. O tokia turi būti nes JAV karinės pajėgos vis dar randasi joje ir ji realiai neturi jokio savarankiškumo.  Pvz nuo sankcijų kenčia pati. Ukraina savo ruožtu per 20m nesugebėjo tapti valstybe. Absoliutus klanų valdymas ir nuskurdinta turtinga valstybė. Puiki vieta pasaulinio lygio intrigoms. O kad ten rusai skerdžia rusus tai tiesiog žmonių bukumas ir pašaliečių išmanumas taip sukiršinti. Jau laike žiūrint Krymo atveją tai jiems tiesiog pasisekė nes pas juos nėra karo, nėra aukų. Rytų Ukrainai nepasisekė nes ten vyksta karas. Ką laimėjo Maidanas? Nugramzdino šalį į chaosą ir dar didesnį skurdą. Nemanau kad Rusijai įdomus pasienyje degantis laužas. O pvz JAV nuo to tik geriau. Europoj neramu, arabai pjaunasi. Visos investicijos bėga į JAV bent jau iš tų kraštų nes ten saugu. Bet visumoj pasaulis savotiškoje "pakibimo" būsenoje. Vystymasis kaip ir sustojęs. Nėra rimto karo. Atitinkamai niekas rimtai nesunaikinama ir nėra ką vystyti. Nauji mobiliakai nemanau kad ištemps šį pasaulį iš problemų :::011

299

Juokinga skaityti kaip kaimieciai ir fyfelkos diskutuoja apie politika.

300

Ponaitissss parašė:

Juokinga skaityti kaip kaimieciai ir fyfelkos diskutuoja apie politika.

O kaip diskutuoja "profesionalai"?:::212