Re: Merginos, koks atviroku foto rodymo tikslas?
Kokia paklausa tokia ir pasiūla:))) turi ką parodyt ir rodo:) ir nereik čia gilintis kodėl ir panašiai:))
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Merginos, koks atviroku foto rodymo tikslas?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kokia paklausa tokia ir pasiūla:))) turi ką parodyt ir rodo:) ir nereik čia gilintis kodėl ir panašiai:))
O gal viskas daug paprasčiau: pasipiktinimas gimsta tada, kai norisi, bet nesigauna? ;]]]
Šiaip, asmeniškai aš, irgi nematau čia problemų - nori ir rodo. Kiti nori ir žiūri.
Pirmiausia, į save atkreipkime dėmesį, o po to jau žiūrėkime į kitus ;]
Ponaitissss parašė:Vat noretusi kokio gero ir idomaus atsakymo is paciu merginu. Tarkim paziurejus visus pazinciu portalus galima rasti ivairiu zmoniu su ivairiais tikslais, pazintims, bendravimui ir taip toliau, bet vieno dalyko nesigauna suprast. Klausimas toks, merginos, kas jums is to, kai rodot labai atviras, net vulgarias nuotraukas? Ar cia toks budas tiesiog demesi pritraukt ir pasijust karalaite gaunant daug like ir komentaru, ar jokios veiklos neturejimas?
Tarkim, tokie portalai, jie juk pilni ir nepilnameciu, tai kokia itaka tada daro tokios nuotraukos, kai merginos sijonas vos ne iki kelnaiciu, aukstakulniai high heels ir tonos kosmetikos? Jau nekalbu apie pozavimus, kai merginos isskietusios kojas fotografuojasi ir rodo is arti krutines nufotkintas. Bet ar negalvojat, kad pacios save taip zeminat norint pritraukti demesi? Tuo labiau virtualu demesi. Nors zinot, po to ir realybeje galima netycia sutikt zmones, kurie mate jusu nuotraukas, na tada vargu ar jie sypsotusi jums su geraja prasme.
Ka jau kalbet, kai nepilnametes pradeda dazytis, rengtis kaip paleistuves, tik ar tai normalu? Manau, kad ne.Tokiu nuotrauku, ar net video pilnas internetas, tai cia tos foto jokios itakos jiems isvis nedaro. Ka papu kazkas nemates?
Kas ka nori tas ta daro ir kokias nori foto tokias deda, kiekvieno pasirinkimas, man asmeniskai nei silta nei salta Saves reikia ziureti, o ne kitu
O tai po to ir skundziates, kad uz jusu tokias nuotraukas jums tik seksomanai paraso. Tai taip, tegul visi daro ka nori, tik po to nesiskuskit
Kiek galima ta - kokia paklausa, tokia pasiula? Kiek galima zmogu lyginti su preke? )
Ele, jei zmogus komentuoja ir turi neigiama nuomone, tai nereiskia, kad jis to nori gauti. Jei man nepatinka Eltonas Johnas, tai nereiskia, kad as labai noriu i jo koncerta.
Brunetė parašė:Ponaitissss parašė:Vat noretusi kokio gero ir idomaus atsakymo is paciu merginu. Tarkim paziurejus visus pazinciu portalus galima rasti ivairiu zmoniu su ivairiais tikslais, pazintims, bendravimui ir taip toliau, bet vieno dalyko nesigauna suprast. Klausimas toks, merginos, kas jums is to, kai rodot labai atviras, net vulgarias nuotraukas? Ar cia toks budas tiesiog demesi pritraukt ir pasijust karalaite gaunant daug like ir komentaru, ar jokios veiklos neturejimas?
Tarkim, tokie portalai, jie juk pilni ir nepilnameciu, tai kokia itaka tada daro tokios nuotraukos, kai merginos sijonas vos ne iki kelnaiciu, aukstakulniai high heels ir tonos kosmetikos? Jau nekalbu apie pozavimus, kai merginos isskietusios kojas fotografuojasi ir rodo is arti krutines nufotkintas. Bet ar negalvojat, kad pacios save taip zeminat norint pritraukti demesi? Tuo labiau virtualu demesi. Nors zinot, po to ir realybeje galima netycia sutikt zmones, kurie mate jusu nuotraukas, na tada vargu ar jie sypsotusi jums su geraja prasme.
Ka jau kalbet, kai nepilnametes pradeda dazytis, rengtis kaip paleistuves, tik ar tai normalu? Manau, kad ne.Tokiu nuotrauku, ar net video pilnas internetas, tai cia tos foto jokios itakos jiems isvis nedaro. Ka papu kazkas nemates?
Kas ka nori tas ta daro ir kokias nori foto tokias deda, kiekvieno pasirinkimas, man asmeniskai nei silta nei salta Saves reikia ziureti, o ne kituO tai po to ir skundziates, kad uz jusu tokias nuotraukas jums tik seksomanai paraso. Tai taip, tegul visi daro ka nori, tik po to nesiskuskit
Pas mane dvi foto, jokio aprasymo anketoje, nuotraukose lyg kazko perdaug ir nerodau, bet seksomanai vistiek raso. Kodel?
Ir atsakinėja visos, nepasakyčiau, kad tokios atvirų nuotraukų mėgėjos ;DDD Turbūt ne mūsų klausia, mergaitės
Teisingai, Goda, pastebėjai ;]]]
Ponaitissss parašė:Brunetė parašė:Tokiu nuotrauku, ar net video pilnas internetas, tai cia tos foto jokios itakos jiems isvis nedaro. Ka papu kazkas nemates?
Kas ka nori tas ta daro ir kokias nori foto tokias deda, kiekvieno pasirinkimas, man asmeniskai nei silta nei salta Saves reikia ziureti, o ne kituO tai po to ir skundziates, kad uz jusu tokias nuotraukas jums tik seksomanai paraso. Tai taip, tegul visi daro ka nori, tik po to nesiskuskit
Pas mane dvi foto, jokio aprasymo anketoje, nuotraukose lyg kazko perdaug ir nerodau, bet seksomanai vistiek raso. Kodel?
Nu tai turetum zinoti, kad pazinciu portalai turi daug nerimtu zmoniu - merginas rodancias savo nuoguma ir demesio ieskojimu, like paspaudimu, na o vaikinai iesko nuotykiu. Bet as nesakau, kad visos tokios ir visi tokie. Tik reikia zinoti, kad visur ir visada bus tokiu nerimtu zmoniu.
Brunetė parašė:Ponaitissss parašė:O tai po to ir skundziates, kad uz jusu tokias nuotraukas jums tik seksomanai paraso. Tai taip, tegul visi daro ka nori, tik po to nesiskuskit
Nu tai turetum zinoti, kad pazinciu portalai turi daug nerimtu zmoniu - merginas rodancias savo nuoguma ir demesio ieskojimu, like paspaudimu, na o vaikinai iesko nuotykiu. Bet as nesakau, kad visos tokios ir visi tokie. Tik reikia zinoti, kad visur ir visada bus tokiu nerimtu zmoniu.
Visiskai suprantama, bet nuogumo nebutina, kad jie rasynetu
Kiekvienas savaip iseina is proto.
Na Brunete private puikiai irode, kad reikia pabendraut, o po to uzblokuot Nepaprasciau butu buve iskart uzblokuot Keistas toks zmoniu elgesys
Na Brunete private puikiai irode, kad reikia pabendraut, o po to uzblokuot Nepaprasciau butu buve iskart uzblokuot Keistas toks zmoniu elgesys
nu tikrai ,kad keistas elgesys -pats išvadini ir pats užblokuoji
Jo,uzblokuoji kai pasisveikina atejus privata
Ponaitissss parašė:Na Brunete private puikiai irode, kad reikia pabendraut, o po to uzblokuot Nepaprasciau butu buve iskart uzblokuot Keistas toks zmoniu elgesys
As bent viesai karstojoj linijoj kaip tu nerasau, kad - visi cia ne mano skonio.
nesakysiu parašė:Ponaitissss parašė:Na Brunete private puikiai irode, kad reikia pabendraut, o po to uzblokuot Nepaprasciau butu buve iskart uzblokuot Keistas toks zmoniu elgesys
As bent viesai karstojoj linijoj kaip tu nerasau, kad - visi cia ne mano skonio.
tai tu parašyk
Ponaitissss parašė:nesakysiu parašė:nu tikrai ,kad keistas elgesys -pats išvadini ir pats užblokuoji
tai tu parašyk
Ka parasyt? Tiksliau gal rasyt apie ka tu cia. As nesikeliu ir manau, kad zmones nera maistas, kad vertinti pagal skoni.
kur jus tas atvirokas foto randat... ir taip ieskau ir anaip.. nu ner..
kur jus tas atvirokas foto randat... ir taip ieskau ir anaip.. nu ner..
atsiversk top anketas merginu, rasi daug vepizdu :DD dar zinoma kiekvieno supratimas skirtingas apie atvirokas foto )
Tai, tegul rodo ar gaila:D o tikslas paprastas... Vilioti ir gundyti:D visi kazka rodo. O kas nieko neturi, ir baisus,baisi yra net foto nesideda:D
Tai, tegul rodo ar gaila:D o tikslas paprastas... Vilioti ir gundyti:D visi kazka rodo. O kas nieko neturi, ir baisus,baisi yra net foto nesideda:D
visokiu buna... buna ir tos kurios nieko neturi, bet jauciasi labai grazios ar nenorincios atsilikt, tai irgi dedasi nesideda arba dedasi ne savo foto tos kompleksuotos ir spuogotos
o atsakant i temos klausima, tai tiesiog dabar nauja mada, liga - susirinkinet like'us ir jaustis graziai, nesvarbu kokia morda, svarbu kokios linijos fb kasdien keliasi po nauja foto, kad tik laikintu, kazkokios nuotrauku maniakes... o realybej nepatenkintom veršio akim ziuri, nosis iki padebesiu ir vaiksto kaip vistos
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Merginos, koks atviroku foto rodymo tikslas?