Tema: Pamatuokime savo kantrybes turi siuo klausimu...
Kiek laiko gali/esi isbuvusi(-es) be sekso ir kiek galetum laukti savo parterio(-es)? Pageidautina zmones jau pradeje seskualini gyvenima, nes kitavertus tusti plepalai bus...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pamatuokime savo kantrybes turi siuo klausimu...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kiek laiko gali/esi isbuvusi(-es) be sekso ir kiek galetum laukti savo parterio(-es)? Pageidautina zmones jau pradeje seskualini gyvenima, nes kitavertus tusti plepalai bus...
susilaikyti nesveika
Tai galima susilaikineti menesi gal bet ar cia sveika tai nzn..Siaip turetu buti tam kazkokia priezastis, nes be priezasties susilaikineti ir skaiciuoti rekorda kvaila..:D..
Kuriam laikui issiskyrimas ar kazkas panasaus..Bet jeigu tas issiskyrimas tox kad pvz vienas isvaziuoja i uzsieni tai viskas aisku, kad bus neistikimi..:D
Susilaikyti tikrai nesveika,turbut nepatikesit,bet as savo vaikino is uzsienio laukiau,istikima isbuvau 10 men!!!Net paciai nesitiki...Bet vat,sulaukiau:)
na, as isbuvau visus 8men.. bet maniske neislauke manes..
Susilaikyti tikrai nesveika,turbut nepatikesit,bet as savo vaikino is uzsienio laukiau,istikima isbuvau 10 men!!!Net paciai nesitiki...Bet vat,sulaukiau:)
Galiu aisku ir suklysti, juk nepazystu jusu..Bet is gyvenimiskos patirties galiu tave nuvilti kad istikima buvai tik tu viena jusu poroje..:D
situacija paprasta, jis isvaziavo pinigeliu uzsidirbineti, as likau LT.. taip as jo islaukiau sesis menesiu isbuvau.. mano ex uzteko ir poros savaiciu, kad nukeliautu i kaire.. kaip bebutu keista, tenka pritarti Tomui.. istikimi porose issiskyre buna tik viena puse
Gal but,nieko nesakau,bet sirdim jis man istikimas liko.O jo nepagavau ir nesuzinosiu kas ten buvo.Uztad liepa mes tuokiames,bent jau laukiau ne be reikalo,parvaziavo jis pakvaises is meiles man:)...
Eee, kolegos mano mieli, o tai ka tada kalbeti, kada isvaziuoja vienas is seimos? Norit pasakyti, kad vistiek kazkuris bus neistikimas???:?
miela, kolege, norim pasakyti, kad bus.. aisku visada yra isimciu, bet bendroj sumoj zmogus nesutvertas buti istikimas
O tai kaip tada su atleidimu???:?
Jo,siais laikais sexas kazkodel labai svarbus ir daugumai atrodo be jo neistveria.Negi tai gerai?Negi geriau prarasti mylima zmogu,negu pakentet???Tokie paprasciausiai silpnavaliai arba meile nera stipri...O atleist galima,bet,mano manymu,tik viena karta.
Man patiko vieno zymesnio Lietuvos zmogaus zodziai... Savo zmonai sakau jei nuklysi su valode kurio niekas nezino tai dar nieko bet jei su mano geru pazystamu ar draugu ir zmones mane pirstais gatveje badys tai pamirsk tu man nebe zmogus...
maniskis tik du menesius pabuves praskydo,o kalbedavo,kad garantuoja uz save 100%,aisku as atsilyginau tuo paciu ir jauciuos geriau............manom,kad atleism vienas kitam:))
niu jei bus neistikimas 1 is ju... tai kur tada pasitikejimas?
ar siulote i santykius ziureti mazdaug mes kartu mum gerai as taves nematau eisiu i kaire kiek noresiu tu nepyk... Nu nzn man kazkaip nelabai priimtinai skamba
as jau dabar noriu, o mano vyras tik y darba isejo... gal kas nori??? jis velai grista...:-}
O jis velai grizta gal del to kad tu suspetum sutvarkyt savo norus ir nereiktu jam?:D
Jo,siais laikais sexas kazkodel labai svarbus ir daugumai atrodo be jo neistveria.Negi tai gerai?Negi geriau prarasti mylima zmogu,negu pakentet???Tokie paprasciausiai silpnavaliai arba meile nera stipri...O atleist galima,bet,mano manymu,tik viena karta.
199% pritariu. mano nuomone zodis zodin sutampa su Jusiske:)
Hmm man patiko vienos drauges zodziai savo vaikinui... Skambejo kazkas taip. "As isvaziuoju ir zinau kad tu esi gyvulys ir be sexo vargei ar istversi, bet sako pagalvok apie mane... Jei jau nesusilaikysi vistiek tai bent jau nusisamdyk tada prostitute tai man nereikes jai pavydet" skamba juokingai, bet... be sexo gyventi sunku =] aisq jei meile tvirta tai viskas imanoma as tai jauciu sugebeciau net kelis menesiukus del saviskes kenteti... O poto sugalvociau kaip su ja susitikti anyway
susilaikyti nesveika
pritariu..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pamatuokime savo kantrybes turi siuo klausimu...