Re: Kur ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės? :)
Kas nuo to pasikeis.Juk aš ir nesu tikras kad tai tavo nuotrauka.
Nejau kai ikelsiu nustosi bendrauti.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kur ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės? :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
dalija parašė:Tadas parašė:o ką čia su jumis padarysi ;DD
Tai nereikia meginti su visom is karto...☺issirink viena ir megink vel ...nepasiduok ,kai sunku...ieskok,kai nematai iseities...ir mokink Ja savo pavyzdziu.
Jo, po to buk isvadintas manjaku.
nu , gi ne visi tavo mados esam
Ponaitissss parašė:dalija parašė:Tai nereikia meginti su visom is karto...☺issirink viena ir megink vel ...nepasiduok ,kai sunku...ieskok,kai nematai iseities...ir mokink Ja savo pavyzdziu.
Jo, po to buk isvadintas manjaku.
Kokios dar mados? As parasiau, kam kabinetis prie zmogaus jei nenori santykiu? Juk tai jau labiau primena kabinejimasi. Dabar isiskaitei?
dalija parašė:Ponaitissss parašė:Jo, po to buk isvadintas manjaku.
Kokios dar mados? As parasiau, kam kabinetis prie zmogaus jei nenori santykiu? Juk tai jau labiau primena kabinejimasi. Dabar isiskaitei?
Turi tu polinki zmonems,kuriu nepazisti,klijuoti etiketes...va tai ir vadinasi mada.
Cia nera jokiu santykiu tik pastebejimai. O jei jauti priekabiavima,tai noriu nuraminti,miegok ramiai.
;DD kas gi jums čia dabar? lygioje vietoje bėdų ir problemų randat ;DD
Amžina kova ,tarp vyro ir moters Geriausia nusileisti moteriai,net jeigu ji ir neteisi
greičiau turi daug laisvo laiko problemoms kurti.Beto ir mėnulis pilnėja.todėl ir elgiasi kaip
O jus bendraujate? PM ar cia bendraujate tik forume?
Kiek save prisimenu lygtais tik forume .Aš nesu bisexualus Man po kol kas patinka moteriška giminė.Jis manau taip pat tik kiek suprantu dar tik bando susidraugauti su moteriška gimine ir kai nepavyksta kalti lieka aplinkui visi.Be to jam labai kirba pamatyti mano nuotrauka jei prašytu pana tai atsiusčiau bet kadangi jis man negražus tai ir nesiunčiu.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kur ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės? :)