Topic: pasamprotaukim žymių filosofų ir rašytojų mintimis:>
Meilės tėkmė niekada nebūna rami. (Šekspyras)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pasamprotaukim žymių filosofų ir rašytojų mintimis:>
Meilės tėkmė niekada nebūna rami. (Šekspyras)
o cia dar samprotauti reikia? kas mylejo/myli, tai tikrai supras, apie ka snekama ![]()
We can see a little way down but God can see the whole trip
aforizmai, ar kaip ten jie?
Živilė o savu minciu neturi ?
turiu bet labai žaviuosi ir filosofais:>
ir nematau čia nieko blogo:>
man asmeniskai patinka paciu zmoniu mintys, o ne plagijatai, YPAC anglu kalba nemegstu. kai kam bent jau uztenka sazines pamineti, kas tuos zodzius pasake
bet siaip tie zodziai yra apmastymui, o ne svaistymuisi belekur ir rasinejimui ant sienu
na.. mintys grazu.. sawo mintys dar graziau..
pasiimk is gyvenimo viska,ka jis tau siulo...nenuleisk ranku,jei nepavyko,tikek geresniu rytojum ir viskas bus gerai. o svarbiausia - tikek savimi. (pati sumasciau:?:-))
pacios kuryba graziausia ![]()
mirtis ateina per tyliai,kad ja isgirstum,ir pasiima tave per greitai,kad spetum isiklausyti...(as)
niekinti kitus lengva paziurek i save.(mano zodziai)
kaip matau, cia visi zymus filosofai
:D (as pasakiau)
O as pasakyciau ka as sugalvojus...:) bet uzdetu man geltona kortele
tai jei domina man PM parasykit ![]()
kai buna sunku tikek, kad dar ne pabaiga. ismok pamatyti paprastus dalykus, tokius kaip sidabru pasimpuosusia zeme... ![]()
Jusu visu labai grazus zodeliai
O mano pikti ir izeidziantys:|
gyvenimas tai kale... o po to tu mirsti pasake denisas is antros paduju klases... bleen noreciau rast vel ta straipsniuka... geras buvo
:pp
;]] sakyčiau neblogas ;]
nezinau egle,gal ir pikti tie tawo zodziai,bet teisingi
ir net laaaabai...tikrai :S
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pasamprotaukim žymių filosofų ir rašytojų mintimis:>