Тема: Ką daryti jeigu nesi dar kaltas?
Sveiki,Man yra 21 metai ir aš vis dar nesu turėjęs lytinių santykių su moterim.Ką galite patarti man ši tuo klausimu ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ką daryti jeigu nesi dar kaltas?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Sveiki,Man yra 21 metai ir aš vis dar nesu turėjęs lytinių santykių su moterim.Ką galite patarti man ši tuo klausimu ?
nusikalsk ;DD
Tu cia savanores ieskai ar kaip suprast?
padaryk kažką blogo - būsi kaltas
Ka cia bepatarsi, teorines zinias pritaikyti praktikoje
Ka cia bepatarsi, teorines zinias pritaikyti praktikoje
Bet kaip sakant be geros praktikos teorija nieko neduos
O jei rimtai tai durnas klausimas. Jei nori sekso tai susirask ar nusipirk. O jei ieskai meiles tai ieskok.
Sveiki turėjau tokia situacija,kad susipažinau per internetą su panelė.Susitikau su ja
.Pasivaikščiojom jinai buvo labai atvira galvojau,kad ne meluoja.Buvo su seksas davė man jinai,bet susitinkam antrą ,tik iš kartą nuvėjom į kiną ir tada antra kartą gavau sekso
.Ir manyje atsirado jausmai ir meilė.Po antro pasimatymo jinai man parašai,kad yra bloga ir megsta trumpalaikus santykius.Kodėl visos panos kalės ?
ieškotojas пишет:Sveiki turėjau tokia situacija,kad susipažinau per internetą su panelė.Susitikau su ja
.Pasivaikščiojom jinai buvo labai atvira galvojau,kad ne meluoja.Buvo su seksas davė man jinai,bet susitinkam antrą ,tik iš kartą nuvėjom į kiną ir tada antra kartą gavau sekso
.Ir manyje atsirado jausmai ir meilė.Po antro pasimatymo jinai man parašai,kad yra bloga ir megsta trumpalaikus santykius.Kodėl visos panos kalės ?
ne i ta skyle ivairavo,rimtai ne i ta,dabar suprato ir nori but kaltas.
Šiaip tai, iš asmeninės patirties, galiu pasakyti, kad nekaltumas labai geras "kozeris". Dažniau šią kortą mesk būdamas ar bendraudamas su priešingos lyties atstovėmis ir manau jos netgi susigūndys daug greičiau, nei nuo gėlių ar šokoladų.
Palydovės padės:D
Danielius пишет:ieškotojas пишет:Sveiki turėjau tokia situacija,kad susipažinau per internetą su panelė.Susitikau su ja
ne i ta skyle ivairavo,rimtai ne i ta,dabar suprato ir nori but kaltas.
matyt net ir po sekso nepasijuto kaltas
nieko nedaryk, lauk tos vieninteles, seksas pramoga ir nieko daugiau, nepasiduok spaudimui, viskas bus ok, ateis laikas ir viskas bus ok, yra ir panu kurios yra nekaltos ir apsimeta pasileidusiom del kitu nuomones, klausyk turek savo nuomone viskam, nieko nedaryk, lauk tos vieninteles
ne lauk biciuli!jieskok!:Dgerai jieskok! ir siaip mylejimasis ir sexas yra du skirtingi dalykai! gal kas zino kuom skiriasi?:D:>
ziurint i moteri per web kamera kai ji yra nuoga,mylejimusi nepavadinsi.
su moterimi neturejes.tuomet su kuo turejei?
ieškotojas пишет:Sveiki,Man yra 21 metai ir aš vis dar nesu turėjęs lytinių santykių su moterim.Ką galite patarti man ši tuo klausimu ?
su moterimi neturejes.tuomet su kuo turejei?
duok kam i snuki, cia no joke, pacios paskui ant taves lips.
na, žmonės jau baigia priprasti prie tos minties, jog nekaltybę šiais laikais prarasti normalų 12 - 14 metų, tai ir juokiasi jeigu bent kiek mąstytų, gal nebūtų taip juokinga
Idealiausia butu pasikarti..... Pagal klausima ir atsakymas...
ieškotojas пишет:Sveiki turėjau tokia situacija,kad susipažinau per internetą su panelė.Susitikau su ja
Nesupratau biski Is pradziu rasai,kad esi nekaltas,po val rasai,kad gavai du kartus,kas cia per apsimelavimai tokie?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ką daryti jeigu nesi dar kaltas?