Re: Klausimas moterimas - ar barzdos gerai?
Daiva... pagarbą užsitarnauti aš net nesiruošiu gerbti žmonių kurie manęs negerbia ir man ****, kad tu moteris, ir gerokai vyresnė kaip su manimi taip ir aš su jais tad ieškok bėdų savyje, o ne manyje
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Klausimas moterimas - ar barzdos gerai?
Daiva... pagarbą užsitarnauti aš net nesiruošiu gerbti žmonių kurie manęs negerbia ir man ****, kad tu moteris, ir gerokai vyresnė kaip su manimi taip ir aš su jais tad ieškok bėdų savyje, o ne manyje
fuuuuu... kokia pagarba? koks uzsitarnavimas, pienburni su barzda:)
toks užsitarnavimas, sena nukvakusi senė )
Apie barzdas ir jų ilgius
Na kaip cia pasakius.... Ir uz ir pries. Atrodo ziauriai gerai, labai traukia, seksualu. 3 dienu barzda vaikinams (ne tiems, pas kuriuos trys plaukai ant smakro) is viso kazkas nerealaus.
Bet buciuotis su barzdociumi labaaaai skauda. Na ne is karto zinoma,bet kita diena jausmelis toks lyg ant eziuko miegojusi buciau
Kaip suprast miegojus?juk tik buciavotes.gal sedejei ant jo...
Kiek neapykantos pas jus tautiečiai Keista linkme energiją eikvojat, beprasmiais ginčais ir stūmimais virtualioje erdvėje nieko nepasieksit, nei nužeminsit kitą, nei įrodysit kokie teisūs esat. Nebeliko forumuose normalių diskusijų O gaila.
Kiek neapykantos pas jus tautiečiai Keista linkme energiją eikvojat, beprasmiais ginčais ir stūmimais virtualioje erdvėje nieko nepasieksit, nei nužeminsit kitą, nei įrodysit kokie teisūs esat. Nebeliko forumuose normalių diskusijų O gaila.
Jei kazko sieki,ka ir kiek pasiekusi?
Kalbėjau apie diskusinius siekius kažką išsiaiškint (juk tam užvedamos diskusijos), o ne apie tai ką kiekvienas pasiekęs yra.
nors mazai cia tu forumuojanciu, bet neblogai pliekiasi
o kas belieka? duok šitom senom kačergom valią, tai išvis ant galvos užlips ;DD
Kalbėjau apie diskusinius siekius kažką išsiaiškint (juk tam užvedamos diskusijos), o ne apie tai ką kiekvienas pasiekęs yra.
Jokio skirtumo.klausimas islieka
man kaip vyrui nesuprasti moterų, bet šiaip nekaip žiūrisi, jei moteris su barzda, net jei ir sugeba eurovizijoje laimėti
Brigita пишет:Kalbėjau apie diskusinius siekius kažką išsiaiškint (juk tam užvedamos diskusijos), o ne apie tai ką kiekvienas pasiekęs yra.
Jokio skirtumo.klausimas islieka
Jei skirtumo nematai, tai prastai su nuovoka. Į klausimą ką aš pasiekusi nė nesiruošiu atsakyt ir kelt savo pasiekimų į viešą erdvę.
Kodel ieskai jei pasiekimu daug?bendravime
No life without jixad.
Barzdos yra jega...
barzdociais esame mes gime.. barzdociais norime ir but...
fainai,gražu, tvarkinga prižiūrėta stiliova-veža
nu geras, nustebino kad tiek teigiamu ats apie barzda, kaip ten 3 dienu gerai. Tai kokio velnio cia tiek vargt ir skustis, kas 3 dienas nusiskutai ir gerai o kiti ten skutas kiekviena diena dar ryte kai ner ir taip laiko nes reik eit i mokslus/darba, pamiegot irgi norisi iki paskutines galimos minutes
triju dienu zelmenys atrodo sexy, nes toks ispudis, kad vaikinas neislipo is lovos tris paras:)
o cia reiskia gerai kad neislipo is lovos 3 paras?
man kaip vyrui nesuprasti moterų, bet šiaip nekaip žiūrisi, jei moteris su barzda, net jei ir sugeba eurovizijoje laimėti
Tai gi ten vyras laimejo tranvestitas o ne moteris
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Klausimas moterimas - ar barzdos gerai?