Re: Kodėl moterims rūpi seksas ? ;o
O ką daryti, jei vaikiną vyrai domina, ne merginos..?!
o kodel jus tai domina?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodėl moterims rūpi seksas ? ;o
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O ką daryti, jei vaikiną vyrai domina, ne merginos..?!
o kodel jus tai domina?
o kuriai moteriai patiktu kad jos drauga ar vyra nuviliojo kitas vyras ?.. Geda butu, ypac tokioj lietuvoj...
O kodel moterims rupi seksas? Del tos pat priezasties kaip ir vyrams... Jei jis geras, tai tikrai puiki fizine iskrova. O jei prastas, tiesiog negali juo megautis, kaip ir prastu arba skoni neatitinkanciu patiekalu... Tai pasirinkimas toks- gerini ta patiekala, arba renkiesi ragauti kita ... Kaip kam patogiau...
kas pabendrauti?
o kaip oralinis merginoms? uz ar pries?
o kuriai moteriai patiktu kad jos drauga ar vyra nuviliojo kitas vyras ?.. Geda butu, ypac tokioj lietuvoj...
O kodel moterims rupi seksas? Del tos pat priezasties kaip ir vyrams... Jei jis geras, tai tikrai puiki fizine iskrova. O jei prastas, tiesiog negali juo megautis, kaip ir prastu arba skoni neatitinkanciu patiekalu... Tai pasirinkimas toks- gerini ta patiekala, arba renkiesi ragauti kita ... Kaip kam patogiau...
ragauti geriausia:)
bet kita vertus geriau ir netobulas nei jokio..
Seksas turėtu visiems zmonems rupeti Senatvėje tikrai nerupes
seksas turi rupeti,o jai tavim dar domisi isvis veza,seksas nuima visus stresus,myletis tai butina ...kaip be jausmmu ir sekso buti neisivaizduoju
Del streso ir piktos moterys
Sveiki turėjau tokia situacija,kad susipažinau per internetą su panelė.Susitikau su ja .Pasivaikščiojom jinai buvo labai atvira galvojau,kad ne meluoja.Buvo su seksas davė man jinai,bet susitinkam antrą ,tik iš kartą nuvėjom į kiną ir tada antra kartą gavau sekso .Ir manyje atsirado jausmai ir meilė.Po antro pasimatymo jinai man parašai,kad yra bloga ir megsta trumpalaikus santykius.Kodėl visos panos kalės ?
Siaip tai ne visos tokios blogos, kuriom tik seksas galvoj, bet gal tesiog pries tai jinai buvo iskaudinta kokio nors vaikino ir dbr tokiu budu keršija. na cia jau psichologinės priezastys, mano nuomone
Todėl kad tokia gamta. Tiek vyrams tiek moterims tas seksas rūpi. Pavydžiui kiti gyvūnai nežiūri nieko neturi jokių komplekstų ir žmogus gi gyvūnas yra ir sekso troškimas yra paskiekviena žmogų kuris nėra sterelizuotas. O gamtos nepakeisi sakyk ką nori bet visiems sekso norisi.
Seksas turėtu visiems zmonems rupeti Senatvėje tikrai nerupes
kas yra senatve?
Kvailas klausimas . Mazdaug, kodel saule sviecia ?
Lietuvoje nelabai joms rupi, nes labai daug frigidisku yra, dauma merginu ruko kaip kaminai dabar ir joms gerai, savaitgali bonke snapso ant galvos ir viskas gerai )
Nemanau, kad tokiu dauguma. Veikiau atvirksciai...
Woman love it but man are crazy about it.
Woman love it but man are crazy about it.
idomu butu imesti vyra ir moteri i deze, kuris kuri pirmas uzpuls.
john michel parašė:Woman love it but man are crazy about it.
idomu butu imesti vyra ir moteri i deze, kuris kuri pirmas uzpuls.
seniai seniai teko gal filmą matyti, gal knygą skaityti - vokiečiai vienoje iš koncentracijos stovyklų tyrė žmonių lytinį gyvenimą seksualumą ir pan. Bandomaisiais triušiais pasirinko vyrą ir moterį, kurie, kaip jie puikiai žinojo, vienas kitam buvo labai neabejingi. Juos uždarė į stebėjimo kamerą. Ir vokiečiai nuoširdžiai nesuprato, kodėl jie vienas ant kito nepuola, juk sąlygos, kaip koncentracijos stovykloje, pačios nuostabiausios. Deja, nors ir kaip ilgai puikiai maitinami, vienas kitam patrauklūs priešingų lyčių atstovai išbuvo vienoje kameroje, vokiečių stebėtojams peno mokslinėms išvadoms nepateikė...
ka juos kur pierkuns tuos kalinius knyga ir filmas.nereikia jokiu filmu ir taip aisku kad vsie so vsiemi v zhyvopysnom bezporyadke.
Moterims rupi viskas, tame tarpe ir seksas...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodėl moterims rūpi seksas ? ;o