Re: merginu nuomone
realybe tokia kad niekam zmogus su negalia nereikalingas. pas mus net visiskai normalu sveika vaikina gali atstumti tik del to kad jis 3 cm zemesnis arba 1 kg storesnis nei merginos idealas arba del to kad akiu plauku spalva ne tokia tai yra tave gali atstumti del labai menku kuno defektu o jeigu dar busi su negalia tai be sansu mergina susirasti nebent tokia pacia su negalia. man paciam kartais raso merginos su negalia man ju zmogiskai gaila bet as paklausiu save ar as noreciau gyventi su tokia mergina ir buti jai isipareigojes ir pats sau atsakau kad ne tikrai nenoreciau. is dalies taip pasireiskia naturali atranka nes jei du zmones su negalia prades gimdyti vaikus tai net baisu pagalvoti kas pas juos gali gimti. ir dar kai as suvokiau kad jeigu tapsiu neigalus busiu niekam nereikalingas tai priverte mane daug labiau rupintis savimi savo sveikata nes musu visuomene dabar labai egoistiska zmones savanaudiski kiekvienas kovoja uz buvi neigalus tu niekam nereikalingas reikia tik sveiku ir stipriu zmoniu todel jei esi neigalus belieka tik nusizudyti