Kitas variantas - laiškų ignoravimas. Aš prisipažinsiu, ignoruoju daug laiškų.
Kaip jums nedaeina, kad jei mergina ignoravo vieną kartą, na maximum du kartus tai jinai ignoruos ir septintą kartą... Tokius blokuoju, nes kartais per savaitę sugeba parašyti dešimt kartų ''Labas, ką veiki?'' vienam žmogui. Kai kurie išvis nepamena, kam jau rašė, nes rašo ilgą žinutę ten su visokiais meilikavimais ir t.t., bet tokią pačią, lygiai tokią pačią parašo ir po kelių dienų. Ką tai parodo? Kad žmogus nepamena kam jau rašė. Jei kas norėtų pasitikslinti, parašyti dar kartą tai ir parašytų ''Labas, kodėl neatrašei?''
Dar kelios priežastys kodėl ignoruoju -
1. Priklauso nuo nuotaikos, jei nuotaika gera - stengsiuosi atrašyti visiems. Jei ne - tai ne.
2. Daug kas rašo ''galėjai atrašyti, kad nenori, suprasčiau''. Visai ne, daug kartų bandžiau žmonėms draugiškai paaiškinti, kad ne su tavim susitikti nenoriu, ar ne tai nedomina ir panašiai. Bet sulaukiu ne to tariamo supratimo, o keiksmažodžių lavinos kokia aš tokia ir anokia. Todėl ignoravimas lengviausia išeitis, o šiaip dažniausiai blokuoju, nes užknisa rašinėjantys po šimtą kartų.
3. Jeigu neatrašiau į pirmą žinutę reiškiasi man nepatiko jos turinys, buvau blogos nuotaikos, man nepatiko anketos turinys, arba nepatiko nuotraukos.
4. Niekada neatsakau į nesamoningus laiškus, į laiškus su poezija, eilėraščiais ir perdėtom ''romantiškom'' nesamonėm.
5. Į laiškus ''Labas, ką veiki?'', ''Labas, kaip sekasi?'', ''Labas, kaip savaitgalis'' - atrašau tik gal dviems žmonėms iš šimto.
6. Neatsakau ir tiems kurie pirmoje ar antroje žinutėje siūlo susitikti, prašo numerio, facebook'o ar dar ko.
Viskas easy, tik kai kurie nelabai supranta ir verkšlena dėl visko. Beto, tiems kas sako, kad kurios neatrašo - tos pasikėlusios. Tebūnie, bet tada jūs irgi pasikėlę, nes patys nerašot kiekvienai pasitaikiusiai. Gi vistiek atrenkat pagal anketą, nuotraukas kuriai parašyti tą ''labas'', o kurioms ne. Taigi išvada - visi bendrauja su tuo kuo nori, ir taip, visi mes išrankūs ir visi savotiškai pasikėlę. Gero vakaro.