81

Re: patinka vienatvė?

Konstantinas пишет:

nu ka moteros baigesi jusu diena dabar ir vel visas gyvenimas suksis aplink vyrus) o jus lauksite sekancios moters dienos kad gauti viena tulpe) o gal isvis nieko negauti)

Atrodo, jei ne vyrai, nebutu apie ka suktis vargsems moterims smile Nesusireiksminkit sitaip smarkiai, nes ir tulpiu ir kitu kvietku galim ir pacios sau pasidovanoti, ir einam sau namo su puokste ir patenkintos, negi galvojat, kad nerasim kur nusipirkt big_smile ... Bet jei jums vyrai netycia uzeitu noras padovanoti mums, moterims nors viena tulpe, visai nebutina laukti kitos kovo 8-os , padovanokit ja tuoj pat wink

82

Rasa пишет:
Konstantinas пишет:

nu ka moteros baigesi jusu diena dabar ir vel visas gyvenimas suksis aplink vyrus) o jus lauksite sekancios moters dienos kad gauti viena tulpe) o gal isvis nieko negauti)

Atrodo, jei ne vyrai, nebutu apie ka suktis vargsems moterims smile Nesusireiksminkit sitaip smarkiai, nes ir tulpiu ir kitu kvietku galim ir pacios sau pasidovanoti, ir einam sau namo su puokste ir patenkintos, negi galvojat, kad nerasim kur nusipirkt big_smile ... Bet jei jums vyrai netycia uzeitu noras padovanoti mums, moterims nors viena tulpe, visai nebutina laukti kitos kovo 8-os , padovanokit ja tuoj pat wink

tikrai nebutu) visas gyvenimas sukasi aplink vyrus) vyrai valdo pasauli o moterys tik aptarnauja vyrus) o tai kur siusti tas kvietkas?) nurodyk adresa ir tel nr issiusiu tau geles)

83 (2015-03-15 14:30 отредактировано Rasa)

oj kiek yra zaviu merginu ir moteru, kurios vertos geliu nuo vyru, ir ne vien todel kad per kovo 8 jas kazkas pamirso tulpem apdovanoti... Apdovanokit moteri gelem siaip vien, del to, kad gyvenimas taptu malonesniu... Padarykit svente moteriai bet kokia diena, jai iteikdami geliu, o ji gal tuomet su malonumu suksis aplink jus, kai jus pasauli valdysit wink`

84

Taip moterys, jūs tokios šaunios ir mielos, aš jus myliu smile

85

As tai manau, kad zmogui artimo bendravimo su kitu reikia. Ir jei bando laika skirti vien savo tikslams, iskart, atrodo, buna pakylejimas, bet po kurio laiko ima trukti tinkamo bendravimo, todel gali lydeti nemalonus jausmas, motyvacijos sumazejimas; buna bloga, kol nesusirandi asmens bendravimui pilnaverciam gyvenimui.

86

Panašiai viskas ir pas mane. Momentais, lyg skaityčiau savo pačio žodžius. Tik nesigilinu daug jau į tai. Žemiški dalykai ar temos, jau senokai banalios... Pats dirbu ir gyvenu namie, jau penkti metai. Į lauką retai išlendu, irgi būtų galima ištraukt panašią analizę iš galvos, kaip pas jus. Tiesiog radau užsiėmimą, tyrinėti man įdomias temas, o vienatvė pasijunta nebent vakare, kada jau atsiguli į lovą, užsidedi kokį filmą, prieš miegą. O dieną yra kuo galvą užpildyt, ar tai darbas ar kažkokie tyrinėjimai man įdomių dalykų. Tada žmonės irgi gan dažnai erzina ar tik trukdo, nors ir susidaro bendravimo stygius... Manau daug kam yra taip, kas gyvena panašiai. Čia savotiškai, greičiausia ir amžiaus krizė ir asmenybės, o gal dar buvusi depresija. Bent pas mane seniau ji buvo ir įpratau taip namie būti. O dabar jau tai įprotis, kad ir nelabai depresuoju. Kažkur eiti, būtinai reikia priežasties, ne šiaip sau... smile Kitaip tai laiko švaistymas veltui smile

87 (2015-03-28 09:43 отредактировано Vytiokas)

Su autoriu sutinku. Cia virtualiame bendravime, greit ateina riba, labai greitai issisemi. Visai kas kita, kai realybej bendraujant.

88

Jums nepatinka `vienatve? Tai kodel nervinates `jei didziuosiuose prekybos centruose dideles eiles? Juk tiokia proga rasti bendraminciu... Ko nervinates kai i automobiliu spustis papuolat? Eikit pazindintis vieni su kitais realiai smile Skubat, lekiat, rezultate atsiduriat namie, be minios ir vel niurzgat... Jums, zmonems niekas negerai... O as uz tuos, kuriems nereikia draugu, pazystamu uztenka, ir seimos, viskas wink

89

Rasa пишет:

Jums nepatinka `vienatve? Tai kodel nervinates `jei didziuosiuose prekybos centruose dideles eiles? Juk tiokia proga rasti bendraminciu... Ko nervinates kai i automobiliu spustis papuolat? Eikit pazindintis vieni su kitais realiai smile Skubat, lekiat, rezultate atsiduriat namie, be minios ir vel niurzgat... Jums, zmonems niekas negerai... O as uz tuos, kuriems nereikia draugu, pazystamu uztenka, ir seimos, viskas wink

Pykti nevertėtų dėl nieko. O dėkoti reikia ir už blogį ir už gėrį. Už gėrį dėl ko dėkoti yra aišku, o už blogį, kaip už jums visatos duotą pamoką. Tai beje labai stipriai aplengvina visą tą incidentą, jeigu pasakyti ačiū. Nukrenta, kaip akmuo nuo kaklo. Dėl tokių pačių, kaip jūs suradimo, tai teisingai pataikėte. Nes jeigu pvz. du žmonės eilėje nepatenkinti, abu jie skleidžia vienodas, neigiamas vibracijas ir pritraukia vienas kitą... Nuo to po to atsiranda ir ligos. Dėl to geriau ant nieko nepykti.

Savo laiku man šis žmogus padėjo suprasti šiuos dalykus. Čia galima sakyti nedidelė instrukcija, kaip vertėtų gyventi smile
https://www.youtube.com/watch?v=X2jMU82kwqg

90 (2015-03-28 15:24 отредактировано JuodaiBaltiBatai)

Pyktis būtinas. Tai įgimta. Visi jausmai pasireiškia (galbūt) kaip poreikis palaikyti jų panaudojimo 'gerą formą' ar dėl kokios kitos priežasties, ar tiesiog. Taip ir turi būti. Aš kažkada galvojau, kad reiktų jaustis vien gerai, ir kai man sakė, kad ne, tai aš maniau, kad jie nusišneka. Bet taip yra. Visi jausmai yra, ir kokius jausmus tuo metu reikia patirti, tokie ir turi būti patirti.

Bet vegetariška ir veganiška mityba į tai neveda smile

91 (2015-03-28 17:54 отредактировано Vytiokas)

Rasa пишет:

Tai, kad tu visai net nepataikai... Prie ko cia nervintis ir galu gale likti vienas namie? big_smile Kazkaip cia nelabai man asmeniskai klijuojas...
Jeigu ima del tokiu smulkiu dalyku nervai, tai manau laikas susirupinti del raminamuju big_smile

92

nekenciu vienatves, bet geriau ji, negu bele kas.

93

Loreta пишет:

nesutikciau smile  nors  zmones labai skirtingi

94

Loreta пишет:

vienatve moterims yra kaip likimo bausme)

95

Konstantinas пишет:
Loreta пишет:

idomiai cia...kazi uz ka ???

96

Loreta пишет:
Konstantinas пишет:
Loreta пишет:

uz gyvenimo klaidas...

97

ir tos klaidos gali buti paprasciausios - atsisakyta  gyventi su alkoholi megstanciu, neistikimu smile pagaliau klaida - nepamatyti to, kuris galetu buti  salia iki grabo... nes tuo metu ziureta i vitrina, pilna sukneleiu ar bateliu...

98

Konstantinas пишет:
Loreta пишет:
Konstantinas пишет:

uz gyvenimo klaidas...

taip paprasta.....o tai vyrai klaidu gyvenime nedaro.....

99

vienintele vyru klaida tai moteris smile

100

Galu gale koks skirtumas big_smile Cia nepradesim asaroti tik