Re: Pinigai, euras ar litas kuris geriau?
Dažniausiai įrodoma ir pataisykite mane, bet gana greitai nustatoma, kas ir kaip, bet kai akivaizdžiai norima nuslėpti turimą daugumai nenaudingą informaciją, tai ji gražiai nutylima ir pamirštama.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pinigai, euras ar litas kuris geriau?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Dažniausiai įrodoma ir pataisykite mane, bet gana greitai nustatoma, kas ir kaip, bet kai akivaizdžiai norima nuslėpti turimą daugumai nenaudingą informaciją, tai ji gražiai nutylima ir pamirštama.
tai taip gaunas kad cia yra legalus zudymas. Nieks nieko negali irodyt, zudyk ir meluok. Slykstynes.
Kažkada, kai dar domėjausi karu, karo istorija, karo nusikaltimais, vienas draugas padovanojo neblogą knygą, apie spec. pajėgų istoriją nuo 1945 m.: http://www.amazon.co.uk/In-Combat-Zone- … 0814757952 (originalas)
Ji parašyta vieno Britų SAS, LRRP tipo spec. pajėgų kariškio, nupasakoja jų gyvenimą. Aprašo istoriją, kaip susikūrė ir susiformavo spec. pajėgos įvairiose pasaulio šalyse. Apie kai kuriuos karo didvyrius. Spec. pajėgų koncepcija, taisyklės, jų spalvinga kasdienybė, įvairios karinės operacijos iki smulkių detalių, kas į kurią pusę šaudė, kas liko sužeistas ir t.t... Tik skaičiau rusišką jos vertimą "В зоне воевых действий" (http://www.ozon.ru/context/detail/id/2312131/ ).
Tai šioje knygoje, vienoje vietoje buvo pasakyta visa tiesa, lūpomis tų, kurie viską daro. Ta prasme, spec. pajėgos, tai ir yra tas įrankis, kuriems paliepus būna susidorojama su kuo nors, kas kažkam būna kliūtis. Joje buvo apytiksliai tokie žodžiai:
- Šiais laikais užtenka žmogų pavadinti teroristu ir jį galima legaliai nužudyti ir nelikti už tai nubaustam -
Tai skaičiau, kai dar visai kitaip maniau, kad viskas pasaulyje yra. Kaip daugelis naivių žmonių viską įsivaizduoja... Ši tiesa ir tolimesnis tyrimas atskleidė dar daugiau visko.
Darius parašė:tai taip gaunas kad cia yra legalus zudymas. Nieks nieko negali irodyt, zudyk ir meluok. Slykstynes.
Kažkada, kai dar domėjausi karu, karo istorija, karo nusikaltimais, vienas draugas padovanojo neblogą knygą, apie spec. pajėgų istoriją nuo 1945 m.: http://www.amazon.co.uk/In-Combat-Zone- … 0814757952 (originalas)
Ji parašyta vieno Britų SAS, LRRP tipo spec. pajėgų kariškio, nupasakoja jų gyvenimą. Aprašo istoriją, kaip susikūrė ir susiformavo spec. pajėgos įvairiose pasaulio šalyse. Apie kai kuriuos karo didvyrius. Spec. pajėgų koncepcija, taisyklės, jų spalvinga kasdienybė, įvairios karinės operacijos iki smulkių detalių, kas į kurią pusę šaudė, kas liko sužeistas ir t.t... Tik skaičiau rusišką jos vertimą "В зоне воевых действий" (http://www.ozon.ru/context/detail/id/2312131/ ).
Tai šioje knygoje, vienoje vietoje buvo pasakyta visa tiesa, lūpomis tų, kurie viską daro. Ta prasme, spec. pajėgos, tai ir yra tas įrankis, kuriems paliepus būna susidorojama su kuo nors, kas kažkam būna kliūtis. Joje buvo apytiksliai tokie žodžiai:
- Šiais laikais užtenka žmogų pavadinti teroristu ir jį galima legaliai nužudyti ir nelikti už tai nubaustam -
Tai skaičiau, kai dar visai kitaip maniau, kad viskas pasaulyje yra. Kaip daugelis naivių žmonių viską įsivaizduoja... Ši tiesa ir tolimesnis tyrimas atskleidė dar daugiau visko.
o is kur cia zinot kad tose knygose tiesa ?:) gal cia irgi pakeicia mastyma, isplauna smegenis
plius idomu dar ar angliskas nuo rusisko turinys nesiskiria
Nu ka euras padesim visokiom turesim prisidet prie pagalbos vakaru europai....
Isokom i skestanti laiva ir tiek..
Nu ka euras padesim visokiom turesim prisidet prie pagalbos vakaru europai....
Isokom i skestanti laiva ir tiek..
jau mes tai cia didziausi gelbetojai ziurekim kad musu gelbet nereiktu
numušė rusai: 1) patys patvirtino 2) virš jų teritorijos 3) neleido nuolaužų rinkt.
Darius, ten knyga visai ne apie tai buvo. Apie karo istoriją ir t.t.. Nelietė politinių temų jokių ir tik vienoje vietoje buvo parašyti šie žodžiai. O Angliško ar rusiško turinio nelyginau.
Tas anas tą darė... Įrodymai??? įrodymai??? - Tai gi visi ir taip tą žino (politinė retorika)...
O šiaip, jeigu kažką rašo Delfi ar Lietuvos Rytas ir juo labiau 15 min. Tai tai toli gražu ne įrodymai... Deja, tą patį eina pasakyti apie absoliučiai, bet kokį dienraštį. Jie žiūri tik reitingų, daugiau nieko...
Euras
tas pats ****, kitokiu santykiu.. Cia kaip skalbimo milteliu perkat koncentruotu, plauna taip pat, pilat maziau... va..
Man euras geriau
i klausima kas geriau,euras ar litas,aiskiausias atsakymas,numustas lektuvas.
Ramūnai, tavo juokeliai man glosto širdį jau nuo 2014-12-06.
litas nes skalsesnis buvo.nuėjai i makxe su šimta litu ir dar gražos parsineši.Dabar nueini su šimtu nauju lietuvišku ir žiu kad gražos turi tiek pat kaip ir iš senu lietuvišku o pirkiniu krepšelis nepapilnėjes.
Euras
Euras ir man
Euras pasirodo slidus pinigas palyginus su litais greit tirpsta
Euras pasirodo slidus pinigas palyginus su litais greit tirpsta
ir dar kai skubi, nebepasiskaiciuoji kiek tas yra litais, vakar belmonte vandens buteli 750ml uz 4 eur kazkur pirkau
nu i siaip nlb buvo pasirinkimo, nebent mazesni buteliuka
Net nustebau, kad didžioji dauguma čia pasisakiusų yra už eurą. Beje aš irgi už jį.
Litas buvo stabiliausia valiuta nuo tada, kada atsirado....o šiaip pagalvokit, kodėl vokiečiai įsivedę eurą, savo markių nesunaikino, o laiko rezerve.... o dar kaip ten mūsų atrodo vaizdelis su kitom ES atlyginimų zonoj... kainos deja, bet kai kurios taip šoktelėjo, bus smagu, kai neberodys litais prie eurų kainoj...anekdotas apie 800lt atlyginimą ir 1200lt mokesčius tampa anekdotu apie 300eurų atlyginimą ir pvz žiemą 300+ mokesčius
Litas buvo stabiliausia valiuta nuo tada, kada atsirado....o šiaip pagalvokit, kodėl vokiečiai įsivedę eurą, savo markių nesunaikino, o laiko rezerve.... o dar kaip ten mūsų atrodo vaizdelis su kitom ES atlyginimų zonoj... kainos deja, bet kai kurios taip šoktelėjo, bus smagu, kai neberodys litais prie eurų kainoj...anekdotas apie 800lt atlyginimą ir 1200lt mokesčius tampa anekdotu apie 300eurų atlyginimą ir pvz žiemą 300+ mokesčius
Jeigu jus save vertinat tik minimumu, tai ką aš galiu jums pasakyti... greičiausiai su tokiu požiūriu niekada daugiau ir neuždirbsite.
eurai man kol kas nelabai patinka, ypac popieriniai. skirtingi dydziai, gal del akluju, kazkokie beveidziai, be konkretaus piesinuko, paplauke, tie nauji per daug spalvoti. o monetoms priekaistu neturiu, irgi reik priprast, bet visai nieko is isvaizdos.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pinigai, euras ar litas kuris geriau?