Dėl dešimt dievo įsakymų, kiek girdėjau jie yra paimti iš Egipto mirusiųjų knygos. Kas buvo aš nežudžiau - virto nežudyk, aš nevogiau - virto nevok ir t.t... Na krikščionybė daugiau ar mažiau atkartoja daugelį seniau buvusių religijų. Kažkur aš tai buvau išdėstęs apie epochas, aeon'us ir skirtingas dievybes jų metu. Daugelio jų istorijos beveik pilnai atkartoja Jėzaus, tai pvz. Horas, Mitra ir daugelis kitų.
Pirmojo Zeitgeist pradžioje (apie 5-7 minutes) yra neblogas epizodas apie bibliją. Gan gerai išaiškinta viskas. Po to galima paieškot Myths of Mankind TV laidų video įrašus pvz. Son of God ar apie Gnostikus. Ten daugiau iš mokslinio taško tyrinėjama. O jeigu iš rusiškų, gan įdomiai pasakoja RenTV - Великие тайны - Великие тайны Ватикана. Nors aišku visa rusiška informacija yra su rusišku prieskoniu.
reikia mokėti atsirinkti.
Pats nedidelį grojaraštį youtube apie tai sukūręs, bet ši info gali šokiruoti. Aš paprastai nesibaidau net kiek persūdytos informacijos. Tiesiog atsirenku joje:
https://www.youtube.com/playlist?list=P … PD2oVCOaXi
Esminis toks būna akcentas rusiškoje informacijoje, kad jie - salvai viską sukūrė, viskas yra jų paveldas ar nuopelnai. Bet aš čia nematau konflikto. Rusai teigia, kad visi baltieji atėjo iš Hiperbarijos, vadinosi arijais ir po to pasklido po pasaulį, į įvairias žemes. Tai tiek lietuviai, tiek rusai, anglai ar vokiečiai ir visi kiti baltieji yra kilę iš tenai pat. Mus iš viso nedaug nuo jų skiria, jeigu imti geografiškai. Tai visus nuopelnus ką jie priskiria tik slavams aš priskiriu visiems baltiesiems ir problemos tame po to nematau
Tiesiog atėjo baltieji, taip vadinamieji arijai, dalis jų pasivadino slavais ir atsinešė čia savo žinias. Tai arijų nuopelnai yra visų baltųjų nuopelnai ir žinios.
Rusai tik šių žinių daugiau išsaugojo iki dabar, kadangi krikščionybės ir jos kaip vienintelės filosofijos propagavimas vyko labiau Europoje ir tai naikino visas kitas žinias, priskyrė joms velnio etiketę. Tai ir inkvizicija, kuri stipriai apmažino Europos šalių DNR, kadangi pvz. buvo deginamos ant laužo visos gražios ir žavios moterys - nes gražesnės moterys buvo laikomos raganomis, kadangi galėdavo pakerėti savo grožiu vyrus. Dėl to jeigu pažvelgti į kai kurias Europos šalis, pvz. Vokietija ir jų genofondą, ten dabar gražių moterų yra mažai. Tai šio bažnyčios genocido, inkvizicijos rezultatas... Gal dėl to ir Norvegijoje taip dažnai atiminėjami atvykėlių vaikai, kad šį genofondą atstatyti...