Re: Merginos???
Anksciau visada kai kas nors paklausdavo, kodel nerukau prisidengdavau, kad sportuoju ir tai man kenkia ir dabar labai dziaugiuosi, kad sitos klaidos nepadariau ir nebandziau rukyt:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Merginos???
Anksciau visada kai kas nors paklausdavo, kodel nerukau prisidengdavau, kad sportuoju ir tai man kenkia ir dabar labai dziaugiuosi, kad sitos klaidos nepadariau ir nebandziau rukyt:)
na pana kad ruko dar nieko tokio bet nepernesu tu nemasstanciu panu kiurios ruko kai buna nescios ,jai jau kenki tai kenk sau o ne tam kas dar tik ateina i sy pasauli
sutinku, su tavimi Monika ir tikra nesamone yra atsikirineti zmones, sakant, kad tipo merginos negali rukyti, mkaip negrazu vyrus nesusiras ir t.t. o vaikinams, tipo ok nu cia gryna nesamone ir jei vaikinas, ruko ir sako kad pana negali, rukyti niekada su tokiu nedraugauciau, ir kiti zmones dar anksciau uz 14 pradeda, nes cigaretes yra geras dalykas,
As rukau bet tai yra blogai nebeina mesti,o vaikinas turi rukyti nes yra vyras o ne mergina
ne visos ir ruko...bet gal geriau rukanti mergina nei prasigerusi svirduoliuotu kur gatveje nes man negraziai atrodo patvory nuvirtusi vemianti pana...
man isvis nepatinka nei rukancios, nei geriancios merginos.. nes jos visai negalvoja apie ateiti.. kaip reikes ateity gyvent, vaikus gimdyt, augint, senatve kokia laukia ir tt.. vyrai dar puse velnio, bet vistiek nieko gero.. delto ir pats nerukau, ir bandau drauge atpratint..
Visiskai sutinku su Deividu.. O taip elgtis kaip minejo Viktorija tai panai is vis lb. zema..
Visiskai sutinku su Deividu..
O taip elgtis kaip minejo Viktorija tai panai is vis lb. zema..
as suprantu bet pet pameginkit ilgai rukyti ir t.t. yra labai sunku atprasti be to as lb zema nesu* !!!
ko jus prie tu rukanciu kabinejates visi???nori ir ruko!o cia - nedraugauciau,bla bla bla..bet gi draugauji su zmogum o ne su cigaretem!tipa jei butu afigenna pana visom prasmem,bet rukytu,tai jau fsio,jai sansu nera??del kvapo is burnos?tam ir yra visokie tic-tacai,orbitai ir dirolai!! atseit rukanti pana tai jau slykstu..o baxuras ne?zmones turi teise rinktis ir tai tikrai nera zema.zema yra ju pasirinkimo negerbti ir juos peikti..
man isvis nepatinka nei rukancios, nei geriancios merginos.. nes jos visai negalvoja apie ateiti.. kaip reikes ateity gyvent, vaikus gimdyt, augint, senatve kokia laukia ir tt..
O tai ka nuo rukancio vyru nepriklauso?As manau priklauso,jai sakai apie vaiku gymdima,ir augynti kai salia tevas ruko
:-(
Zinokit Lietuvoje dar su rukimu gera padetis, O kas cia Portugalijoj dedas... Siaubas duju kamera cia ne salis... Ruko visi ir visur tiek vaikinai tiek merginos, seneliai ir seneles... net ligoninej ledziama visur rukyti isskyrus chirurgijos skyriu... Isivaizduokit jei lietuvoj taip ar tikrai nesinoretu mesti?
o Gintareli pats, ar rukai?:)
nerūkau... Rimantėle
Nerukau as
siaip karta paragaves negali sustot, jei zmogus uzkibo, tai jis rukys, jei zmogui nepatiko, tai jis ir netes ta iprati rukyti o jei labai nori mest, tai reikia ne tik noru, bet ir uzsispirimo bei draugu, giminiu pagalbos, nes tai kaip ir alkoholis, tu tampi nuo to prilklausomas
jei nori mest, tat tau butina turet ryzta
jop
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Merginos???