1

Tema: Dėmesio trūkumas ;D (žaidimėlis)

man dėmesio trukumas, ir šiaip nėra baisiai ką veikti smile tad pažaidžiam žaidimėlį (na, anoks čia žaidimėlis) tik laiką prastumti ;DD o esmė tokia:
+ dedat pliusą jei norit susipažinti, pabendrauti....
- dedat minusą, jei Jums atrodau neįdomus, atgrasantis, ir ateityje nė nemėginsint užkalbinti smile
prie ženklo galit palikti komentarą, kodėl pliusas, arba kodėl minusas smile

taigi pradedam smile

2

Re: Dėmesio trūkumas ;D (žaidimėlis)

Dėmesys, tai energija. Kam jį skiriame, tam ir atiduodame energiją. Gal vertėtų pamedituoti ar pasportuoti.

3

hmm... gal ir tamstos tiesa smile

4

Šią temą ilgokai gvildenu iš įvairių pusių. Kaip kai kurie žmonės sako. Jaučiausi taip blogai, kažkoks nusilpęs, bet va pasikalbėjau su žmogumi, dabar viskas gerai, pilnas jėgų. Nors energija nori nenori visi žmonės dalinasi ir tame nieko blogo nėra. Kartais tai eina net pajusti, su kažkuo pabendravus užsimanoma valgyti, papildyti jėgas. smile O sportuojant energijos lygis aplamai pakyla ar kažkokia naudinga veikla užsiimti. Aišku sveika ir forume kartais žmones išjudinti smile Va pvz. Tibeto vienuoliai medituoja, tai koncentruoja visą savo dėmesį į save, į vieną tašką. Tokiu būdu atiduodama mažiau energijos kažkur. Gal po to, dėl to jiems ir užtenka pavalgyti kartą į savaitę. smile

Nors kaip sako, galima Išlaikyti koncentraciją ant savęs ir skirti tik kažkokį procentą dėmesio kitur. Tada labai daug neatiduodama. Nors kaip dar kiti žmonės sako, kuo daugiau duodi, tuo daugiau gauni atgal. Bet tai veikia tik tuo atveju, jeigu taip tuo metu žmogus ir galvoja. Jeigu ne, tai grąža ne vyksta. Daug kas priklauso nuo mąstysenos. Tai iš esmės su teisinga mąstysena galima jos duoti ir ant galo turėti jos daug daugiau, nei jos buvo pradžioje.

P.S. Man jūsų nicks IRC matytas, tik aš tenai jau kuris laikas nesėdžiu. Kažkada tenai vadinausi iš Z....  smile Bet kitiems nebūtina suprast kas aš smile nors tai ir ne paslaptis smile

5

įdomūs Jūsų pastebėjimai ir mintys smile
aš asmeniškai tą "energiją" dalinu į kairę į dešinę smile kitaip tariant kam dėmesio iš manęs reikia tas iš manęs jo ir gauna smile žinoma, kartais išsunktas pasijaučiu, bet... manau verta smile
aš čia gan seniai prisireginęs, ateinu keliems mėnesiams ir vėl dingstu smile

6 (redagavo Arvydas 2015-05-18 16:11)

Na šiaip ja ir reikia dalintis. Viskas teisingai. Pats jau kokie metai studijuoju dvasines praktikas. Energija tai ir dėmesys ir informacija ir daug visokių formų. Žmonės ja dalinasi ištisai, išeinate į gatvę, matote invalidą, jį užjaučiate, jam kažkiek energijos atiduodate taip. Pamatome gražią moterį, dėmesys į ją ji ir kažkiek gauna jos ir tai jaučia ir taip absoliučiai visur vyksta. Tai ne vien bendravimas, bet ir kitos apsikeitimo formos, emocijos, mintys ir t.t... Gal kažkas ir apie mus einant, kad ir mieste kažką pagalvoja, kažkokį srautą jos nusiunčia...

Jos sąstingis kartais yra ir ligų priežastis. Vien kaupt ir su niekuo ja nesidalinti irgi negerai. Po to, kai jos per daug, gali ir daiktai namie dužt pradėti ar dar kažkas darytis... Kiek taip pasakoja žmonės, kurie daug medituoja ir palaiko ryšį su visokiais visatos protais, ne iš mūsų pasaulio, tai visatoje tai yra normali praktika. Keistis informacija/energija, kartu ir dalelyte savęs, vieni su kitais, net labai dideliais atstumais ir kaip jie pasakoja, tai pagrindinis būdas kaip įvairios būtybės visatoje minta. Materiją jie valgo tik kai nori, o ne kada reikia.

Kažkada bandžiau taip medituojant padaryti, keistis energija su kita planeta, kur tam tam tikrų šaltinių duomenimis yra gyvybė, konkrečiai su Saturnu. Tai labai įdomūs pojūčiai pasijuto, unikalūs tokie. Momentais lyg kažkas badytų adata nestipriai kai kurias kūno vietas. Pradėjo jaustis labiau vietos kur buvę kažkokios traumos ar randai, bet toks jausmas to proceso pasekoje lyg badytų ar kutentų, lyg mano kūnas tik dar labiau nuo to gyja. Bet čia gal kiek per daug už ribos papasakojau, nei domina sužinoti smile

7

na o daugiausiai energijos atima sedejimas prie kompo... big_smile

8

ir grįžtant prie reikalo... kur pliusai, kur minusai? ;DD

9

Tiesa sakant, galvojau, kad kokia buka malalietke pakure tema.......

10

Deja, Sergio, neatspėjot smile "ta buka malalietka" esu aš smile tiesiog užknisa skaityti visų kitų blevyzgas ir nesąmones, o čia jų pilną... tai kodėl man negalima kartais šudą pamalti, jei kiti tai daro kiekvieną dieną be sąžinės graužaties? smile

11

Puki, kryziai jums ir del temos ir i tema big_smile

12

valioooo!!! vieną turiu ;DDD

13

minusas uz tai kad demesio prasai, o pliusas, pasiekei savo, baterija kraunasi big_smile

14

ally, nu, sąžiningai tu čia, neturiu ką ir pridurti smile)

15

tai cia pridurti ir nereikia big_smile net neprasiau smile