Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 26 … 44 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 461 iki 480 iš 867
- Eglė
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Re: Gyvenimas Lietuvoje
Ponaitissss parašė:Eglė parašė:Ponaitissss parašė:1.Ir kas? Tas UK, o jau tikrai Norvegijos minimumas yra zymiai daugiau, nei tu kada esi gavusi. As nezinau kodel tu kalbi apie budulius, nenorincius dirbti ir visokius kitokius sh maliavima megstancius? Nes as dabar labiau rasau apie tuos, kurie nori dirbti ir dirba.
2.Ir vel tu apie tuos asocialus. Na tai eik i politika ir padaryk tvarka. Tie, kurie gyvena su keturiomis seimomis viename name neliecia gi temos su kuo tu miegi. Gal pas tave irgi daug vyru visur.
3.As daznai perku fake, nes nematau prasmes uz ta pati moketi daugiau, nes fake ar ne fake, skudurai yra skudurai. Ne tau spresti ka ir kas turi daryti Lietuvoj. Pavydas, kad zmogus uzdirba daug ir gali sau leisti nedirbti Lietuvoj?
4.Na kazkam reikia gi dirbti ir toki darba, skusti silkes, pakuoti susmustinius. O gal zmogui patinka ir jis uz tai tikrai daugiau uzdirba nei tu. Cia tu zmoniu gyvenimas, ir ju minimumas uzdirbtas saziningai, tad tau tik pasvajot apie ju minimumus.
O ir siaip reiketu pasimokyti pagarbos apie darbus. Nes as su pagarba i darbus ziuriu. Tu nesijaudink, tau net dirbt nereikia, gi uzsienieti sau susirasti nera taip sunku Kazkodel pazistu daug graziu merginu, kurios iskeliavo dirbti i fabrikus ir kitokius darbus, bet jos neverkia kaip tu del nuluzusio nagucio. Jos ten lieka ilgam dirbti, ir pailsejus Lietuvoj vel keliauja dirbti. Tai kas tame blogo? Nu jei tu esi kokio nagu salono ar soliariumo kontoroje sedinti mergaite, tai ziurek saves ir dziaukis savo darbu.
1. Hahaha, nu nu, neskaičiuojam kas kiek gauna. Jei tu nesugebi uždirbti Lietuvoje tiek kiek norvegai Norvegijoje - tavo problemos. Todėl, kad dirbantys ant minimumo dažniausiai ir yra buduliai. Aš nekalbu apie studentus, nekalbu apie naujus emigrantus ir panašiai. Aš kalbu apie tuos kurie po N metų dirba už minimumą ar kiek daugiau nei jis ir verkia, kad nesugeba daugiau uždirbti.
2. Man irgi neįdomu su kuo jie gyvena ir su kuo miega, tik tegul nesiskundžia blogu gyvenimu, nes patys jį kuria.
3. Silkių fabrike dirbti ir leisti sau daug... nu hmmm, nelabai derinasi
4. Žinoma reikia, ir nieko blogo neturiu prieš tuos kurie ten dirba, jei tai jų pirmas, laikinas darbas. O tokį darbą dirba po N metų tik buduliai kurie nesugeba pasiekti kažko daugiau, kažkur prasimušti, kad ir iki managerio tame pačiame silkių fabrike. Jie tiesiog to nesugeba.
Man pasvajot apie jų minimumus? Hmm, sure. Jau svajoju.
Prajuokinai negaliu
Na jei tu gyveni Siaures Korejos principu, tai ka padarysi. Atrodo Lietuva lyg tais laisva salis, kas nori ten ir keliauja, kas nori keliauja kitur dirbti. Koks tau reikalas? Mano gimines darbstus zmones, draugai irgi, tai jiems pakanka to, ka jie gauna, na ir savaime aisku jiems didina algas uz atlikta darba ir staza. Jei darbstus zmones yra buduliai, tai su taves tada nesuprantu, nes tau aplink vien buduliai vaidenasi
Niekas taves nevercia dirbti silkiu fabrike, arba valgyti silke. Esi siauro mastymo eiline nelaiminga lietuvaite, beje ir vienisa mama kaip suprantu, tai jau geriau savo problemas tvarkytum, nei piltum purva ant kitu, o ypac ant zmoniu, kurie tegul ir netampa vadybininkais, bet dirba. Jau skaitant tavo paniekas tikrai vercia susimastyt ir begti nuo tokiu ''moteru''.
Pakeliauk po pasauli, bet pirmiausia pasidomek etika, nes vargu ar uzsienyje zmones sypsotusi tokiai arogantiskai panai, kuri pati parodytu save tikru tikriausia budule.
Tai tegul keliauja ir užsikeliauja, bet matyt neturi tam laiko, nes visą jį prašvaisto verkšlenimams ir dejavimams kaip viskas blogai.
Po pasaulį aš pakeliavus daugiau nei tu - faktas, ir aplamai nereik manęs mokyti kaip gyventi, eik dirbti geriau, gal neverksi, kad sunku ir alga maža.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
mp parašė:Konstantinas parašė:RS parašė:O tu jau daug arabu mates? ir negru? kurie tik ofise sedi
uzsienyje daug ju matau ofise sedinciu) bet gatvese ju matau dar daugiau. ir visa laika ne po viena o gaujom ir nuolat kazka kombinuoja ir kazkokias problemas sprendzia. man negaila tegu veza juos i Lietuva nors paivairins musu visuomene ir kiekviena mergina tures sau po negra. galiu pasakyti kad atvezus cia negrus is karto suklestes masinu pardavinetojai nes pats pirmiausias verslas kurio imsis negrai tai prades varyti masinas is cia i afrika. paskui imsis ir kitu verslu (dokumentu klastojimu sukciavimais ir kitom veiklom). jie nera darbininkai siaip jie labai verslus tik visi ju verslai pusiau kriminalinio pobudzio. tai kad atvezus cia negrus pamatysit daug ko dar nematet
Tai va butent, pvz. man asmeniskai yra siule fiktyvios santuokos sandori
man irgi siule toki sandori. su kokia grazia rytu europiete gal ir sudaryciau sandori bet su afrikiete nenoreciau
- Eglė
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Ponaitissss parašė:Brunetė parašė:Ponaitissss parašė:Nukeliauk i uzsieni bent pusmeti padirbet, pamatysi, kad buduliu nelabai ten kas ir nori priimt, nebent per pazintys. Bet siaip ten grieztai, tad laiko tik dirbancius o ne pijokus ir pravaikstas darancius. Bet kvaila nesutikti, kad uzsienio algos yra didesnes
Tu rimtai durnas ar tik tokiu apsimeti?
Na kai tiesa skaudi, o argumentu nera, tai aisku, kas belieka kaip zmones durniais vadinti. Typical Lithuanian mentality.
Typical lithuanian mentality paverkšlenti, kad alga maža
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Eglė parašė:Ponaitissss parašė:Eglė parašė:1. Hahaha, nu nu, neskaičiuojam kas kiek gauna. Jei tu nesugebi uždirbti Lietuvoje tiek kiek norvegai Norvegijoje - tavo problemos. Todėl, kad dirbantys ant minimumo dažniausiai ir yra buduliai. Aš nekalbu apie studentus, nekalbu apie naujus emigrantus ir panašiai. Aš kalbu apie tuos kurie po N metų dirba už minimumą ar kiek daugiau nei jis ir verkia, kad nesugeba daugiau uždirbti.
2. Man irgi neįdomu su kuo jie gyvena ir su kuo miega, tik tegul nesiskundžia blogu gyvenimu, nes patys jį kuria.
3. Silkių fabrike dirbti ir leisti sau daug... nu hmmm, nelabai derinasi
4. Žinoma reikia, ir nieko blogo neturiu prieš tuos kurie ten dirba, jei tai jų pirmas, laikinas darbas. O tokį darbą dirba po N metų tik buduliai kurie nesugeba pasiekti kažko daugiau, kažkur prasimušti, kad ir iki managerio tame pačiame silkių fabrike. Jie tiesiog to nesugeba.
Man pasvajot apie jų minimumus? Hmm, sure. Jau svajoju.
Prajuokinai negaliu
Na jei tu gyveni Siaures Korejos principu, tai ka padarysi. Atrodo Lietuva lyg tais laisva salis, kas nori ten ir keliauja, kas nori keliauja kitur dirbti. Koks tau reikalas? Mano gimines darbstus zmones, draugai irgi, tai jiems pakanka to, ka jie gauna, na ir savaime aisku jiems didina algas uz atlikta darba ir staza. Jei darbstus zmones yra buduliai, tai su taves tada nesuprantu, nes tau aplink vien buduliai vaidenasi
Niekas taves nevercia dirbti silkiu fabrike, arba valgyti silke. Esi siauro mastymo eiline nelaiminga lietuvaite, beje ir vienisa mama kaip suprantu, tai jau geriau savo problemas tvarkytum, nei piltum purva ant kitu, o ypac ant zmoniu, kurie tegul ir netampa vadybininkais, bet dirba. Jau skaitant tavo paniekas tikrai vercia susimastyt ir begti nuo tokiu ''moteru''.
Pakeliauk po pasauli, bet pirmiausia pasidomek etika, nes vargu ar uzsienyje zmones sypsotusi tokiai arogantiskai panai, kuri pati parodytu save tikru tikriausia budule.
Tai tegul keliauja ir užsikeliauja, bet matyt neturi tam laiko, nes visą jį prašvaisto verkšlenimams ir dejavimams kaip viskas blogai.
Po pasaulį aš pakeliavus daugiau nei tu - faktas, ir aplamai nereik manęs mokyti kaip gyventi, eik dirbti geriau, gal neverksi, kad sunku ir alga maža.
Parodyk kur as rasiau ar net verkiau, kad mano alga maza ar netenkina manes mano alga? Vistakumas tau? Tu pati sedi kaip kokia bobute ir mokai kitus savu tiesu. Vargu ar ziurejai i mano pasus ir skaiciavai stampus kur ir kiek kartu as buvau nukeliaves, nes man nusisikt kur tu buvai ir ka kur darei
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Eglė parašė:Ponaitissss parašė:Brunetė parašė:Tu rimtai durnas ar tik tokiu apsimeti?
Na kai tiesa skaudi, o argumentu nera, tai aisku, kas belieka kaip zmones durniais vadinti. Typical Lithuanian mentality.
Typical lithuanian mentality paverkšlenti, kad alga maža
Na tau tikrai su galva problemos. O maniau, kad tik su regejimu, bet pasirodo klydau. **** esat ir tiek. Nepyk, nes tai literaturinis zodis
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
o kodel jums darbas uzsienyje asocijuojasi su silkiu fabrikais tualetu plovimais ir kitais purvinais darbais? man pvz Londone patiko siuntu isveziotojo darbas. vazineji sau su busu po miesta uz angliska minimalke. arba picu isveziotojo. irgi linksmas darbelis su mopedu po miesta vazineti. silkiu fabrikose negaleciau dirbti nekenciu zuvu kvapo. jau dabar esu isrankesnis darbams i purvinus darbus nelendu
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Na Konstantinai, matai, jos net savo vaikams slykstetusi isvirti sriubos arba isskalbti kojines, nes primadonos verks del savo naguciu ir joms gi nera lygis isvis kazka daryt. Yra gi tokia viena televizijoj Monika, tai jos seka tokiu pedomis.
- Nastya
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Negaliu neprisijungti prie diskusijos ir nepanervinti verkslenanciu zmoniu nepasakydama, kad Lietuvoje gerai ir jei kazkam cia blogai tai cia tik ju paciu problemos. Kas nori gerai gyvent - tas gerai ir gyvens ir tikrai nesvarbu ar zmogus gyvena Londone ar Vilniuje. Jei truksta noro ir uzsispirimo - blogai bus ir ten ir ten.
- Brunetė
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Ponaitissss parašė:Na Konstantinai, matai, jos net savo vaikams slykstetusi isvirti sriubos arba isskalbti kojines, nes primadonos verks del savo naguciu ir joms gi nera lygis isvis kazka daryt. Yra gi tokia viena televizijoj Monika, tai jos seka tokiu pedomis.
Ta Monika uz tave 10 kart geriau gyvena ir vargo nemato
- Brunetė
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:o kodel jums darbas uzsienyje asocijuojasi su silkiu fabrikais tualetu plovimais ir kitais purvinais darbais? man pvz Londone patiko siuntu isveziotojo darbas. vazineji sau su busu po miesta uz angliska minimalke. arba picu isveziotojo. irgi linksmas darbelis su mopedu po miesta vazineti. silkiu fabrikose negaleciau dirbti nekenciu zuvu kvapo. jau dabar esu isrankesnis darbams i purvinus darbus nelendu
Nes dauguma emigrantu fabrike ir dirba Ar ne?
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Brunetė parašė:Ponaitissss parašė:Na Konstantinai, matai, jos net savo vaikams slykstetusi isvirti sriubos arba isskalbti kojines, nes primadonos verks del savo naguciu ir joms gi nera lygis isvis kazka daryt. Yra gi tokia viena televizijoj Monika, tai jos seka tokiu pedomis.
Tai jai ir dirbti nereikejo. Tu matyt irgi niekur nedirbi. Aj, na tiesa, gi kaip sakoma Vilnius ir Tailandas turi siokiu tokiu panasumu.
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Brunetė parašė:Konstantinas parašė:o kodel jums darbas uzsienyje asocijuojasi su silkiu fabrikais tualetu plovimais ir kitais purvinais darbais? man pvz Londone patiko siuntu isveziotojo darbas. vazineji sau su busu po miesta uz angliska minimalke. arba picu isveziotojo. irgi linksmas darbelis su mopedu po miesta vazineti. silkiu fabrikose negaleciau dirbti nekenciu zuvu kvapo. jau dabar esu isrankesnis darbams i purvinus darbus nelendu
Tokioms cinikems zmogus dirbantis fabrike nera zmogus.
474 Atsakymas nuo Brunetė 2015-06-21 21:14 (redagavo Brunetė 2015-06-21 21:16)
- Brunetė
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Ponaitissss parašė:Brunetė parašė:Ponaitissss parašė:Na Konstantinai, matai, jos net savo vaikams slykstetusi isvirti sriubos arba isskalbti kojines, nes primadonos verks del savo naguciu ir joms gi nera lygis isvis kazka daryt. Yra gi tokia viena televizijoj Monika, tai jos seka tokiu pedomis.
Tai jai ir dirbti nereikejo. Tu matyt irgi niekur nedirbi. Aj, na tiesa, gi kaip sakoma Vilnius ir Tailandas turi siokiu tokiu panasumu.
Tu mano gyvenimo istorijos nekurk nieko nezinodamas O gal visi kam Lietuvoje gerai - niekur nedirba nieko nedaro?
- Brunetė
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Ponaitissss parašė:Brunetė parašė:Konstantinas parašė:o kodel jums darbas uzsienyje asocijuojasi su silkiu fabrikais tualetu plovimais ir kitais purvinais darbais? man pvz Londone patiko siuntu isveziotojo darbas. vazineji sau su busu po miesta uz angliska minimalke. arba picu isveziotojo. irgi linksmas darbelis su mopedu po miesta vazineti. silkiu fabrikose negaleciau dirbti nekenciu zuvu kvapo. jau dabar esu isrankesnis darbams i purvinus darbus nelendu
Patarciau skaityt kas ka raso senesnese zinutese, nes matyt tamsta turi problemu su teksto suvokimu
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Brunetė parašė:Ponaitissss parašė:Brunetė parašė:Ta Monika uz tave 10 kart geriau gyvena ir vargo nemato
Tu mano gyvenimo istorijos nekurk nieko nezinodamas O gal visi kam Lietuvoje gerai - niekur nedirba?
Nesakiau, kad visi kam gerai yra bedarbiai, bet tu menkini kitus dirbancius.
- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Brunetė parašė:Ponaitissss parašė:Brunetė parašė:Nes dauguma emigrantu fabrike ir dirba Ar ne?
Patarciau skaityt kas ka raso senesnese zinutese, nes matyt tamsta turi problemu su teksto suvokimu
Tu man netamstink, ismok paprasciausios pagarbos. O menkint visi sugeba.
- Brunetė
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Ponaitissss parašė:Brunetė parašė:Ponaitissss parašė:Tai jai ir dirbti nereikejo. Tu matyt irgi niekur nedirbi. Aj, na tiesa, gi kaip sakoma Vilnius ir Tailandas turi siokiu tokiu panasumu.
Tu mano gyvenimo istorijos nekurk nieko nezinodamas O gal visi kam Lietuvoje gerai - niekur nedirba?
Nesakiau, kad visi kam gerai yra bedarbiai, bet tu menkini kitus dirbancius.
Jeigu tie dirbantys pastoviai verkia, kokia maza alga ir kaip viskas sunku, o realiai nieko gyvenime nebando keisti - tai taip, menkinu ir tokias ''asmenybes'' vadinu buduliais.
- Brunetė
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
PAVYDAS
Žinutės: nuo 461 iki 480 iš 867
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 26 … 44 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.