Re: Kelionių gidas - vienišiui
Na kaip Konstantinas rašė tektų tada nesti sunkia kuprine su visais savo ir mano daiktais palapine maistu 6 dienom ir kitais irankiais pasidarytum piktas lb ir pavargęs, o aš kalta dėl visko.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kelionių gidas - vienišiui
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na kaip Konstantinas rašė tektų tada nesti sunkia kuprine su visais savo ir mano daiktais palapine maistu 6 dienom ir kitais irankiais pasidarytum piktas lb ir pavargęs, o aš kalta dėl visko.
Vėl netinka!
Vėl netinka!
juk nesakiau taip nebūk paranojikas
Valdas parašė:Bet visa tai man primena tą situaciją, kai ką vaikinai beparašytų, mergina atsako: 'Taip, tai skamba viliojančiai, gal būtų ir įdomu, bet ne'
ne nu jei vaikinas parašo kiek kg gali nešti ir kiek nueini km tai kažkaip baigiasi fantazija ...jau nebepanašu į malonų poilsį
zygis tai ne vien tik malonus poilsis tai dar sunkus fizinis darbas tai ivairiu kliuciu ir sunkumu iveikimas. todel vyrai ir leidziasi i zygius kad iveikti issukius ir labiau pazinti savo galimybes. jeigu ieskai tik malonaus poilsio tai pirk kelialapi kur viskas iskaiciuota
juk nesakiau taip nebūk paranojikas
Neprasivardžiuok. Aš čia žaismingai pajuokavau O tame pajuokavime buvo tiesa, kad tau tas variantas vėl netiko
Neimčiau merginos, kuri nepasineša kuprinės, o nori keliauti Ji turi nešti savo kuprinę ir savo maistą.
Silpnos, nepaeinančios, nepanešančios kurpinių yra vežiojamos mašinose
Na kaip Konstantinas rašė tektų tada nesti sunkia kuprine su visais savo ir mano daiktais palapine maistu 6 dienom ir kitais irankiais
pasidarytum piktas lb ir pavargęs, o aš kalta dėl visko.
priklauso kokio sunkumo labai piktas nebūsiu daug daiktų nesinešti
Svarbiausia pakankamai daug pavalgyti ir gerai išsimiegoti
Lina parašė:Valdas parašė:Bet visa tai man primena tą situaciją, kai ką vaikinai beparašytų, mergina atsako: 'Taip, tai skamba viliojančiai, gal būtų ir įdomu, bet ne'
ne nu jei vaikinas parašo kiek kg gali nešti ir kiek nueini km tai kažkaip baigiasi fantazija ...jau nebepanašu į malonų poilsį
zygis tai ne vien tik malonus poilsis tai dar sunkus fizinis darbas tai ivairiu kliuciu ir sunkumu iveikimas. todel vyrai ir leidziasi i zygius kad iveikti issukius ir labiau pazinti savo galimybes. jeigu ieskai tik malonaus poilsio tai pirk kelialapi kur viskas iskaiciuota
Šiais laikais keliauti yra beribės galimybės, reikia noro bei kažkiek lėšų. Išvyka Lietuvoje su palapinėmis galbūt geriausias sprendimas, jei nėra finansinių galimybių sau leisti kažko daugiau. Mes su kursioku po studijų perėjome Kuršių Neriją pėsčiomis. Tiesa, anuomet nereikėjo išankstinių vizų į Rusijos kontroliuojamą teritoriją.
Atvarai prie juros ir ilsies. Arba prie ezero su palapibem, zvejyba, saslais...
Lina parašė:juk nesakiau taip nebūk paranojikas
Neprasivardžiuok. Aš čia žaismingai pajuokavau
O tame pajuokavime buvo tiesa, kad tau tas variantas vėl netiko
neprasivardziuoju juk visi variantai negali tikti.
Lina parašė:Na kaip Konstantinas rašė tektų tada nesti sunkia kuprine su visais savo ir mano daiktais palapine maistu 6 dienom ir kitais irankiais
pasidarytum piktas lb ir pavargęs, o aš kalta dėl visko.
priklauso kokio sunkumo labai piktas nebūsiu daug daiktų nesinešti
galima tašytę su ratukais imti daug telpa ir nešti lengva
Lina,Tunisa ir Prancūzija išbrauk iš lankytinu vietu sarašo net jei tai Nica ar Monakas nesvarbu kad ten daug turtingu vyru yra dabar svarbiausia - saugumas.
Lina,Tunisa ir Prancūzija išbrauk iš lankytinu vietu sarašo net jei tai Nica ar Monakas nesvarbu kad ten daug turtingu vyru yra dabar svarbiausia - saugumas.
Nica bei Monakas labiau saugomos teritorijos nei likusi Prancūzijos dalis. Monakas atskira valstybė. Bet jaudiniesi, kad Lina susidomės turtingi vyrai, čia jau kitas klausimas.
gedukas parašė:Lina,Tunisa ir Prancūzija išbrauk iš lankytinu vietu sarašo net jei tai Nica ar Monakas nesvarbu kad ten daug turtingu vyru yra dabar svarbiausia - saugumas.
Nica bei Monakas labiau saugomos teritorijos nei likusi Prancūzijos dalis. Monakas atskira valstybė. Bet jaudiniesi, kad Lina susidomės turtingi vyrai, čia jau kitas klausimas.
Jeigu praverstum tema nuo pradžiu gal ir suprastum kodėl saugau.
o kam isbraukti tokias nuostabias salis? sakai kad ten nesaugu? tai gal tada ir Turkijoje nesilankyti nes ten salia karas Sirijoje vyksta? viskas ten saugu tik imkit ir keliaukit ir maziau ziurekit ka per zinias pranesa
o kam isbraukti tokias nuostabias salis? sakai kad ten nesaugu? tai gal tada ir Turkijoje nesilankyti nes ten salia karas Sirijoje vyksta? viskas ten saugu tik imkit ir keliaukit ir maziau ziurekit ka per zinias pranesa
Čia buvo siūloma dėl kitų priežasčių. O keliauti galima po visas šalis. Turkija ko gero saugesnė šalis nei Prancūzija. Nors jei imsi vieniša merginą... situacija gali būti kita...
Konstantinas parašė:o kam isbraukti tokias nuostabias salis? sakai kad ten nesaugu? tai gal tada ir Turkijoje nesilankyti nes ten salia karas Sirijoje vyksta? viskas ten saugu tik imkit ir keliaukit ir maziau ziurekit ka per zinias pranesa
Čia buvo siūloma dėl kitų priežasčių. O keliauti galima po visas šalis. Turkija ko gero saugesnė šalis nei Prancūzija. Nors jei imsi vieniša merginą... situacija gali būti kita...
nematau Prancuzijoje nieko pavojingo. ten dabar po visu ivykiu policijos daug tai gali buti ramus nieko ten nenutiks. del Turkijos tai vakaru Turkojoje ramu svarbiausia prie Sirijos sienos nesiartinti
nematau Prancuzijoje nieko pavojingo. ten dabar po visu ivykiu policijos daug tai gali buti ramus nieko ten nenutiks. del Turkijos tai vakaru Turkojoje ramu svarbiausia prie Sirijos sienos nesiartinti
Tą patį būtų galima pasakyti apie prastus rajonus Prancūzijoje. Nes kur kas didesnis pavojus kyla iš vietinio kriminalo, o ne iš kelių teroristų, į kuriuos taip sutelkta žiniasklaida.
Konstantinas parašė:nematau Prancuzijoje nieko pavojingo. ten dabar po visu ivykiu policijos daug tai gali buti ramus nieko ten nenutiks. del Turkijos tai vakaru Turkojoje ramu svarbiausia prie Sirijos sienos nesiartinti
Tą patį būtų galima pasakyti apie prastus rajonus Prancūzijoje. Nes kur kas didesnis pavojus kyla iš vietinio kriminalo, o ne iš kelių teroristų, į kuriuos taip sutelkta žiniasklaida.
o tai kur Prancuzijoje tie prastesni rajonai?) kazkaip tokiu nezinau. na yra Paryziuje afrikieciu rajonai bet ir ten kazkaip problemu nebuvo. ten labiau vagia ir masinas degina negu zudo. bet jei nepalikinesi daiktu be prieziuros tai ir nebus ka pavogti. bet siaip man ten patinka. ten vietiniai negrai gali ramiai sudeginti masina nakti ir uz tai jiems nieko nebus. eina sau negras nepatiko masina paima ir sudegina. vakare eini stovi masina ryte eini jau sudeginta. arba gali apsigyventi kokioj lusnoj krumuose po tiltu ir niekam neidomu kad tu ten gyveni niekas net dokumentu netikrins. va tas man ir patinka Prancuzijoje kad visiems viskas vienodai visi tolerantiski viskas leidziama gali daryti ka nori. kol ka nors baisaus nenutinka tik tada policija pradeda tvarka daryti. dar patinka afrikieciu rajonai kad ten gali siukslinti kur nori nes ten ir taip viskas prisiukslinta. as ten ramiai atsidarau masinos langa numetu maisa su siukslem tiesiai ant gatves ir sau ramiai nuvaziuoju) va tas man ir patinka kad ten gali siukslinti ir po savartynus daiktu ieskoti
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kelionių gidas - vienišiui